Kärpässienikynnet

Mihin Minni-lakkaan ensiksi tarttuisin: haluanko kynsilleni ensin tekstuuria, vai ehkä vaaleaa pinkkiä…? Päädyin valitsemaan A Definite Moust-Haven ja sen päälle Minnie Stylen, koska niiden suhteen olo oli hieman epävarma. Onko A Definite Moust-Have minun makuuni liian räikeä, tai osaanko edes käyttää kynsillä punavalkoista glitteriä? Moni on odottanut Couture De Minnie -kokoelmasta nimenomaan Minnie Style -glitterlakkaa, mutta minua se arvelutti. En ollut varma, pitäisinkö siitä.

Olin lukenut kovia kehuja A Definite Moust-Haven koostumuksesta: se kuulemma peittää melkein jo yhdellä kerroksella, levittyy kuin unelma ja kuivuu kauniin kiiltäväpintaiseksi. En tiedä, olenko saanut maanantaikappaleen vai sekoittiko tuon kirjoittaja lakat jotenkin keskenään, mutta ainakaan minun kynsilläni edes kaksi kerrosta (normaali ja yksi reiluhko) ei peittänyt mielestäni täydellisesti. Lakka ei myöskään kuivunut erityisen kiiltäväksi vaan neonlakkojen tapaan hieman satiinimaiseksi. Levittyvyys oli kuitenkin todella hyvä ja lakka levittyi kynsille siististi lähes itsestään. Jos en olisin ollut aikeissa laittaa päälle glitterlakkaa, olisin laittanut vielä kolmannen kerroksen saadakseni aikaan täydellisen kauniin lakkapinnan, mutta jätin nyt kahteen kerrokseen, koska tiesin glitterkerroksen peittävän pienet puutteet.

Minnie Style ei ollut koostumukseltaan ihan kaikkein parhaimpien kokeilemieni glitterlakkojen luokkaa, vaan glittereitä piti vähän töpötellä ja ohjailla siveltimellä, jotta ne sai suht tasaisesti kynnelle. En kuitenkaan kokenut sitä mitenkään ongelmalliseksi, vaan sain suhteellisen vähällä vaivalla sopivan määrän glitteriä kynsilleni. Myös lakkapohja oli mielestäni koostumukseltaan hyvä ja kuivui kauniin kiiltäväksi.

Saatuani kynnet valmiiksi en ollut varma, oliko lopputulos mielestäni kiva vai ihan hirveä. Olohuoneemme valaistuksessa A Definite Moust-Have näytti kirkuvan räikeältä ja kynsistä tuli mieleen lähinnä kärpässienet. Kun silmä oli saanut vähän sopeutumisaikaa, alkoivat kynnet miellyttää. Tänään päivänvalossa ne ovatkin sitten olleet kaikessa pirteydessään kovasti mieluisat. Kahdelle ensimmäiselle testaamalleni Minni-lakalle siis peukku pystyyn.

O.P.I. A Definite Moust-Have & Minnie Style

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: O.P.I. A Definite Moust-Have (x2)
 • Glitter: O.P.I. Minnie Style (x1)
 • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
Mainokset

12 thoughts on “Kärpässienikynnet

 1. A Definite Moust-Have mietityttää muakin eniten, joskaan en vielä ole päässyt livenä hypistelemään. Olisin suurella todennäköisyydellä jättänyt sen hankkimatta ellen olisi tilannut koko settiä. Mutta nätiltä se kyllä tässä ainakin näyttää:)

  • Tänks :) Tykkäsin kyllä molemmista itse, nyt kun olen niitä vähän aikaa kynsilläni katsonut. Tämä kokoelma vaikuttaa kyllä voittajalta. Vaalein pinkki (Chic from ears to tail) vähän mietityttää, sen peittävyys on aika huono pikaisen testin perusteella, mutta en ole vielä kunnolla sillä lakannut joten en ole varma :)

 2. Moi! Oletko tietoinen että sun blogiin tultaessa joskus ponnahtaa esiin joku varsin epäilyttävä pop-up ikkuna joka todennäköisesti johtaa johonkin haitalluseen sivustoon? Tarkemmin en tiedä minne se vie koska mun koneen virusjutut alkaa huuttaa ja vilkuun punasena siinä vaiheessa. Ei tosiaan joka kerta, mutta ehkä joka toinen.

  Mut blogista kyllä tykkään! :)

  OonaV

  • Heipä hei :) Uskaltaisin olla aika varma siitä, että ongelma ei ole täällä meidän blogissamme, koska kukaan muu ei ole asiasta huomauttanut – ja jos vika olisi täällä, se koskisi luultavasti myös kaikkia muita wordpress.comin blogeja eikä vain tätä. Ongelma voi olla joko omalla tietokoneellasi (virus?) tai sitten esimerkiksi operaattorisi saattaa lisätä omia popuppejaan (mikä tosin on Suomessa harvinaista).

   Mitä selainta käytät? Ja oletko kokeillut tapahtuuko sama myös jollakin toisella selaimella?

   • Käytän chromea, en ole kokeillut toisella selaimella. Eikä ongelma ilmene muutakun tätä blogia lukiessa, eikä edes joka kerta. No, mutta tulipahan kerrottua!

   • Joo ihan hyvä että kerroit :) Kokeilepa joskus – jos sulla on mahdollisuus – eri selaimellakin? Voi olla että siinä Chromessa on jotain mystistä häikkää.

 3. Voi, että kun himoitsen näitä lakkoja! Näyttääkö livenä tuo A Definite Moust-Have tosi neon väriseltä? Häikäiseekö silmään? :)

  • No ei tämä tosi neon ole, mutta kirkas kyllä. Eli suht räikeä mutta ei sellainen apua-tartten-aurinkolasit-räikeä. Neoniin viittasi lähinnä tuo hieman satiiniseksi kuivuva pinta, ei tämä muuten ihan niin kirkas ole :)

  • Kiitos :) Ja joo, omaan silmäänkin tämä sävy sopii mulle hyvin, en vain ole tottunut ihan kauhean räikeisiin kynsiin. Mutta ei nämäkään niin hirveän räikeiltä enää tunnu kun silmä on tottunut :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s