Koristeluskittlet

Onko olemassa sanaa kynsille, jotka on kaikki koristeltu hieman eri tavalla mutta silti yhteensopivasti? Skittlet kun yleensä ottaen ovat vain eri väriset kynnet ja ombret taas sitten eri väriset mutta samasta väriperheestä asteittain tummenevat (joo, nykyään jostain syystä jengi käyttää normaalista liukuvärjäyksestä nimeä ombre, mutta minä kuulun ehdottomasti samaan koulukuntaan kuin The Swatchaholic, joka on esitellyt eri tyylit hienosti).

No, joka tapauksessa: pidän kovasti The Nailasauruksen kynsistä, jotka on usein koristeltu kaikki hieman eri tavalla mutta kuitenkin niin, että ne sopivat loistavasti yhteen, ja olen jo pitkään halunnut kokeilla jotain vastaavaa itsekin. Siispä tuumasta toimeen, kun mustassa laatikossa kerrankin oli käyttämättömänä varsin kivasti yhteensopivia lakkoja.

Lakkasin ensin peukalot ja nimettömät O.P.I. A Grape Fitillä ja muut sormet O.P.I. You’re Such a Budapestilla. Ensinmainittu oli vähän hämmentävä creme, sillä suht tummasta sävystään huolimatta se ei tuntunut peittävän täydellisesti kahdella kerroksella, ja sillä oli myös kyseenalainen kunnia olla koko harrastusaikani toinen O.P.I., jossa oli harottava suti. Ärsyttävää. You’re Such a Budapest puolestaan järkytti vetisellä koostumuksellaan: se oli ihan harvinaisen liru ollakseen O.P.I. Levittyvyydessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, vaan lakka totteli sivellintä ihan hyvin, mutta peittävyys.. ugh! Ensimmäisellä kerroksella kynsi oli lähinnä vain hiukan sinertävä ja vasta kolmen kerroksen jälkeen kynnet alkoivat näyttää kelvollisilta. Voi olla, että YSAB saa vielä häädön tästä syystä, mutta toistaiseksi se saa kuitenkin jäädä.

Etusormiin lakkasin YSAB:n päälle A Grape Fitillä ja painelin märkää lakkaa kelmulla. Pikkusormiin tein saman tempun mutta käyttäen tällä kertaa China Glazen Tart-y For The Partya, joka sitten lopulta ei juurikaan erottunut – se pahus kun oli ilmeisesti liian samankaltainen sävy kuin YSAB. Keskisormiin lakkasin iki-ihanaa Ninja Polishin valkokultalakkaa He Went To Jarred ja nimettömien kärkiin sipaisin O.P.I:n hologlitteriä Servin’ Up Sparkle. Ja tällainen kokonaisuudesta tuli:

O.P.I. A Grape Fit & You're Such A Budapest

 • Aluslakka: Butter London Nail Foundation
 • Etusormi: O.P.I. You’re Such A Budapest & A Grape Fit
 • Keskisormi: O.P.I. You’re Such A Budapest & Ninja Polish He Went To Jarred
 • Nimetön: O.P.I. A Grape Fit & O.P.I. Servin’ Up Sparkle
 • Pikkusormi: O.P.I. You’re Such A Budapest & China Glaze Tart-y For The Party
 • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

12 thoughts on “Koristeluskittlet

 1. No niin. Nämä kynnet sai mut haluamaan yrittää uudestaan tuota kelmuilua. Damn you. Mulla on siitä niin huonoja kokemuksia että en ehkä kestä enää yhtään uutta failia :D

  • Kokeile ensin tikulle/kiekolle, että voit olla varma lakkojen yhteensopivuudesta? :)

 2. Komppaan täysin ensimmäistä kommentoijaa, nyt pitää varmaan seuraavassa lakkauksessa kokeilla jälleen tuote kelmuilua… Nätit kynnet oot tehnyt! :)

 3. Tosi nätit! Mun mielestä kelmukynsi on kiva, vaikka efekti ei olekaan niin selvä. Olen kyllä tosi kateellinen sun valkokulta-lakastasi, mutta olen sentään OPIn kultalakan ylpeä omistaja:)

  • Kiitos! :) Ja oih, sulla on aito OPI-kultahippulakka! Minä tyydyin halvempaan Ninja Polishiin, joka on onneksi tosi kaunis myös :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s