Mustaa raitaa

Joulukuussa ihastuin The Nailasaurus -blogissa näkemiini raitakynsiin, jotka ovat kummitelleet ajatuksissani monesti siitä asti. Lopulta päätin kokeilla jotakin vastaavaa, mutta koska olen laiska, kuvittelin tekaisevani samantapaiset kynnet noin vain leimailemalla, että välttyisin pitkälliseltä tuhertamiselta kaiken maailman teippisuikaleiden kanssa.

Arvannette jo nyt, että leimaamalla ei ehkä tullutkaan sitten ihan yhtä hienoa jälkeä. Lakkasin ranskispohjan luottolakallani Essien Sugar Daddylla ja leimasin sen jälkeen raidat Essien Licoricella. XL-stamper venytti raitoja hassusti kynsien sivuilta, eikä raidoista edes tullut erityisen tasaiset värisävyltään, joten päädyin korjailemaan niitä pienellä siveltimellä. Kärjet lakkasin Butter Londonin ihanalla The Black Knight -glitterlakalla.

Ei. Nämä eivät miellyttäneet. Usein huomaan kirjoittavani, että kuva ei tee kynsille lainkaan oikeutta (tai lakalle), mutta nyt kerron ihan rehellisesti, että valitsemani kuvakulma saa kynnet näyttämään paremmalta, kuin mitä ne oikeasti näyttivät. Gaah. Ehkä ensi kerralla kokeilen sitten ihan rehellisesti niillä teippisuikaleilla?

Essie Licorice & Butter London Black Knight

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Ranskislakka: Essie Sugar Daddy
 • Leimailu: Essie Licorice, laatta LeaLaC A
 • Kärjet: Butter London The Black Knight
 • Päällyslakka: Seche Vite

7 thoughts on “Mustaa raitaa

 1. Äläs nyt, minusta nää on ihan sairaan hienot! Siis todella. Kattelet kauempaa, jos pienet jutut ärsyttää :).

 2. Mä oon huomannut, että kaikenlaisia suoria viivoja on ärsyttävän vaikea leimailla muutenkaan… Harvoin ne onnistuu niin, että kaikki viivat on oikeasti suoria. Kerran oon saanu onnistuun vinoraidan ihan ok. :D Nää näyttää kuitenkin tosi kivoilta, mutta tiedän, että kuvakulmakin vaikuttaa asiaan. Ehkä tän saman vois tosiaan toteuttaa sitten teipeillä paremmin, värit on kyllä ihanat! :)

  • Jep, ainakin poikittaisraitojen leimailu on tuhoon tuomittu yritys, kun tuo XL-stamper venyttää kuviota aina vähän, vaikka mitä tekisi. Luulen, että tosiaan kokeilen jotain tämäntapaista vielä teippien avulla :)

 3. Todella kunnianhimoinen ajatus leimata kymmeneen kynteen suoria viivoja :D tää on taas tämä sama virsi, että pieniä reunojen epätasaisuuksia tuskin kuitenkaan livenä niin kauheesti näki, hienot nää on :)

  • Kunnianhimoinen vai hullu – siitä voi olla monta mieltä XD Mutta kiitos! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s