Isokyntisen onnenhetket

Varautukaa kuvatulvaan, sillä täällä on onnellinen isokyntinen ja paljon kuvia uudesta aaarrrteeesssta! Aiemmin kirjoitin upeasta LeaLaC B -laatasta, josta tuli heti ehkä kaikkein rakkain leimauslaattani. Olen käyttänyt siitä tähän mennessä viittä eri kuviota, ja joka kerta leimaillessani olen ollut yhtä riemastunut siitä, miten vaivattomasti se on sujunut. LeaLac B on ihan loistava laatta.

LeaLaC A -laattaa olen käynyt monta kertaa ihastelemassa Llarowella, mutta se pahus oli pitkään out of stock. Pyysin nettikaupasta automaattisen ilmoituksen, kun tuote olisi taas myynnissä, ja muistaakseni noin kuuden viikon odottelun jälkeen lopulta tärppäsi. Sähköpostin saamisesta kesti noin kaksi minuuttia, kun luottokorttini jo kärysi hämmentyneenä pohtien, mitä juuri tapahtui.

Äkkiseltään voisi tuntua, että laatta on kallis. Postikuluineen se maksoi $30.78 (mutta säästyin arvonlisäverolta, jei!), mikä saattaa toki vähän kirpaista. Laatalla on kuitenkin peräti 42 kuviota, eli se vastaa ainakin seitsemää pientä laattaa. Lisäksi kuviot ovat isokyntisen taivas, sillä ne ovat kooltaan paljon muiden laattojen kuvioita isompia. This, my dears, was money well spent!

LeaLaC A -laatasta on netissä tarjolla tosi huonosti kunnollisia kuvia, joten räpsin aivan urakalla lähikuvia laatan kuvioista. Olkaapa hyvät:

LeaLaC A Stamping Plate (1)

LeaLaC A Stamping Plate (2)

LeaLaC A Stamping Plate (3)

LeaLaC A Stamping Plate (4)

LeaLaC A Stamping Plate (5)

LeaLaC A Stamping Plate (6)

LeaLaC A Stamping Plate (7)

LeaLaC A Stamping Plate (8)

LeaLaC A Stamping Plate (9)

LeaLaC A Stamping Plate (10)

LeaLaC A Stamping Plate (11)

LeaLaC A Stamping Plate (12)

LeaLaC A Stamping Plate (13)

Hienoja, eikö? Nyt ongelmana onkin sitten se, että haluaisin päästä käyttämään suunnilleen puolta noista heti-juuri-nyt!

Mainokset

31 thoughts on “Isokyntisen onnenhetket

 1. Mua ei oikein mikään muu noista kuvioista sytyttänyt kunnolla kuin nuo hennatatuoidut kädet. Ne on mahtavat. Ne stämpättynä sellaisella hennapunaisella jonkun ihonvärisen lakan päälle. Kyllä!

  • Hennatatuoidut kädet? Mitkä hennatatuoidut kädet? O_o Noi jutut mitä luulin about omituisiksi meduusoiksiko?

   • Fatiman kädestä lie kyse. Ote Wikipediasta: Fatiman käsi (= Profeetta Muhamedin tyttären pystyssä oleva käsi suojaa pahalta)

   • Ups. Ne eivät ehkä sitten olleetkaan meduusoja XD

  • Mittailen tarkemmin kunhan pystyn (en pääse tällä hetkellä käsiksi viivottimiini :D) mutta arvelisin, että ovat samankokoisia kuin B-laatassakin, josta mittasin kuvion kooksi 24×27 mm.

