Musta la…sipurkki

Minulla on ollut käytössäni virtuaalinen musta laatikko, kuten täällä olen maininnutkin. Excel-taulukossani käyttämättömät lakat on erikseen merkitty rasteilla. En halua säilyttää käyttämättömiä lakkojani erillään muista kynsilakoista, mutta tuon virtuaalisen mustan laatikon huono puoli taas on siinä, ettei pääse helposti katsomaan, mitä kaikkia lakkoja nyt olikaan käyttämättä ja mitkä niistä ehkä sopisivat hyvin yhteen.

Onneksi Better Nail Dayn Sissi oli kehitellyt itselleen systeemin, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan suorastaan nerokas. Ta-dah…!

My untried polishes :)

Lasipurkki tikkuineen ratkaisee ongelmat: siitä näkee helposti kaikki käyttämättömät lakat ja niitä voi helposti sommitella yhteen, mutta itse kynsilakkapullot saavat silti majailla hyllyssä kaltaistensa seurassa. Loistavaa! Kun lakka sitten pääsee kynsille, siirretään tikkukin tietysti sopivaan tikkuviuhkaan sopivalle paikalle.

Sissi on tietääkseni vilauttanut omaa lasipurkkiaan vain Better Nail Dayn Facebook-sivuilla, mutta minä ajattelin esitellä omani täällä blogissa, koska tilanne ei tällä hetkellä ole aivan lohduton. Tämän päivän lukema on 18, mutta valitettavasti niissä 18 lakassa on aivan luvattoman monta todella tummaa lakkaa, jotka eivät ihan kauheasti houkuttele aurinkoisena toukokuun päivänä…

Vähän kyllä pelkään, ettei tuo purkki kovin pian tyhjene.

Mainokset

10 thoughts on “Musta la…sipurkki

 1. Kätevää! Paljon kivempi ratkaisu, kuin pulloläjä ja toisaalta käytönnöllisempi, kuin pelkkä taulukko :). Mulla on yleensä onneksi(ko?) vain muutama lakka kokeilematta, joten ne mahtuu olemaan pöydällä pienellä laatikossa.

  Mutta ihmetys, on pakko kysyä. Miten Papun tikut on lakattu noin huolimattomasti tuolta ”kynnen” tyvestä? :P Ei oo papumaista! :)

  • Auh, tuo sattui! :P Olen kyllä yleensä aikamoinen perfektionisti, mutta noiden tikkujen kanssa ei vaan pysty kykenemään. Ne on perhanan vaikea lakata niin että koko tuo ”kynsi” on lakattu, mutta yhtään ei ole mennyt siihen varteen. Joskus ei vaan onnistu, ja pahus kun kuvaan on tosiaan sattunutkin muutama siivottomampi yksilö :D Noitahan ei voi jälkikäteen siistiäkään ilman että tuo muovi kärsii.

   • Oiih, anteeksi, my love! Ite oot aiheuttanu, kun niin ihanan, täydellisen siistiä lakkausjälkeä aina esittelet :P. Annettaakoon sulle anteeksi röppöiset kynsinauhat tikkujen kohdalla ;).

 2. Joo-o, tää on kyllä kokeilun arvoinen idea. Tosin en MILLÄÄN jaksais alkaa kaivaa tikkuja irti viuhkoistaan, jonne oon ne jo nätisti asetellut. Suo siellä, vetelä täällä :D

  • Nii, jos niitä tikkuja on ihan kauhean paljon irrotettavana niin onhan se…. no… *pakenee*

 3. Itse pidän niitä käyttämättömiä pulloja Helmerin päällä :) Siitä on aina sitten hauska arpoa joku lakka käyttöön. Tämäkin idea on kyllä hyvä, mutta tälläkin hetkellä tuossa lojuu aika läjä nimettömiä tikkuja… Pitäisi siis saada printattua nimet noihin nyt ihan ensiksi!

  • Mulla tulee monesti printattua tarroja jopa etukäteen, jolloin valmiit tarrasuikaleet odottavat vielä matkalla olevia lakkoja. Miten niin säälittävää.. :D

 4. Oletko kenties ennakoinut valitsemalla noin hövelin kokoisen purkin? ;-)

  Kyllä tuota kelpaa esitellä, tilanne on niin hyvin hallinnassa. Toisin kuin eräillä. Enkä ole ainoa:D

  • Eikä kun mulla ei ollut pienempää purkkia – paitsi pilttipurkkeja, jotka olivat liian matalia :) Ja on mulla kyllä matkalla kotiin aikamoinen kasa uusia lakkoja, kun saatoin sortua tilaamaan Essenceä ja ja ja… :D

 5. Päivitysilmoitus: Suuri päivä | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s