Vesivärikynnet

Takana on järjettömän huono kynsiviikko. Kaikki tuntui menevän pieleen. Syytän huonosta kynsiviikosta Euro Centrale -kokoelmaa, joka ei ole vieläkään saapunut. Se tuo huonoa karmaa kaikkiin kynsiin liittyviin asioihin tällä hetkellä. Typerä Euro Centrale! Revin pelihousuni, jos se ei kohta saavu.

Ensimmäisenä huonon kynsiviikon kynsistä esittelyssä ensimmäiset vesivärikynteni. Ne on siis tehty siten, että kynnelle on lakattu väritäpliä – täplä kerrallaan – ja ne on levitetty vesivärimäisiksi käyttämällä isoa sivellintä ja puhdasta asetonia. Alla pitää olla kunnollinen lakkaus päällyslakkoineen, ettei asetoni tuo paljasta kynttä alta näkyviin. Tekniikka ei ollut vaikea sinänsä, mutta ensimmäisen käden pari ensimmäistä kynttä epäonnistui, koska en käyttänyt tarpeeksi runsaasti asetonia. Seuraavista tuli sitten selvästi paremmat.

Nämä kynnet ovat teknisesti onnistuneet. Jälki oli hyvinkin vesivärimäistä ja siinä mielessä kynnet onnistuivat mainiosti. Valitettavasti ne kuitenkin olivat samperin rumat. Kuka käski valita niin karun väriyhdistelmän, mitähäh? Mustassa laatikossa ei ollut mitään kovin iloisia ja pirteitä värejä, joten kynsille päätyi vähintäänkin outoja sävyjä. Lopputulos oli mielestäni niin tympeä, etten jaksanut katsella sitä kuin vuorokauden.

Water color nails

 • Aluslakka: Butter London Nail Foundation
 • Värilakka: O.P.I. My Boyfriend Scales Walls (x3)
 • Päällyslakka 1: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
 • ”Vesivärit”: Flormar 320, Essence Walk Of Fame, Essence Movie Star
 • Päällyslakka 2: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

Näissä kynsissä pohjalla oli siis kolme kerrosta O.P.I. My Boyfriend Scales Walls -lakkaa, jonka tilasin löydettyäni sen hämmentävän halvalla. Olin lukenut siitä paljon kehuja, joten päätin kokeilla. Koska kyse oli lähes valkoisesta lakasta, varauduin henkisesti siihen, että joudun lakkaamaan kolme kerrosta, ja niin kävikin.

En tiedä, miksi My Boyfriend Scalles Wallsia on kehuttu niin kovasti, koska ainakaan minusta sen koostumuksessa ei ollut hurraamista: ensimmäinen kerros raidoittui, toinen ei ollut paljon parempi ja vastoin odotuksiani kolmaskaan kerros ei meinannut tasoittaa lakkapintaa kunnolliseksi. Tiedän olevani kauhea nipo, mutta mielestäni yksi hyvän kynsilakan tärkeimpiä ominaisuuksia on itsetasoittuvuus, ja tämä lakka tasoittui huonosti. Off it goes.

Parhain terveisin
nirso kynsilakkahullunne Papu (joka on aloittanut uuden viikon hokemalla mielessään: ”Älä tule paha viikko, tule hyvä viikko..”)

Mainokset

8 thoughts on “Vesivärikynnet

   • joo olin jo niiiiiin täynnä tätä talvee ja harmaata niin pakko laitella kivoja kesäisiä värejä kynsille terapiaks :D

 1. Näyttää siltä, kuin kynnet olisi maalattu ala-asteen kuvistunnilla niillä likaisilla vesiväreillä, jotka oli jonkun ihan tyhmän pojan jäljiltä. Niissä väreissä jokainen nappi oli kuivunut samanväriseksi tumman ruskeaksi ja nappien väliköt oli samaa ruskeaa täynnä. Tarkalla ja siistillä Sannu-rukalla meni puolet tunnista paletin siivoamiseen, eikä asiaa ilostuttanut se, että seuraavalla kerralla tuuri oli yhtä huono ja mulle valikoitui ihan yhtä sottaiset värit (meilä siis oli yhteiskäytössä vesivärit, ei omia paletteja). Trauman paikka.

  Hyvin toteutettu efekti hei kuitenkin! :)

  • haha voi liikkis kuinka ihana kommentti, mä niin voin samaistua tähän tyhmäpoikatraumaan :DD Papu, ehkä näissä kynsissä on syksyn synkkyys? :)

  • Haha, voi mikä ihana kommentti, Sannu :D Ja tosi osuva, just siltä nuo kynnet näyttää! Mulla oli koulussa aivan sama ongelma ja nykyään lasten vesivärimaalauksen jälkeen mulla menee kans vartti siihen kun pikkutarkasti putsaan ne värit :D

   Ensi kerralla sitten paremmat ja ehkä keväisemmät värit, jooko Papu? Joo. :P

   • Siivouksen lopuksi pitää vielä painaa käsipyyhepaperi nappien päälle, et värit jää oikein kirkkaiksi O:). haha

   • Totta kai. It’s the only way! Vähän kostea taulusienen palanen toimi tuossa kans :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s