O.P.I. Couture De Minnie

Eilen oli mukava päivä, sillä postinkantaja ojensi minulle hartaasti odotetun paketin. Sen sisältö näyttää tältä:

O.P.I. Couture De Minnie

Kuvittelin, että O.P.I. Couture De Minnie -kokoelma tulee myyntiin vasta kesäkuun alkupäiviniä, mutta hämmästyksekseni näin sen jo viikko sitten eBayssa – ja tilasin hetkeäkään epäröimättä. Tai no, tuo ei pidä ihan paikkansa: käytin nimittäin hetken arpoen, keneltä lakat tilaisin. En päätynyt halvimpaan vaihtoehtoon, koska muistin kyseisen myyjän merkkaavan tunnollisesti todellisen arvon paketin päälle. Hyi minua keplottelijaa! Se kuitenkin kannatti, sillä nämä kannettiin suoraan kotiin ilman tullausta.

Olen ehtinyt lakata nämä uudet Minni-lakat vasta tikuille (ja tein sen kieli keskellä suuta, että tikut olisivat mahdollisimman siistejä – terkut Sannulle ;), mutta tykkään lakoista kovasti. Vaikka minulla on ennestään useita punaisia ja vaaleanpunaisia, ainoastaan yhdelle näistä viidestä lakasta löytyi varastostani melkein-dupe. Sävyt olivat vaikeita kuvattavia, enkä kyllä ihan ole tyytyväinen ottamiini kuviin, mutta tässäpä kuitenkin kaikki viisi tikuilla:

O.P.I. Minnie Style
Minnie Style

O.P.I. Innie Minnie Mightie Bow
Innie Minnie Mightie Bow

O.P.I. Chic From Ears To Tail
Chic From Ears To Tail

O.P.I. A Definite Moust-Have
A Definite Moust-Have (joukon vaikein kuvattava!)

O.P.I. Magazine Cover Mouse
Magazine Cover Mouse

Kuvasin myös muutaman vertailun, joskin on pakko nyt todeta, että koska olen karsinut lakkavarastoani varsin raskaalla kädellä, minulla ei ollut kovin monia samankaltaisia sävyjä, joihin verrata.

Innie Minnie Mightie Bow näytti monien mielestä ensimmäisissä swatcheissa ihan samalta kuin edellisen Minni-kokoelman The Color Of Minnie, mutta todellisuus on kyllä toinen. Nämä lakat eivät ole dupeja, vaan ero on ihan selkeästi huomattavissa:

O.P.I. Innie Minnie Mightie Bow comparison

The Thrill Of Brazil on sävyltään lähempänä, mutta siinä ei ole shimmeriä, joka tuo syvyyttä Innie Minnie Mightie Bow’hun.

Myöskään A Definite Moust-Havelle kokoelmassani ei ollut dupea, ei oikeastaan edes melkein. Sävyltään jotakuinkin lähellä ovat Strawberry Margarita ja You’re Such a Kabuki Queen, joista jälkimmäinen lähempänä. You’re Such a Kabuki Queen on kuitenkin crelly, joten siinä ei ole shimmeriä kuten A Definite Moust-Havessa:

O.P.I. A Definite Moust-Have Comparison

Kokoelman vaaleimmalle lakalle Chic From Ears To Tail löytyi varastostani lähes-dupe: Nicki Minaj -kokoelman Pink Friday. Identtisiä lakat eivät ole, mutta paljain silmin ero on pienempi kuin kuvassa. Siinä missä Pink Friday on aito creme, on Chic From Ears To Tailissa aavistus todella hentoa shimmeriä, jota kyllä joutuu hakemalla hakemaan… vaan on se siellä!

O.P.I. Chic From Ears To Tail comparison

Kahdelle viimeiselle lakalle minulla ei ollut mitään vertailuseuraa, koska Minnie Style on ainoa punavalkoinen glitter, jonka äkkiseltään edes muistan nähneeni ja koska tekstuurilakkoja omistan entuudestaan vain kolme, eikä mikään niistä muistuta Magazine Cover Mousea :) Kaiken kaikkiaan olen kyllä innoissani, sillä kokoelma vaikuttaa onnistuneelta ja lakat tuntuivat ainakin tikulle lakatessa todella hyvälaatuisilta. Toivottavasti ehdin testailla niitä pian kynsillekin!

Mainokset

12 thoughts on “O.P.I. Couture De Minnie

 1. Uuuih, mtä lakkoja! :P
  Toi Minnie Style vei kyllä miut nyt ihan mennessään :D

  • Hassua sinänsä, minä en niin hirveän innoissani ole tuosta glitteristä, vaan musta kokoelman tähti on ehkä tikkujen perusteella tuo liquid sand… iih :)

 2. Auts, osuipas takaisin ;). Kelvollista työtä tällä kertaa :P.
  Vaan kuule, kun facebookissa kerroit taannoin, että nuo kirkkaat tikut sulaa lakan alla, niin onko tuo sitä sulamista, kun punaisissa lakoissa näkyy sellainen aavistuksen ruttuinen pinta (enkä nyt arvostele sun lakkaustarkkuutta!! :D)?

  Hiekkalakka on muuten noista ihanin :).

  • Jep, se ruttuinen pinta johtuu juurikin siitä muovista. Se ei normaalisti juuri erotu, kun laittaa useamman kerroksen lakkaa ja päällyslakan, mutta makro paljastaa karusti kaikki epätasaisuudet :) Nyt olen onnistunut saamaan käsiini parempia tikkuja, mutta tuossa Innie Minnie Mightie Bow -vertailukuvassa näkyy kyllä keskimmäisessäkin tikussa pientä epätasaisuutta vaikka se on niitä parempia tikkuja. Mutta sitä ei livenä kyllä huomaa.

  • Oho, mulle oli yllätys että CesarsShop on ottanut OPIakin valikoimaan. Näkyvät olevan halvempia kuin esim. Stockmannilla, eli jos ei voi ulkomailta tilata niin CesarsShop näyttää ihan hyvältä vaihtoehdolta. :)

 3. Oih, olen niin kade! Auta mua, ostanko minisetin, jossa on kaikki paitsi glitter ja glitterin erikseen vai kaikki isoina pulloina? Kuinka ihania nämä ovat? :)

  • Jos tykkäät punaisista ja talous antaa myöten, osta isot pullot – jos et sitten tykkääkään, niin kyllä niille ostaja löytyy. Minipullot on ainakin musta tosi hankalia, mulla on yksi ja tuntuu, ettei sitä osaa edes käyttää kun se on niin pikkuruinen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s