Harmaata ja moniväristä

Tällä kertaa on tarjolla sekä sormen- että varpaankynnet, joten taas perinteinen varoitus: jos olet varvaskammoinen, älä lue merkintää loppuun asti.

Yksivärisiä kynsiä on jotenkin tylsää esitellä, vaikka ne olisivat kauniitkin, ja siksi nämäkin kynnet ovat jo pitkään odottaneet blogivuoroaan. Essencen Grey-t To Be Here on ihana vaaleanharmaa shimmerlakka, jonka shimmer on vaaleanpunertavaa ja oranssia. Usein tämänkaltaisissa lakoissa shimmer jää suhteellisen näkymättömäksi, mutta tässä se erottui kyllä kynsilläkin ihan kivasti. Levittyvyys oli muistaakseni ihan ok, mutta jos en ihan väärässä ole, lakkaa piti laittaa kolme kerrosta kunnon peittävyyden ja tasaisen pinnan saamiseksi.

Essence Grey-t To Be Here

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Essence Grey-t To Be Here (x3)
  • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

Yksiväristen kynsien vastapainoksi tarjoilenkin sitten viisiväriset varpaat! Halusin kokeilla Chalkboard Nailsissa näkemiäni abstrakteja kynsiä, joissa ideana on sutia eri lakkoja sinne tänne. Murmiskin teki tällä tekniikalla jokin aika sitten tosi kivat kynnet. Minun varpaankynsistäni ei tullut läheskään yhtä upeat, sillä taisin valita vähän huonosti tällaiseen tekniikkaan sopivat lakat, mutta kyllä näitä sen pari viikkoa jaksaa katsella, mitä ne kauniina näillä keleillä kestävät.

Random brush strokes pedicure

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakat: Essence Alice Had A Vision – Again, O.P.I. Planks A Lot, Essence Ballerina’s Charm, O.P.I. Pink Friday, Essie The Girls Are Out, China Glaze Fairy Dust
  • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
Mainokset

8 thoughts on “Harmaata ja moniväristä

  1. Miten noissa varpaankynsissä vältytään siltä, etteivät eri väreistä lakkojen sudit suttaannu? Vai oletko antanut aina jokaisen läiskän vähän kuivahtaa?

    • No tein värin kerrallaan ja odotin pienen hetken värien välillä :) Lisäksi sipaisin kevyellä otteella, jolloin se suti ei juuri päässyt koskemaan niihin muihin väreihin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s