Ooh, glitteriä.. ei kun..

Tähän mennessä kokeilemistani Essencen lakoista Oh My Glitter on kyllä ehdottomasti ykkönen. Ihastuin siihen jo silloin, kun Murmis esitteli sen täällä, ja pakkohan se oli sitten hankkia itsellekin. Kun lopulta sain sen kynsilleni, olin ihan myyty. Oh My Glitter on ihan luvattoman kaunis lakka, joskin sen nimi on sikäli hämäävä, ettei lakka ole glitteriä nähnytkään vaan se on upea violetti maustettuna kolmi(?)värisellä mutta punaiseen painottuvalla shimmerillä – vai lieneekö glassfleckiä?

Oh My Glitter levittyy moitteettoman siististi hyvän koostumuksensa ja Essencen leveän pyöreäpäisen siveltimen ansiosta. Kunnon peittävyyteen tarvittiin kolme kerrosta, mutta näin hyvällä lakalla ne kolme kerrosta lakkaa ihan ilokseen. Ainoa harmittava piirre oli pullon kaulaan kerääntyvä ja tönkkööntyvä lakkatahma, joka sai minut pohtimaan, hyötyisikö lakka ehkä parista tipasta ohenninta.

Tämän lakan kanssa törmäsin myös ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan siihen harmilliseen ilmiöön, että lakka kutistuu ja vetäytyy vähän kynsien kärjissä. Se ei vetäytynyt niin paljon, että kynsien kärjet olisivat pilkottaneet, mutta riittävästi, että sen huomasi. En tiedä, mistä tämä kutistuminen johtui, sillä Essencen oma pikakuivattaja ei ole tehnyt tätä minulle kertaakaan aiemmin, eikä mikään muukaan pikakuivattaja varmaan puoleentoista vuoteen. Jos en ihan väärin muista, lakkasin kynsien kärjet erikseen kaikilla muilla kerroksilla paitsi keskimmäisellä värilakkakerroksella, koska arvelin, että sillä ei olisi merkitystä – sen päällehän tulisi vielä kolmas lakkakerros. Ehkä sillä sitten tosiaan oli merkitystä? O_o

Jo yksinäänkin Oh My Glitter oli kynsillä niin kaunis, että en uskaltanut koristella sitä millään, minkä kanssa voisi epäonnistua. Siispä nämä kynnet saivat koristeekseen vain siirtokuvia, ja tuloksena oli tuijottelukynnet, joita olen ihastellut nyt useamman päivän.

Essence Oh My Glitter

  • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Essence Oh My Glitter (x3)
  • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
Mainokset

8 thoughts on “Ooh, glitteriä.. ei kun..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s