   • Jeps, eikö olekin! On tuossa tietysti monta sellaistakin kuviota, jota tuskin tulen käyttämään, mutta tosi paljon myös sellaisia, joita haluaisin päästä ihan heti just nyt jo testailemaan :)

 2. Minäkin oon tykännyt kovasti B-laatasta, jonka tilasin sun innoittamana :). Tää A ei sytytä ihan yhtä paljon, ainakaan vielä… Noista suosikki pikavilkaisulla oli kahdeksannen kuvan oikea alareuna (viivoja, missä pompulat päissä).
  Ja mitämitä, kahdeksansakaraisia lumihiutaleita??!? ;)

  • Minä ihastuin kans tuohon viivapompulaviritelmään! Ja ARGH noita lumihiutaleita! Pistin tietysti heti merkille moisen mokan, kun toi on mun pet peeve :D

 3. Mua kyllä houkuttelisi nämä tämän laatan kuviot! Saattaa vielä kortti kärytä täälläkin yksi kaunis päivä… :)

  • On sillä kertaostona aika paljon hintaa, mutta noita kuvioita on tosiaan PALJON, eli se laatta on kyllä suhteessa selvästi edullisempi kuin esim. Konadit :)

 4. Kiitos vain, kun muistutit tuosta B-laatasta, ja nyt tarvitsen tuon A:nkin! Ihan kuin ei olisi rahanmenoa muutenkin ;) Ihan tuon Fatiman käden vuoksi voisin tilata, mulla on just samanlaiset korvikset, mitkä sain joskus äitiltä Egyptin tuliaisena <3

  • Haha, vitsit että mua huvittaa koko ajan pahemmin se, että tuijotin ihan tyhmänä sitä kuviota ja mietin että mikähän tuo on, ja tulin tosiaan siihen tulokseen että se on joku meduusakoriste XD

   Samaten yksi toinen noista kuvioista on sellainen että pitkään piti toljottaa ja pohtia ennen kuin tulin siihen tulokseen, että se saattais olla DNA-ketju…

   • Hah, minä taas mietiskelin, et mikäköhän tuo DNA-ketjun näköinen juttu mukamas esittää olevansa :D! Sepä sit kai ;).

   • Näyttäähän ne nyt vähän meduusalta tai mustekalalta ;D Nyt kun tulin uudelleen kuolaamaan noita kuvia, niin ihastuin tuohon ”Kastehelmi-lautaseen”, eihän se tarvis kun yhden pilkun keskelle lisää :)

   • Kas, niinpä onkin Kastehelmi-lautasen näköinen! :D

 5. Ykäsin pienesti tuolle jalkakuviolle :D Samaten mä ihmettelen noita pusuhuulikuvioita leimauslaatoissa. Ne kun näyttää aina ihan…noh, sanotaanko vaikka että ei varsinaisilta pusuhuulilta. Mutta muut kuviot on kyllä tosi kauniita :) Harmi että mun pikkukynsillä tuohon laattaan lienee vähän turha investoida…

  • Teen sillä jalkakuviolla joku päivä ihan sulle omistetut kynnet, muru! ;D

 6. Tykkäisin tosi paljon tästä ja siitä B-laatasta, ainakin näin kuvien perusteella, mutta mulla on aivan liian pienet kynnet :( Onneksi bundle monsterin laatoissa on sentään vähän erikoisempaakin kuvioita, kuin konadilla :)

  • Joo, varsinkin Bundlen kolmossetissä oli tosi kivoja kuvioita, mua niin harmitti kun ne ei riitä oikein mun kynsilleni, varsinkaan jos kynnet on sillä hetkellä pitkät eikä töpöt. Samoin Cheekyn laatoissa on ihania kuvia, mutta nekin on lähinnä normikynsille, ei Papu-lapioille.

 7. repesin pusuhuulien kaksimeilisyydelle, mutta muuten hienoja kuvioita. :D

 8. Mie sentään maltoin melkein viikon odottaa tilaamista sen jälkeen kun sieltä tuli se viesti, että on back in stock :) ehkä saan oman B-laattani ens viikolla!

  • Viikon! Mykistyn itsehillintäsi edessä! Vai pitikö odottaa palkkapäivää tms. niin että oli pakko odottaa? :D

   • Yritin esittäå vielå harkitsevani :p nyt kyllä kaduttaa jo tuo jahkailu, sehän olis ilman sitä jo perillä luultavasti :o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s