Takinkääntäjä

On muutama sellainen lause, jotka kerran toisensa jälkeen saavat kukkaronnyörit höltymään, vaikka kuinka olisin alun perin päättänyt olla haluamatta jotakin. Ne ovat: ”Tämä on todellisuudessa paljon upeampi kuin kuvissa” ja ”En olisi uskonut tykkääväni tästä näin hurjasti”. Ne herättävät minun uteliaisuuteni toisinaan silloinkin, kun alkuperäinen reaktioni on ollut ”Yyyyhhhh, ei kiitos”. Pahinta on se, jos samasta tuotteesta lukee toistuvasti tuollaisia kommentteja, koska silloin alkaa väkisinkin tuntua siltä, että tuotteelle on ehkä sittenkin annettava edes mahdollisuus.

Kun ensimmäisen (ja toisen, kolmannen ja neljännenkin) kerran näin O.P.I:n uusia Liquid Sand -lakkoja, inhosin niitä. Minusta ne olivat aivan susirumia. Kuka sellaisia haluaisi kynsilleen, häh? Kuka hullu ylipäänsä haluaisi sileiden ja suloisten kynsien sijasta röpöläiset hiekkapaperikynnet? Mutta sitten. Bloggaaja toisensa jälkeen alkoi kirjoittaa niiden upeudesta.

”I didn’t expect to love these this much!”
”Olen aivan rakastunut!”
”Nämä ovat livenä paljon upeampia kuin kuvissa!”

Epäilyksen siemen oli kylvetty. Papun henkinen selkäranka alkoi olla murtumiskypsä. Pitäisikö niitä Liquid Sandeja sittenkin kokeilla? Edes yhtä? Vielä tätä pohtiessani törmäsin swatcheihin Zoyan Pixie Dust -kokoelmasta ja tiesin heti, että jos kerran sittenkin aion tutustua näihin karheisiin tekstuurilakkoihin, Zoya on se, mistä aloitan. Tilasin punaisen Chynan ja jäin odottelemaan.

Ja kyllä, se on upea. Se on paljon upeampi kuin kuvat antavat ymmärtää. Lakka kimaltelee aivan uskomattoman kauniisti tavalla, jota on mahdoton vangita kuviin. Pinta on karhea, mutta ei raapivan karhea, ja ainakin kuvien perusteella sen ”rakeisuus” näyttäisi hienojakoisemmalta kuin Liquid Sand -lakoissa, mutta tästä en voi olla varma näkemättä Liquid Sandeja ihan livenä.

Zoya Chyna (Pixie Dust)

Kuvan Chyna on itse asiassa parhaillaan kynsilläni, joten siitä on tulossa oma merkintänsä piakkoin, kunhan saan kuvat valmiiksi ja postauksen kirjoitettua. Selvää kuitenkin on, että mitä tulee näihin tekstuurilakkoihin, minun takkini kääntyi niin että viuh vain. Osa niistä on selvästi hyvinkin kauniita ainakin tämän yksilön perusteella.

Jokos teillä muilla on kokemusta tällaisista lakoista? :)

Mainokset

11 thoughts on “Takinkääntäjä

 1. Mullekin kävi vähän samalla tavalla näitten kanssa. Tai ihan aluksi jossain määrin innostuin ideasta kun ajattelin, että mä olisivat samanlaisia kuin OPIn taannoiset Suede-mattalakat. Sitten kun näin ensimmäiset swatchit, niin petyin suuresti kun lakat eivät oikein näyttäneet miltään ilman päällyslakkakerroksia.

  Mutta nyt kävin paikallisessa Sokoksessa katselemassa tuota kokoelmaa ja pakko myöntää, livenä ne näyttivät paljon paremmilta kuin missään kuvassa – alunperin olin ajatellut tilata ihan vain testiksi jonkun Zoyan, mutta nyt tuntuu siltä että haluaisin sekä Zoyan että Opin kokoelmat melkein kokonaan…

  • Joo, nämä tekstuurilakat ovat sellaisia, että ne kannattaa tarkistaa livenä ennen kuin ”tuomitsee”. :) Mulla ois jäänyt tilaamatta, ellei niin moni olisi korostanut, että nämä ovat livenä todella kauniita.

 2. Minäkin Turun Wiklundilla (Sokos tämäkin) kävin katsomassa OPI:n vastaavia tikuilla. Harmitukseksi niihin oli lakattu vain yksi kerros tai sitten lakat ovat hyvin läpinäkyviä. Olisin halunnut nähdä niitä opaakiksi lakattuna. Kiinnostus kuitenkin heräsi.

  • Tämä Zoyan lakka oli jo yhdellä kerroksella aika peittävä, mutta laitoin kaksi kerrosta täydellisen pinnan saadakseni. Niistä Mariah Carey -lakoista useimmat on muistaakseni kahden kerroksen lakkoja, mustaa on moni laittanut kolme. Eli ei niitä ihan kauheasti tarvitse kerrostaa onneksi :)

  • Suosittelen, että jos vähääkään kiinnostaa, testaat edes yhtä kokeeksi. Kyllä nämä ovat aika mielenkiintoisia tuttavuuksia! :) Ainakin tämä Chyna on kynsillä todella kaunis ja huolimatta kimaltelustaan ja voimakkaasta sävystään jotenkin klassisen tyylikäs. Tykkään!

 3. En oo vielä kokeillut, mutta oon jo siinä kohdassa menossa, että hypistelin Liquid Sandeja kaupassa ja totesin, että yksi on tilattava kokeeksi :). Ihan sun värinen tuo lakka, kaunis.

  • Jep jep, seuraava askel on sitten se ”ostan yhden kokeeksi… ooooh!” :) Anna periksi vain, sittenpä sen kokeiltuaan tietää, tykkääkö näistä :)

 4. Ensin ajattelin itsekin että hyihyi, ei missään nimessä. Kunnes.. näin Sokoksella Liquid Sandit ja hieman alkoi kutkutella yhden tilaamista kokeeksi. :P Koska voihan sen kanssa sitten käyttää päällyslakkaa jos karkea pinta ei miellytä. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s