Some fava beans and…

”A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.”  (Hannibal Lecter, Silence of the Lambs)

Nyt kun minulla on se oma versioni Macin ihanasta Blue India -lakasta, niin mitä minä sillä teen? No käytän sitä tietysti yhdessä I Love Nail Polishilta ostamani A Nice Chiantin kanssa, koska nämä kaksi lakkaa jotenkin vain ovat täydellinen pari! ♥

A Nice Chianti vetosi minuun heti kun näin sen Etsyssä, ei ainoastaan siksi, että se on nätti, vaan myös nimensä vuoksi. En löytänyt siitä vahvaa hajua lukuunottamatta mitään moitittavaa, vaan se on kynsilläkin aivan ihana ja levittyi suht hyvin. Harva glitterlakka levittyy niin täydellisen tasaisesti, ettei glitterhippujen paikkoja tarvitsisi yhtään korjailla siveltimellä tönimällä, eikä tämäkään niin täydellinen ollut, mutta silti varsin mukava.

Myös sekoittamani franken toimi erinomaisesti, joskin nämä kynnet tehtyäni päätin lisätä siihen hieman ohenninta, koska se oli hieman turhan paksua. Kuvan kynsillä on kaksi kerrosta, mutta ensimmäinen kerros oli jo lähestulkoon tarpeeksi hyvä yksinään.

Frankened Sally Hansen & A Nice Chianti by I love NP

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Sally Hansen feat. Papu – Blue Bangladesh (x2)
  • Glitter: I Love Nail Polish – A Nice Chianti (x1)
  • Päällyslakka: Seche Vite

Pahoittelen, että viime aikoina on ollut esillä vain todella yksinkertaisia kynsiä. Olen ostanut monta ihanaa glitterlakkaa, ja niitä on tietenkin tehnyt mieli päästä myös kokeilemaan kynsille. Lähitulevaisuudessa tulee kyllä toivottavasti jo sitten muutakin, kuin pelkkiä creme & glitter -yhdistelmiä. :)

Mainokset

3 thoughts on “Some fava beans and…

  1. Kyllä näitä yksinkertaisempiakin kynsiä on kiva katsella, nätit on! Värit kyllä sopii täydellisesti yhteen niin kuin mainitsitkin. :)

  2. Todella TODELLA kaunis yhdistelmä! :) Itsekin kuulun siihen kastiin, joka päättää haluta aina sen lakkasävyn mitä ei joko ole tehty tai mitä ei ole enään saatavilla.. Hmp.

  3. Nyt on kyllä sanottava, että minäkin pidän sinisestä :O Jotenkin tuo yhdistelmä tekee sen, että sininenkin näyttää kauniilta. Hannibal mullakin chiantista tuli heti mieleeni, mutta alkuun luulin, että pidit lakan nimestä vain siksi, että kyseessä oli viini. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s