Syyspilvet

Kuten olen maininnut, kaikki OPI-lakkani ovat vessassa erillisessä seinähyllyssä, joka on pönttöä vastapäätä olevalla seinällä. Siispä yleensä vessassa käydessäni tuijotan lakkahyllyäni, koska eipä vessassa paljon muutakaan mielenkiintoista ole – paitsi silloin, kun lapset tuppaavat sinne seurakseni, mikä taas tapahtuu ihan liian usein, jos minulta kysytään. Mutta harhauduin alkuperäiseltä polulta…

Taas päivänä muutamana lakkahyllyä katsellessani tajusin, että vierekkäin sijoitetut Kreme De La Kremlin, Crepes Suzi-ette ja I’m Fondue Of You olivat ihan täydellinen kolmikko käytettäväksi yhdessä. Sävyt olivat kuin luodut toistensa seuraan. Ja mikäs olisi sen parempi kolmen lakan design kuin vanha kunnon pilvimanikyyri? Tuumasta toimeen.

Koko kynnelle lakkasin vaaleinta sävyä eli Kreme De La Kremliniä, joka käyttäytyi juuri niin siivosti kuin keskiverto OPI-creme käyttäytyy: levittyi mukisematta ja peitti kahdella huolellisella kerroksella ihan riittävän hyvin, että olin tyytyväinen. Päälle tein pilvet ensin Crepes Suzi-ettella (mainio koostumus) ja lopuksi I’m Fondue Of Youlla (levittyi hyvin, mutta oli ohuempi kuin olin olettanut).

Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun käytin OPI-lakkoja pilvimanikyyrissä! Olen arastellut niitä leveän siveltimen vuoksi, koska pilvimanikyyrissähän leveä sivellin on ehdottomasti miinus eikä plussa, mutta kun sen siveltimen kääntää sivuttain, se toimii ihan mainiosti myös pilvimanikyyrin teossa. Kaikki sujui siis muuten hienosti, mutta lakoista tummin – I’m Fondue Of You – ei ollutkaan riittävän peittävä tähän käyttöön, joten seuraavana päivänä päivänvalossa tajusin kiukukseni viimeisten pilvien kuultavan läpi. Se korjaantui onneksi uudella lakkakerroksella, ja lopputulos oli juuri sellainen kuin olin mielessäni ajatellutkin. Väreiltään tämä manikyyri ei ehkä ollut erityisen kesäinen, mutta tykkäsin näistä kynsistä silti.

Cloud manicure with OPI polishes

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakat: O.P.I. Kreme De La Kremlin, Crepes Suzi-ette, I’m Fondue Of You
 • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer

14 thoughts on “Syyspilvet

 1. Tosi kaunis yhdistelmä! Onko näissä tarkoituksella ruokateema, crepesit, kermavaahto ja fondue on ihan hyvänkuuloinen juhannusmenu :D

  • Haha, en edes itse huomannut, että kaikki liittyivät jotenkin ruokaan :D Hauska sattuma. Ja kiitos!

 2. Lakkauksetkin on ihan kivat, mutta noi sun kynsinauharajat on aivan ihanat! Toivon videotutoa niiden hoidosta sekä erikseen vielä lakkauksiesi siistimisestä. Mä en ikinä saa noin siistiä jälkeä.

  • Kiitos :) Mutta kynsinauhat eivät ihan noin kauniit ole aina luonnostaan, vaan usein on myös Photoshop vähän asialla. Lakkauksen siistimisestä olen yhden videon tehnytkin, mutta koska se ei ollut erityisen hyvä, voisin yrittää kuvata jossain välissä uudenkin. Samaten voisin jossain vaiheessa yrittää raapustaa merkinnän siitä, mitä teen käsille ennen kuvaamista, että kynsinauhat ovat mahdollisimman nätit :)

 3. Ihanat kynnet! Mun nyt tekee mieli suklaata ja Frezzaa. Niin herkulliset värit. Mulla on suuri heikkous ruskeita lakkoja kohtaan.:)

  • Kiitos :) Pahoittelen mieliteon aiheuttamista, joskin olen sitä mieltä että Frezzan ja suklaan nauttiminen on usein hyvä idea :D

 4. Hyvin valitut värit, pidän kovasti. Joskin ovat minun silmään aika syksyiset, mut ei se haittaa :P.

 5. Päivitysilmoitus: Syysmarmorointi | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s