Täplävarpaat

Kuten otsikossakin kerrotaan, tämä merkintä sisältää varpaita. Etene omalla vastuullasi. Löpisen tässä alussa kaikenlaista varmistaakseni, että kuva tulee näkyviin ainoastaan tarkoituksella eikä vahingossa ;)

Muistan tammikuussa hirnuneeni Wasting Lifestylea lukiessani, kun näin siellä taas yhden Emman napakan mielipiteen: ”Varpaat on yök ja mun mielestä ihmisten pitäis syntyä sukat jalassa.” Minusta varpaat eivät noin yleensä ottaen ole mitenkään erityisen yök, mutta tuo lause tuli mieleeni, kun tässä männä päivänä käsittelin omista varpaistani ottamaani makrokuvaa.

Se nimittäin oli yök.

Tiedättehän, miten normaaleissa kynsikuvissakin makro saa näkyviin kaikki mahdolliset pölyhituset, nöyhdät, kissankarvat ja niin edelleen? Se on ärsyttävää. Ja se on välillä aika ällöttävääkin. No nyt kuvitelkaa sama ominaisuus mutta varpaissa. Kuvitelkaa tietokoneenne näytölle hirvittävän suuret, nöyhtäiset ja kosteusvoiteesta vielä vähän kiiltävät varpaat, joissa on juuri hetki sitten tapahtuneesta pesusta huolimatta kaiken maailman roskia ja murusia ja karvoja ja ties mitä.

Ai mitä että? Ämpäri ja äkkiä?
*ojentaa*

Koska olen kiltti, käsittelin kuvaa niin kauan, että sain varpaista inhimillisen näköiset. Olkaa hyvät, ei tarvitse kiittää.

Essence I'm So Very

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: Essence I’m So Very (x2)
 • Täplät: Essence Wanna Say Hello (ruskea), Cult Nails Tempest (valkea)
 • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

13 thoughts on “Täplävarpaat

 1. Nää on hienot! Onko tämä nyt se täydellinen punainen? :)

  • Kiitos! Ei ole täydellinen punainen, tämä on liian oranssi. Pullossa tuo lakka on itse asiassa aika selvästi oranssi, kynsillä oranssinpunainen – se on aika jännä miten erilaiselta se näyttää kynsillä :)

  • Kiitos :) Notkea tai pirun sitkeä, who knows? :D Miksei ne sormenkynsiin koskaan onnistu noin kiltisti? :/

  • Niin ovatkin… Alle kouluikäisillä ja varsinkin taaperoilla :D Aikuisilla? Not so much…

 2. Mulla on varvaskammot alkaneet helpottaa ja vakavasti pohdin jo julkaisevani kuvan geelatuista omistani :D. Nätti lakkaus sulla :).

  • Kiitos! Herramunvereni, ootko oikeasti saanut geelattua OMAT VARPAASI? Maailman on nähtävä ne! Musta jo geelilakan saaminen siististi sormenkynsille on järkyttävän hankalaa, en uskalla edes kuvitellakaan miten pahan sotkun saisin aikaan jos yrittäisin varpaisiin…

   • Jep juu olen. Ja ihmettelin _todella_ suuresti, miten oon onnistunut tekemään saman kahdesti viime kesänä, kun olin TOSIRASKAANA! :O :D

  • Kiitos :D Mulla ois haaveissa yrittää jotain vastaavaa täpläliukua myös sormenkynsiin, saas nähdä koska uskallan.. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s