Pyöreää glitteriä

Edellisessä ostosmerkinnässä vilahti Elevation Polishin glitterlakka Stay Behind, Catch A Wave, joka on yksi niistä harvoista näkemistäni glitterlakoista, jossa isotkin hippuset ovat pyöreitä. Tällaisia glitterlakkoja olen nähnyt tähän mennessä vain muutaman, ja ne ovat kaikki indielakkoja, joita ei välttämättä voi edes Suomeen tilata. Elevation Polish onneksi toimittaa myös Suomeen, vaikkakin postikulut tekivät SBCAW:sta aika suolaisen hinnaltaan (muistaakseni postikulut mukaanlaskettuna lakkapullolle tuli hintaa 12,60e /kpl ,kun tilasin kaksi).

Koska kynsilakkavarastostani löytyy hyvin vähän sinisen tai vihreän sävyjä, valitsin glitterin alle aavistuksen vihertävään taittavan harmaan OPI Suzi Takes The Wheelin. Se oli koostumukseltaan vähän tavallista OPI-cremeä ohuempi, mutta peitti kuitenkin kahdella kerroksella ja levittyi ongelmitta. SBCAW sen sijaan oli melkoista liisteriä, minkä vuoksi pyöreitä glittereitä tuli kynnelle helposti ihan hillitön kasa. Luulen, että reipas annostelu ohenninta auttaa asiaa merkittävästi. Niin kaunis tuo glitterlakka on, että en edes harkitse siitä luopumista. Ensimmäinen kuva on otettu pahempien heijastusten eliminoimiseksi kuvauslaatikon sisällä, toinen suoraan lampun alla.

O.P.I. Suzi Takes The Wheel

O.P.I. Suzi Takes The Wheel

 • Aluslakka: Essie – Grow Stronger
 • Värilakka: O.P.I. – Suzi Takes The Wheel (x2)
 • Glitterlakka: Elevation Polish – Stay Behind, Catch A Wave
 • Päällyslakka: Essence – Better Than Gel Nails Top Sealer

Tästä yhdistelmästä tykkäsin kovasti, ja tuo pyöreä glitterlakka on ehdottomasti sellainen tuijottelulakka, jota tulee vähän väliä ihailtua kynsillä :) Kolahtaakos muihin pyöreä glitter?

18 thoughts on “Pyöreää glitteriä

  • Kiitos! :) Mukavasti tosiaan pääsee tuo glitter oikeuksiinsa, kun ei huku liian samansävyiseen pohjaan :)

 1. Kyllä, ja lujaa kolahtaakin. Voi, kun löytäs paljon erilaisia pyöreitä glitteriä sisältäviä lakkoja ihan kemikalio-osastoilta ja vaikka suomalaisilta nettikaupoiltakin. Ebayn (oliks tää sieltä?) maailmaan kun en (vielä) ole tutustunut… Päivä päivältä kuitenkin tarve tutustumiseen kasvaa, eli kiitos nyt sinullekin tästä ;P

  • Sanos muuta! Ois kyllä ihanaa kun tällaisia lakkoja pääsisi ihan livenä hypistelemään ja miettimään, mitä ostaisi. Tämän siis ostin suoraan Elevation Polishin nettisivuilta, en eBaysta :)

 2. Oho, onko tuo Suzi noinkin vihertävä? :o pulloa tässä tuijottelen ja näyttää paljon harmaammalta siinä. Mä vasta mietin minkä lakan yhdistäisin tuohon pyöreysihanuuteen :))

  • Musta tuntuu, että tuo glitterlakka ehkä vähän korostaa sitä hentoa vihertävyyttä – kyllähän tuo aika harmaa on oikeasti. Seura tekee kaltaisekseen? :D

 3. Ompas upea toi glitterlakka! Tulee ihan vesipisarat mieleen. Erittäin onnistunut yhdistelmä:o)

  • Kiitos! Silloin kun näin ekat swatchit tuosta glitteristä niin itsekin ajattelin juuri vesipisaroita :)

 4. Hienosti valittu tuo värilakka. Itse olisin sortunut varmasti liian samansävyiseen glitterin kanssa. Tosi kaunis yhdstelmä :).

  • Kiitos! Asiaa varmaan auttoi se, että sopivasti oli mustassa laatikossa tyrkyllä tuo Suzi ;)

 5. Todella upeat ja on totta, että harvoin näkee tuota isompaa pyöreää glitteriä, sitä itsekin kaipailen, se on jotenkin kauniimpaa!

  • Kiitos! Katselin jo irtoglittereitäkin vähän sillä silmällä, että jos sekoittelisi itse glitterlakan, mutta tosi huonosti on myynnissä tuollaista pyöreää glitteriä. Harmillista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s