Ruttokynnet

Varoitus: Tämä merkintä sisältää pahantuulista marinaa. Koska rutto.

Jokaisella lienee toisinaan Tosi Huonoja Kynsipäiviä. Nämä kynnet syntyivät sellaisena. Valitsin kaksi suurin piirtein toistensa kanssa toimivaa lakkaa: sudin kolmelle kynnelle (per käsi) O.P.I. Overexposed In South Beachia ja kahdelle O.P.I. Jewel Of Indiaa. Molemmat ihan mainioita lakkoja sinänsä, mutta ensimmäinen minun makuuni turhan lähellä Casino Royalea (jossa tosin ei ole shimmeriä) ja jälkimmäinen ei vain sytyttänyt. (Kaksikko etsii parhaillaan uutta kotia Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä, muuten…)

Jossain vaiheessa iltaa tajusin, että jalkani kutiavat kovasti. Siis todella kovasti. Niin kovasti, että huomasin raapivani niitä vähän väliä vimmatusti. Ja kun olin aikani raapinut niitä jalkoja vimmatusti kaikilla kahdeksalla ei-peukalollani, tajusin rutanneeni lakat seitsemästä kynnenkärjestä. Jippii. Ikään kuin siinä kutinassa ei olisi ollut tarpeeksi kärsimystä.

Korjailin ruttaantumat parhaan taitoni mukaan asetonilla ja sormenpäällä, töpötin päälle vähän lakkaa ja vedin päälle uuden päällyslakan. Lopputulos oli.. no, välttävä. Mutta hei, seuraavana päivänä oli joka tapauksessa tarkoitus leimailla koristeet päälle!

Niin, leimailla. Kuvasta ei onneksi näy kovin selkeästi, miten karsea tappelu se oli. China Glazen Electra Magenta toimi aikoinaan testileimailuja tehdessäni mahtavasti, mutta auta armias, kun nyt olisi pitänyt saada kynsille kauniit leimailut. Kyllä eivät kuviot nousseet kauniisti saati sitten kokonaisina. RÄYH! MUR! Muiden silmissä nämä lakkaukset luultavasti ovat ihan nätit, mutta itse inhosin niitä niin, että ne eivät saaneet olla kynsillä vuorokauttakaan.

O.P.I. Overexposed In South Beach & Jewel Of India

 • Aluslakka: Orly Nailtrition
 • Värilakat: O.P.I. Overexposed In South Beach, Jewel Of India (nimetön)
 • Leimaus: China Glaze Electra Magenta, MagnoNailsin XL-laatta C
 • Päällyslakka: Cult Nails Wicked Fast

Otsikoksi laitoin ruttokynnet, koska nämä kynnet muistuttavat minua masentavasti siitä illasta, kun rutto alkoi. Sain ihan puskan takaa kauhean aurinkoihottuman, vaikkei koskaan aiemmin ole ollut moista ongelmaa. Siinä missä puolitoista viikkoa sitten oli vain kutinaa, nyt on myös ruttoläiskiä, mustelmia kauheasta raapimisesta sekä kutinan vuoksi surkeat yöunet. Ja kortisonitabletteja. Ja kortisonivoidetta. Ja kiukkuinen Papu.

Saatoin käydä Kosmetik4Lessillä lohtuostoksilla. Siitä ehkä lisää joskus tuonnempana.

Mainokset

9 thoughts on “Ruttokynnet

 1. Voi rutto sentään! Mulla iski jo pari viikkoa sitten melkein enterorokko ja edelleen on pieniä rakkuloita huulissa ja kulmakarvoissa :D Että sellasta…Ja oon kanssa raapinut jalkojani enemmän kuin laki sallii!
  Ps. nätit kynnet :D

  • Hmm.. huntu.. joo, miksei! :D Ja kiitti, rutto on onneksi jo parempi! Tai siis rutto voi jo huonommin ja minä paremmin :P

  • Kiitti! :) Joo, aika kivasti onnistui korjailu sentään, vaikka lopputulos ei mieluisa ollutkaan. Ja lohtuostelu on ehdottomasti kivaa, paitsi luottokorttilaskun saapuessa…

 2. No kynsistä ei ainakaan tule ruttoa mieleen… Omaan silmääni ovat nätit ja tuo Opin OISB oikein nätti lakka :) Jaksamisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s