Ei, se ei ole ”nätti”

Kun esittelin tämän merkinnän lakan Emmalle, Emma totesi: ”Nätti on.”

Ei. Se ei ole nätti. Se on ”OMG, SILMÄNI EIVÄT MEINAA KESTÄÄ TÄTÄ UPEUTTA!” Ja minua kauhistuttaa ajatella, että melkein myin kyseisen lakan eteenpäin ennen kuin olin edes käyttänyt sitä kynsilläni. Mutta nyt menen asioiden edelle!

Yleensä ostan tuttujen kynsilakkamerkkien lisäksi vain sellaisia uusia juttuja, joita joku on minulle erikseen suositellut. Aika harvoin ostan ennestään outoa merkkiä ihan noin vain, mutta tällä kertaa tein niin. Selailin Llarowen valikoimaa ja Wing Dust Collectionsin Snakeskin Shoes kiinnitti huomioni. Googlailin lisää kuvia lakasta ja päätin tilata sen itselleni huolimatta siitä, että se on sinisävyinen, enkä minä oikein yleensä tunne oloani kotoisaksi sinisissä kynsilakoissa.

Wing Dust Collections - Snakeskin Shoes

Kun sitten olin saanut Snakeskin Shoesin ja lakkasin sitä tikulle, olin pettynyt. Kuten niin monet indielakat ennen sitä (ja sen jälkeen), se on jellypohjainen ja sitä joutuu lakkaamaan kolme kerrosta saadakseen aikaan peittävän tuloksen. Mutta jellypohjaiset glitterlakat muuttuvat monikerroksisina myös epätasaisen kuoppaisiksi, mitä inhoan. Vaikka niiden päälle laittaa parikin kerrosta päällyslakkaa, niiden pinnasta ei tahdo saada lasimaisen sileää. (Ja ennen kuin kysytte: Ei, en ole vielä testannut Glitter Foodia, mutta aion kyllä hankkia sitä.)

Olin jo pistää onnettoman Snakeskin Shoes -pulloni kirppislaatikkoon, kun tajusin, että mustassa laatikossa yhä odotteleva O.P.I. Roadhouse Blues voisi sopia sen alle, jolloin Snakeskin Shoesia riittäisi vain yksi kerros. Glitterit nousisivat paremmin esille ja lopputulos ei olisi kuoppainen. What’s not to love?

Kun sitten eilen lakkasin kynteni tuolla yhdistelmällä, lopputulos oli siinä määrin upea, että leukani oli loksahtaa auki pelkästä ihastuksesta. ONNEKSI en myynyt lakkaa pois, koska se singahti ihan heittämällä lakkojeni top 10 -listalle. Mutta ne huonot uutiset: vaikka kuinka kuvasin, en saanut otettua kuvia, jotka tekisivät kunnolla oikeutta tälle ihanuudelle. Uskokaa siis kun sanon: tämä lakka on hengästyttävän kaunis :)

Wing Dust Collections - Snakeskin Shoes

Koostumuksestakaan ei ole pahaa sanaa sanottavana. Kynsillä on ensin kaksi kerrosta O.P.I. Roadhouse Bluesia (joka on upean pigmenttinen ja täydellisesti levittyvä hyvin tummansininen creme) ja sen jälkeen yksi melko antelias kerros Snakeskin Shoesia, joka levittyi hyvin ja tasaisesti, eivätkä sen glitterit klimppiintyneet millään tavalla. Ainoa asia, joka vähän harmitti, oli se, että noita vaaleanvioletteja neliöitä ei tahtonut pullosta oikein tulla, mutta siihen voisi ehkä auttaa pullon pitäminen ylösalaisin tunnin verran ennen lakkaamista. Snakeskin Shoes kuivuu vähän nahkean näköiseksi, joten se kaipaa päälleen kunnon päällyslakan tuomaan kauniin kiillon.

Wing Dust Collections - Snakeskin Shoes

Olen rakastunut. Olen tuijotellut kynsiäni typerästi hymyillen koko päivän. Oih!
Wing Dust Collections - Snakeskin Shoes

  • Aluslakka: Trind Nail Repair
  • Värilakka: O.P.I. – Roadhouse Blues (x2)
  • Glitterlakka: Wing Dust Collections – Snakeskin Shoes
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

10 thoughts on “Ei, se ei ole ”nätti”

  1. Päivitysilmoitus: Pintakuorrutus vai monta kerrosta? | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s