Ranskisvariaatio!

Olen jo pitkään halunnut tehdä kynsille jonkin ranskisvariaation, mutta kynnet ovat olleet niin surkean värjääntyneet, että eipä niille ole oikeastaan voinut ranskalaista tehdä. Nyt päätin kuitenkin testata, saisiko Color Clubin Milky White Base Coat ja ranskislakka värjäytymiä peittoon edes sen verran, että kynsiä ilkeäisi katsoa.

Oi kyllä! Sain aikaan varsinaiset tuijottelukynnet, joissa viihdyin neljä päivää ja joissa kävin myös katsomassa u-p-e-a-n Eddie Izzardin Force Majeure -keikan. (Jos joku teistä ei ole tutustunut Eddie Izzardiin, menkääpäs hopusti YouTubeen – se mies on nimittäin yksi maailman parhaista stand up -koomikoista.) Alun perin haaveissa oli yrittää jotain samankaltaista kuin nämä Sonnen ihanuudet, mutta kynsistäni ei sitten kuitenkaan tullut erityisen samanlaiset, kun en jaksanut enää erikseen leimailla mitään :) Tein kynsien kärjet vinosti O.P.I. Can’t Find My Czechbookilla ja sipaisin rajalle Essien Set In Stones -glitterlakkaa. Päälle vielä Essencen pikakuivattajaa ja valmista tuli.

O.P.I. Can't Find My Czechbook

  • Aluslakka: Color Club – Milky White Base Coat
  • Ranskislakka: Essie – Sugar Daddy
  • Kärjet: O.P.I. – Can’t Find My Czechbook
  • Glitterlakka: Essie – Set In Stones
  • Päällyslakka: Essence – Better Than Gel Nails Top Sealer

Sekä Can’t Find My Czechbook että Essien Set In Stones olivat kynsilläni ensimmäistä kertaa, mutta en osaa vielä sen tarkemmin kertoa lakkojen koostumuksesta, kun kumpaakaan ei tullut koko kynnelle. Molemmista kuitenkin ainakin näissä kynsissä tykkäsin kovasti :)

13 thoughts on “Ranskisvariaatio!

    • Kiitos :) On kyllä kivaa kun välillä saa aikaan jotain tuijottelukelpoista :D

  1. Aivan täydellinen, värillinen ranskis iskee meikään ja lujaa ja voi ei tuo Essien Set in Stones on ihan tositosi kaunis hopeaglitter, semmonen täydellinen kans, voi ei, mä en halua sitä, mulla löytyy kaapeista vaikka mitä hopea glittereitä :D Örgh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s