Uusi luottoihanuus

Toivottavasti se on sitten jonkun toisen aarre”, tuumasi Murmis marraskuussa Essien Your Hut Or Mine -lakasta, jota ei kokenut yhtään omaksi värikseen. Se joku toinen löytyi lähempää kuin blogisisko odottikaan, sillä otin ilosta hihkuen lakan omaan hyllyyni (ja nyt rupesin miettimään, olenko muistanut maksaa sen…).

Tässä männä iltana lapset kukkuivat tavallista myöhempään, ja kun lopulta pääsin kynsilakkojen ääreen, nappasin hyllystä ainoan testaamattoman Essieni saadakseni nopeasti kynnet kuntoon. Jälleen kerran totesin, että silloin kun on väsynyt ja haluaa nopeasti kauniit kynnet, Essie on erinomainen valinta. Olen jo ehtinyt tottua siihen, että Essien lakat ovat laadukkaita, mutta Your Hut Or Mine onnistui silti yllättämään: siitä tuli välittömästi yksi luottolakoistani, sillä sen koostumus oli i-h-a-n-a. Se liukui kynsille siististi kuin itsestään. Kaksi helppoa kerrosta, vain parista sormesta kynsinauhan pikainen siistiminen, päällyslakka – ja valmista tuli. Seuraavana päivänä lisäsin kynsiin vielä Tartofraises-siirtokuvat (joita näkyy saavan nyt myös Adeninasta, mahtavaa!) ja lopputuloksena oli ehdottomasti tuijottelukynnet. Rakastin näitä kynsiä.

Essie Your Hut Or Mine

  • Aluslakka: Butter London – Nail Foundation
  • Värilakka: Essie – Your Hut Or Mine (x2)
  • Päällyslakka: Essence – Better Than Gel Nails Top Sealer

8 thoughts on “Uusi luottoihanuus

    • Jep, tämä on ehdottomasti mun lakkani :) Nuo decalit olivat kyllä kynsillä vielä kivemmat kuin olisin odottanut! Onneksi niitä on vielä toiseen manikyyriin jäljellä :)

  1. Päivitysilmoitus: Vuoden 2013 lempilakkauksia | Jos edes kynnet

  2. Päivitysilmoitus: Wooden hut skittlette | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s