Vain vähän liikaa

Nämä kynnet olivat jostain syystä jääneet orpona julkaisemattomien kuvien kansioon odottelemaan, että muistaisin niiden olemassaolon. Kyseiset kynnet tein jo melkein kuukausi sitten lomaillessani vanhempieni luona. Mukana oli varsin rajallinen määrä kynsijuttuja ja koristeita, joten kovin monipuolisia luomuksia ei ollut mahdollista tehdä.

Siirtokuvia olin pakannut mukaani, samoin pari glitterlakkaa, joten ihan toivoton tilanne ei ollut. Kynsille pääsi ensimmäiseksi Essencen herkän kaunis Ballerina’s Charm, joka lienee levittynyt kaikin puolin ongelmitta, koska en muista sen koostumuksesta mitään sen kummempaa – paitsi sen, että se kupli. Koska muilla tuo sama lakka ei ole kuplinut, on syytä olettaa, että olen joko saanut maanantaikappaleen tai sitten Ballerina’s Charm ei kerta kaikkiaan pitänyt valitsemastani aluslakasta.

Tämä oli itse asiassa lyhyen ajan sisällä jo toinen kerta, kun Essencen lakka kuplii kynsilläni, joten voi hyvinkin olla, että se ei sovi yhteen luottoaluslakkani eli O.P.I. Natural Nails Base Coatin kanssa. Pitänee jossain välissä testata, kupliiko lakka jonkin toisen aluslakan päällä. Onneksi kummallakin kerralla pikakuivattaja on sulattanut lähes kaikki kuplat pois, joten lopputulos on kuitenkin ollut suhteellisen kaunis.

Koristelin kynnet lakkaamalla niihin vinosti I Love Nail Polishin sinisävyistä glitterlakkaa Matthew Peri, joka olisi kyllä kaivannut tujauksen ohenninta, sillä koostumukseltaan se oli turhan paksua. Muuten se on kyllä erinomaisen kaunis glitterlakka. Lisäsin kynsiin myös sinisen ja violetin sävyisiä siirtokuvakukkia, minkä jälkeen totesin, että kynsillä oli liikaa tavaraa. Vain vähän liikaa, mutta silti liikaa. Ilmeisesti minuunkin välillä iskee tyhjän tilan pelko ja kynsiltä on ihan pakko päästä täyttämään kaikki tyhjät kohdat jollakin koristehärpäkkeellä :D

No, enihoo, tällaiset niistä kynsistä tuli:

Essence 'Ballerina's Charm' & I Love Nail Polish 'Matthew Peri'

  • Aluslakka: O.P.I. – Natural Nails Base Coat
  • Värilakka: Essence – Ballerina’s Charm
  • Glitterlakka: I Love Nail Polish – Matthew Peri
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

4 thoughts on “Vain vähän liikaa

  1. Minäkin aina arkailen glitterin ja decaleiden yhdistämistä, vaikka näköjään lopputulos voi olla varsin kaunis :)

    • Toinen yritykseni onnistui ehkä paremmin, mutta siitä on julkaisu vielä kirjoittamatta :) Kiitos, muru!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s