Tummaa, kiitos

Kun aloitin kynsien lakkaamisen joskus kaksi ja puoli vuotta sitten, vierastin tummia kynsilakkoja (kuten moni muukin, kuulemma). Nyt taas tuntuu siltä, että tilanne on kääntynyt päinvastaiseksi: todella vaaleissa lakoissa tuntuu oudolta ja tummat kynnet tuntuvat mukavan kotoisilta. Neljä päivää My Vampire Is Buff -kynsiä katsottuani halusin jo kiireesti saada kynsilleni jotain tummaa. Jotain kotoisampaa.

Varsin monet hylkiölakkani ovat päätyneet Wasting Lifestyleen, mutta uskokaa tai älkää – se liikenne ei ole ihan täysin yksisuuntaista! Koska jotkut ovat tarpeeksi outoja luopuakseen O.P.I. Get In The Expresso Lanen kaltaisista lakoista, minulla on nyt yksi kaunis O.P.I. enemmän. Okei, on ehkä totta, että sävynä todella tumma mutaharmaaruskea ei ehkä ole maailman.. keväisin, mutta syksy tulee vielä tänäkin vuonna, ja sitten joku itkee tajutessaan luopuneensa tästä lakkamurusta.

Ja kyllä, näissä kynsissä tunsin taas oloni kotoisaksi. Kynsillä on kaksi vaivatonta kerrosta O.P.I. Get In The Expresso Lanea, jonka päällä puolestaan on yksi vaivaton kerros I Love Nail Polishin supernättiä Goldie Boo… Boo! -glitterlakkaa.

O.P.I. Get In The Expresso Lane
O.P.I. Get In The Expresso Lane

 • Aluslakka: Butter London – Nail Foundation
 • Värilakka: O.P.I. – Get In The Expresso Lane (x2)
 • Glitter: I Love Nail Polish – Goldie Boo… Boo!
 • Päällyslakka: Essence – Better Than Gel Nails Top Sealer

Seuraavalla kerralla ehkä sitten jotain keväisempää! :)

17 thoughts on “Tummaa, kiitos

 1. Kivannäköinen väriyhdistelmä! Mä kyllä vierastan edelleen tummia lakkoja.. Luulen sen johtuvan siitä että niissä kaikki ”virheet” ja pienetkin kulumat näkyvät niin paljon helpommin. Tosin en tiedä onko sekään varsinainen ongelma, kun vaihdan lakat kyllä yleensä ennen kuluman ilmestymistä. Hmmm, täytyykin ehkä seuraavaksi korkata jotain tummaa… :)

  • Kiitos! Joo, se on kyllä totta, että kaikki lohkeamat sun muut näkyy sitten tosi selvästi tumman lakan kanssa, mutta toisaalta vaihdan lakkauksen sitten lohkeamien ilmaantuessa yleensä joka tapauksessa. Tai sipaisen vähän lakkaa paikaksi päälle ja lisään uuden päällyslakan :)

 2. Upea! Juuri tällaisia olen itsekin viime aikoina harrastanut. Tummaa alle ja glitteriä kerros päälle. Tosin vähän liian aktiivisesti työskentelen läppärin ääressä, että nuo tärvääntymättä päivää kauempaa pysyvät.

  • Kiitos :) Sullako tykkää lakkaukset huonoa läppäristä? En ole huomannut, että mulla pahastikaan läppäriä käyttäessä kuluisi lakkaukset, onneksi, vaikka paljon läppäriä käytänkin.

 3. Näin mustaa minä lakkaan vain kun menen johonkin erityistilaisuuteen, kuten esim viime vuonna W.A.S.P:n konsertissa oli jotain tällaista :) Muuten liputan vaaleampien ja erityisesti kirkkaampien värisävyjen puolesta. Toisaalta voin hyvinkin laittaa jotain näin tummaa jonkun vaaleamman sävyn kanssa niin, että kynnet on puolet ja puolet tummaa ja vaaleaa/kirkassävyistä. Oli minun mieltymykseni mitä tahansa, kynnet näyttää hienoilta ja tuo glitter tuo kivasti kevättä näihinkin kynsiin.

  • Joo, minäkään en yleensä ihan näin tummilla lakkaa, vaikka näissäkin kynsissä hyvin viihdyin. Eniten tulee varmaan käytettyä semmoisia ”keskitummia” sävyjä. Tuo glitterlakka on kyllä ihana, olen aivan ihastunut siihen :)

 4. Makea yhdistelmä! Miksen mä ole tiennyt tuollaisesta ihanaisesta glitteristä mitään…

 5. Päivitysilmoitus: Maalis-huhtikuun saalista | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s