Papun Essiet

Kokoelmaesittelyt ovat kommenteista päätellen tervetulleita, joten tällä kertaa esittelen pikaisesti kuvin Essie-lakkani. Niitä on huomattavasti vähemmän kuin OPI-lakkoja, mutta ihan kiva valikoima silti – ainakin minulle tosi mieluisa :)

My Essie collection
Sugar Daddy, Lady Like, Smokin’ Hot, Licorice, Blanc

My Essie collection
Go Ginza, Under Where?, Play Date, Full Steam Ahead

My Essie collection
Naughty Nautical, Where’s My Chauffeur?, Maximillian Strasse Her, Rock The Boat

My Essie collection
Cascade Cool, Madison Ave-Hue, The Girls Are Out, Tour De Finance

My Essie collection
Sunday Funday, Your Hut Or Mine, Off The Shoulder

My Essie collection
Set In Stones, Shine Of The Times

Äkkiseltään Essie-kokoelmani näyttäisi painottuvan kyllä aika selkeästi makeahkoihin pastellisävyihin. Hups. Mutta toisaalta: juuri sellaisissa sävyissä Essie loistaa. Monesti O.P.I. saa osakseen syytöksiä liian perinteisistä sävyistä ja liian turvallisista valinnoista, mutta pakko on sanoa, että jos O.P.I. ei aina kauheasti revittele, niin Essie pitäytyy kyllä ehkä vielä konservatiivisemmissa sävyissä. Minua se ei sinänsä haittaa yhtään, sillä olen kalkkis, joka pysyy enimmäkseen kaukana liian räväköistä lakoista. :D

Löytyykö hyllystäni tuttuja lakkoja? :)

Mainokset

12 thoughts on “Papun Essiet

  • Se on yksi hienoimpia lastulakkoja mitä tiedän. Onneksi tajusin hankkia sen ennen kuin hinnat pompsahtivat ja saatavuus muuttui heikoksi!

 1. Muutama samainen löytyy ja toivottavasti lähipäivinä vielä useampi, kuin Naughty Nautical -kokoelma pitäisi saapua! Essien lakat on kyllä aika turvallisia valintoja, mutta ehkä juuri siksi niin mukavia :)

  • Joo, Essiet – varsinkin Suomi-sudilla varustetut – ovat mulla nimenomaan niitä turvalakkoja, joihin tartutaan etenkin silloin kun kello on paljon ja pitää saada nopeasti aikaan siistit ja kauniit kynnet.

 2. Eipä ole Essien lakoista kokemuksia muutakuin aluslakoissa.
  Mutta tuon Set in Stonesin kun saisi!

  • Sitten kannattaa kiireesti tutustua paremmin Essien lakkoihin, ne ovat iiiihania :) Tuo Set In Stones on kyllä loistava hopeaglitterlakka, jos sellaista kaipaa varastoonsa.

 3. Naughty Nauticalin soisin löytyvän omastakin kokoemasta mutta näin ei valitettavasti ole:( En tajua mikä saituus mulle iski tilausta tehdessä.
  Mä tykkään, että nää on kivoja perusvärejä ja hyvään laatuun yhdistettynä loistavia valintoja:)

  • Vielä ehtii, vielä ehtii! Ja ihan kohtahan se on kaupoissa sitten jo Suomi-sudilla varustettunakin :)

 4. Essie on kyllä siitä jännä merkki että aika ajoin pidän sitä jopa hieman tylsänä ja ylihinnoiteltuna, mutta aika ajoin tajuan eri tavalla sen hienouden… Esimerkiksi viime aikoina olen ollut kohtalaisen otettu pätevän oloisista Naughty Nautical ja Bridal -kokoelmista ja on taas tuntunut että ’Essie osaa’.

  Samoja löytyy multa: Sugar Daddy, Play Date, Naughty Nautical ja Set in Stones, mutta kelpaisi mulle varmasti vielä muutama muukin näistä mitä sulta löytyy, kun niin näyttää herkullisilta nuo rivit!

  • Essiehän ei MUUALLA ole ylihinnoiteltu, meillä siitä vaan saa maksaa maahantuojalle extraa… amerikkalaiset saavat sitä ihan kiitettävän edullisesti, grmph!

   Essie kyllä tosiaan osaa. Laatu on lähes yhtä tasavarmaa kuin OPI:lla, mutta värit ovat ehkä välillä vähän turhankin turvallisia. Ois kiva nähdä Essien irrottelevan välillä reippaasti :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s