Perhoset lentää liihottaa…

Kahden edellisen epäonnistuneen (tai ei-mieluisan) lakkauksen lisäksi kovan onnen kynsiviikolla tapahtui seuraavaa:

 1. öljysin valurautapannua paistaakseni lapsille pinaattilättyjä ja pyyhittyäni ylimääräiset kuumat öljyt pannulta pois totesin Fancy Pantsin ”sulaneen” pois yhden kynnen kärjestä niin, että lakka oli kasaantunut isoksi kynnykseksi mutta itse kynnen kärki oli täysin paljas. Hiphei.
 2. saatuani kohdan 1 kynnen lakattua uusiksi halkesi toisen käden etusormesta paikkaus, joten jouduin uusimaan sen ja lakkaamaan kynnen taas uusiksi.
 3. hermostuttuani lopulta koko Fancy Pantsiin lakkasin kynteni Fade Into Huella (josta enemmän hieman alempana) ja sitten törkkäsin yhden märistä kynsistä pöydällä olleen kulhon reunaan.

Fade Into Hue -kynsistä olen joutunut uusimaan etusormet jo kertaalleen, kun toisesta kynnestä halkesi paikka (taas) ja toisesta lähti kynnen kärjestä kappale irti.

Euro Centrale ei ole saapunut vieläkään. Olen vakuuttunut, että huono kynsikarmani johtuu siitä. Onneksi universumi armahti minua edes sen verran, että posti toi tänään muutaman odotetun uuden aarteen.

On with the show! Valitsin China Glazen kevätkokoelmasta seuraavaksi kynsilleni hempeän murretun sinisen Fade Into Huen, koska en ollut varma, pitäisinkö siitä. Koska olen joka tapauksessa aikeissa kaupata ylimääräisiä lakkoja piakkoin pois, yritän nyt testata ennen sitä kaikki sellaiset lakat, jotka arveluttavat minua.

Käytän vähän sinisiä kynsilakkoja, koska ne näyttävät kynsillä niin vierailta. Fade Into Hue kuitenkin tuntui minulle sopivalta siniseltä, joten se jäänee hyllyyni. Laadultaan lakka on varsin mainio, eli se levittyy ongelmitta, peittää kahdella kerroksella ja tasoittuu hyvin. Kaiken kaikkiaan Fade Into Hue on siis lakka, jota voin sinisen ystäville suositella ihan varauksetta.

Euro Centralen aiheuttaman huonon kynsikarman vuoksi en uskaltanut harkitakaan mitään vaativampaa koristelua, joten näille sinikynsille liihotteli sinisiipisiä perhosia siirtokuvien muodossa. Ainakin minulle nämä kelpaavat :)

China Glaze Fade Into Hue
China Glaze Fade Into Hue

 • Aluslakka: Butter London Nail Foundation
 • Värilakka: China Glaze Fade Into Hue (x2)
 • Päällyslakka: Cult Nails Wicked Fast
Mainokset

8 thoughts on “Perhoset lentää liihottaa…

  • Suosittelen :) Ainakin mun ihonsävyni kanssa toimii paremmin kuin Electric Beat, jota vierastin.

 1. Kuule, kun nuo sun kynnet näyttää kasvavan älyttömän äkkiä, niin oon pohtinut, että kuuluuko niistä sellainen suhina koko ajan ;P? No ehe. On vaan ihan käsittämätöntä, miten sun kynnet on niin vahvan ja pitkän näköiset, eikä käpristy ollenkaan! Luonnonoikku melkein :). Ihanat <3.

  • Kiitos! :) Ja tiedätkö, kyllä muutama noista kynsistä kasvaa jo vähän vinkkuraan ja peukalonkynsi käpristyy äyskäriksi, kuten tavallista. Onnistun ilmeisesti ottamaan kuvat sellaisesta kulmasta, ettei se näy :D

   Tällä hetkellä jo kolme kynttä on paikattu ja tuossa kuvan etusormessa on jo molemmin puolin kynttä repeämän alku, joten seuraavan lakkojenvaihdon yhteydessä on pakko varmaan nipsiä kynnet töpöiksi ja palata taas lähtöviivalle. Onneksi tässä on jo ehtinyt oppia, että kynnet ovat uusiutuva luonnonvara.

   Mutta joo, ihan harvinaisen hyvin nämä kynnet ovat kestäneet varmaan pari kuukautta (?) jo, vaikka olen aika monta kertaa syönyt jopa MAKSAMAKKARAA ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s