Lopeta hyvä ihminen ajoissa

Joskus sitä ei vain osaa lopettaa ajoissa.

Ensin oli O.P.I. Chic From Ears To Tail. Se näytti pullossa kauniilta, mutta osoittautui ensimmäiseksi pahaksi Minni-pettymykseksi. Lakka raidoittuu, raidoittuu ja raidoittuu. Olin kyllä varautunut siihen, että se vaatii kolme kerrosta, mutta en siihen, että se on laikukas vielä kolmenkin kerroksen jälkeen:

O.P.I. Chic From Ears To Tail

Läpikuultavista kohdista oli vaikea saada kunnollista kuvaa, mutta tuossa kuvassa toivottavasti näkyy, mitä tarkoitan. Tuossa vaiheessa kynsillä oli siis kolme reiluhkoa kerrosta, ei siis edes mitään hirveän ohuita kerroksia. Ja silti, SILTI tulos ei ollut tasainen. Sorry, O.P.I., mutta kipuraja menee kolmessa kerroksessa – sen enempää en suostu laittamaan. Luulen, että kapeakyntiset pärjäävät tämän lakan kanssa vähän paremmin, minä en siihen koske enää toista kertaa. Heippatirallaa!

Koska lakkaus oli laikukas, halusin saada virheet jotenkin peitettyä. Haa, leimailen päälle jotain kivaa kauniilla Golden Rose Matte Velvet -lakalla!

O.P.I. Chic From Ears To Tail

Ei, ei ja vielä kerran ei. Tuolta kuvanottoetäisyydeltä kynnet ovat ehkä ihan ok, mutta yhtään lähempää katsottuna leimaukset olivat ihan persiillään. Kahdeksassa sormessa leimaus levisi ja tuhraantui, en käsitä miksi – ilmeisesti minulla oli erinomaisen huono leimauspäivä tai jotain.

Päätin peittää epäonnistuneita leimauksia tekemällä rajauksen kuviointisaksien ja teipin avulla ja lakkaamalla puolet kynnestä tuolla leimauksessa käyttämälläni Golden Rose Matte Velvet -lakalla. Ainoa vaan, että sekään ei näyttänyt hyvältä, ja hädissäni sudin päälle vielä Polka.comia. Lopputulos näytti.. no, se näytti siltä, että jonkun olisi pitänyt olla sanomassa minulle: ”LOPETA HYVÄ IHMINEN AJOISSA!”

O.P.I. Chic From Ears To Tail

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: O.P.I. Chic From Ears To Tail (x3)
 • Leimaus: Laatta DRK-A, lakka Golden Rose Matte Velvet 107
 • Vinolakkaus: Golden Rose Matte Velvet 107
 • Glitter: O.P.I. Polka.com
 • Päällyslakka: Seche Vite

Kuvakulman ja etäisyyden ansiosta kynnet näyttävät ihan siedettäviltä, mutta oikeasti ne olivat kyllä ylitehdyt ja överit. No, kerran näinkin. Voisin sanoa, että koristelin nämä kynnet kuoliaaksi :D

Mainokset

19 thoughts on “Lopeta hyvä ihminen ajoissa

 1. Paras ystäväni on hyvä ihminen. Milloin on liian myöhäistä lopettaa hänet?

  • Otahan puujalkasi, paha ihminen, ja kipitä kotiin. Vaikka kielioppisääntöjen mukaan otsikko pitäisi kuulua ”Lopeta, hyvä ihminen, ajoissa”, se nyt ei vain mielestäni näytä erityisen hyvältä, joten päätin ottaa sen riskin, että joku koiranleuka tulee aukomaan päätään asiasta. :)

   Nelipolvisesta trokeestakin voi tilanteen vaatiessa hallitusti poiketa, mikäli sen säännöt osaa tarpeeksi hyvin.

 2. Hyviltähän nämä ainakin kuvissa näyttävät (: Mutta tuo tunne on ikävä kyllä tuttu, jo siinä lakkailuvaiheessa tietää, ettei tästä seuraa kun sotkua :D

  • Jep, lienee tuttu lähes jokaiselle kynsiharrastajalle :D Kiitos, kyllähän noita kauempaa katseli… ;D

 3. Haha, tuossa on jotain niin tuttua ja kiva nähdä, ettei muillakaan ne korjausyritykset aina mene niin kuin Strömsössä. Värit on ainakin lakkauksessa ihanat. ^_^

  • Jep, värit sentään sointuivat yhteen, se olkoon ainoa kehu mitä tuolle lakkaukselle voi antaa :D

 4. Haha niin tiedän tuon tunteen : D Kun rupee vaan lätkäisemään leimauksia, hileitä, vähän holoa ja mattaa, pari kärrynpyörää ja kissankarvat päälle. ”Stay simple, stupid!”

  • Kiitos! Oli ne ihan hauskat sinänsä, ainakin niillä tosiaan oli huumoriarvoa :D

 5. Ei muuten näytä yhtään sinun kynsiltä! Hauskaa vaan, että sullakin voi mennä överiksi ;).
  Sitä paitsi, ihan kivathan nuo on, vaikka sitten kauempaa :).

  • Joo, eivät tosiaan näyttäneet mun kynsiltäni, mutta olihan tämä opettavainen kokemus :D

 6. Repeilen ekalle kommentille ja sitä ennen olin riemastuneena seurannut kynsiprosessin etenemistä kohti väistämätöntä tuhoa:D Ihanan inhimillistä jotenkin:)

  • Jep jep :D Eka kommentti oli kyllä kiitettävän puujalka. Ja on hyvä välillä näyttää näitä kuolleena syntyneitä lakkauksiakin ;)

 7. On se hyvä että muutkin välillä jättävät huomiotta sen sisäisen ”älä hei nyt enää…”- äänen ja kaivavat hyllystä vielä glitterit esiin :D

  • Joo, viimeisenä kaivetaan aina glitterit. Aina. Vähän niin kuin leipuri, joka viimeisenä yrittää epätoivoisena lisätä kermavaahtoa :D

 8. Nyt on pakko myöntää, että aina enempi ei ole parempi :-) Mutta kuten joku ylempänä sanoi: Ihanan inhimillistä.

  • Inhimillistäpä hyvinkin! ;) Tosiaan ei enempi ole aina parempi :D Yritän nyt pysytellä vähän keveämmissä designeissa ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s