Melkein täydellinen punainen

Täydellinen punainen lakka on jotain, mikä pitäisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan kynsilakkahullun hyllystä, samoin kuin täydellinen valkoinen ja täydellinen musta. Ja kuten jokainen tietää, varsinkin kaksi ensimmäistä ovat kiven alla. Monta punaista olen jo testannut, mutta se täydellinen on vielä löytämättä: peruspunainen creme (ja ehdottomasti creme, ei jelly tai crelly), joka ei ole liian lämmin eikä liian viileä, vaan juuri täydellinen, kirkas punainen.

O.P.I. The Thrill of Brazil on tuorein testaamani peruspunainen. Minulla oli isot odotukset sitä kohtaan, sillä sitä on kehuttu netissä kovasti. Kun sitten aloin lakata kynsiäni, huokailin ihastuksesta ja taisin sanoa miehellekin jotain sen kaltaista kuin ”TÄMÄN takia minä pidän OPIsta niin kovasti” – The Thrill Of Brazil oli nimittäin koostumukseltaan mahtava. Lakka levittyi kuin itsestään siististi ja kaksi kerrosta riitti upeaan, kiiltävään lakkapintaan. Katsokaa nyt tätä kaunokaista!

O.P.I. The Thrill of Brazil

Koska nämä kynnet sattuivat harvinaisen väsyttäville päiville, en jaksanut keksiä niille mitään sen kummempia koristeluja, vaan vedin päälle kerroksen Up Colorsin Baladaa toisena tai kolmantena päivänä (ja olen edelleen sitä mieltä, että nuo Up Colorsin lastulakat ovat paljon parempia koostumukseltaan kuin Nfu Oh’t):

O.P.I. The Thrill of Brazil & Up Colors Balada

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: O.P.I. The Thrill Of Brazil (x2)
  • Lastulakka: Up Colors Balada (x1)
  • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

Tunsitteko, että tulossa on kuitenkin mutta? The Thrill Of Brazil ei ole enää luonani. Se yritti kovasti olla täydellinen, mutta kompastui lähellä maaliviivaa. Tämän lakan poistaminen nimittäin kyrsi minua niin kovasti, että lakkaparka sai saman tien häädön. Kynsiä putsatessa punainen väri levisi ja levisi ja levisi, kunnes sormet olivat suunnilleen puoliväliin asti sen näköiset, kun olisin hieronut niitä etikkapunajuurilla.

Väri lähti kyllä lopulta pois, kun jaksoi läträtä tarpeeksi kauan kynsilakanpoistoaineella, eikä lakka värjännyt kynsiä (ja kynsinauhojakin vain vähäsen), mutta urakka oli silti sen verran ankea, että en halunnut ryhtyä siihen uudestaan. Jos olisin ollut fiksu, olisin poistanut lakat laittamalla jokaiselle kynnelle erikseen pumpulitupon lakkaa pehmittämään, mutta en ollut. Tyhmästä päästä kärsi koko ruumis – tai ainakin kädet.

Täydellisen punaisen metsästys jatkuu.

Mainokset

7 thoughts on “Melkein täydellinen punainen

  1. En tiedä oletko jo testannut, mutta mun lakkalaatikossa se täydellinen punainen creme on ollut China Glazen Salsa jo vuodesta 2009 enkä ole kokenut mitään tarvetta uuden etsimiselle. En sitten tosin tiedä kuinka hyvin se istuu noihin sun kriteereihin, mutta kannattaa ainakin harkita sitä (:

    • Se on ainakin kuvissa tosi nätti ja näkyy keränneen kehujakin. :) Mites poisto, sotkeeko kauheasti?

  2. Minä metsästelin itselleni täydellistä punaista jo loppuvuodesta. Lopputulos oli se, että laatikkooni jäi 3 kpl punaisia, joista en luopunut, vaikka värit olivat aika lähellä toisiaan. Laatikkoon jäivät O.P.I Big Apple Red, China Glaze Hey Sailor sekä China Glaze Poinsettia. Viimeksimainittu on hiukan kylmähkön sävyinen., mutta vain hiukan. Olen näihin kyllä tyytyväinen. Kaikki ovat ihanan mehukkaita värejä.

  3. Päivitysilmoitus: Täydellisen punaisen metsästys, osa XII | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s