Vihervarvas

Syksy on lempivuodenaikani, mutta nyt ihmettelen väkisinkin, että eivätkö ne vuodenajat voisi vaihtua liukuvasti rysähtämisen sijaan – aika oudolta tuntuu ensin hikoilla kuin pieni sika ja viikkoa myöhemmin harkita puuveneen ostoa, koska ulkona vain sataa, sataa ja sataa, ja lämpötila on pudonnut kymmenen astetta viikossa. Kesä vaikuttaisi siis nyt olevan vähitellen ohi, vaikka minulla on vielä kesävarpaita postaamatta! Aijai! Siispä, tässä merkinnässä on tulossa parit varpaat – tämä näin varoituksena kerrottakoon.

Ensimmäisenä, uskomatonta kyllä, vihreät varpaankynnet. Vihreä kuuluu niihin kynsilakkasävyihin, joita minun hyllystäni ei juurikaan löydy (ei tosin ihan niin tiukasti kuin keltainen ja oranssi, joita hyllystäni ei löydy yhtään), mutta O.P.I. Jade Is The New Black on jotenkin niin maineikas vihreä, että se tuli jossain mielenhäiriössä ja eihänsitäkoskaantiedä-hengessä ostettua Facebookin Kynsikoristekirppikseltä.

Jade Is The New Blackin levittyvyydestä on vaikea sanoa varvaslakkauksen perusteella paljoakaan, sillä ainakin minusta varpaankynsien lakkaaminen on ihan erilaista puuhaa kuin sormenkynsien. Jos lakka kuitenkin on yhtä ankea saada tasaisesti sormenkynsiin kuin se oli varpaankynsiin, tämä vihreä saa häädön, oli klassikko tahi ei. Koristelin lakkaukset IsaDoran Ocean Crushilla, joka sopi alemman lakan päälle kuin nenä päähän. Tadaa:

O.P.I. Jade Is The New Black / IsaDora Ocean Crush

 • Aluslakka: Orly Nailtrition
 • Värilakat: O.P.I. Jade Is The New Black (x2)
 • Päällyslakka: Essence Better Than Gel Nails Top Sealer
 • Koristelu: IsaDora Ocean Crush

Toiset varpaat ovat yksiväriset, sillä Golden Rosen Holiday-sarjan ihana numero 57 ei kaivannut mitään koristelua. Kuvani ei tee lakalle oikeutta, sillä tämä kaunotar on livenä todella, todella ihastuttava. Emman ottamissa kuvissa näkyy ainakin makrokuvan pullossa minusta aika aito värisävy. Kaikki hyllystäni löytyvät Holiday-lakat ovat olleet kyllä erinomaisia ostoksia.

Golden Rose Holiday 57

 • Värilakka: Golden Rose Holiday 57, ei alus- tai päällyslakkaa.

Kesän loppuminen ei kyllä ainakaan minulle tarkoita varpaankynsien lakkaamisesta luopumista, mutta sandaalikelien päätyttyä varpaiden hoitoon jaksaa paneutua vähemmän ja samoilla lakkauksilla mennään yleensä niin kauan, kuin ne vain suinkin pysyvät kauniina. Lakkaattekos te muut varpaankynsiä ympäri vuoden? :)

Mainokset

10 thoughts on “Vihervarvas

 1. Lakkailen myös varpaankynsiä ympäri vuoden :) Erityisesti jos on todella paljon testaamattomia lakkoja odottamassa vuoroaan, varpaankynsienkin lakkaukset vaihtuvat aika tiuhaan =D

  • Jep jep, sama peli täälläkin: mustaa laatikkoa tyhjennetään epätoivoisina hetkinä juurkin niin, että lakataan tiuhaan myös varpaankynsiä :D

  • Hauska sattuma! :D Eikö olekin iiiiihana lakka? Ja sopii tosi kivasti varpaisiinkin :)

 2. Kyllä mullakin on aina varpaankynsissä lakkaa mutta talvella niitä ei jaksa ihan niin usein vaihtaa kuin kesällä. Kivoja varpaita kuvissa, etenkin tykkään golden rosella kuorrutetuista:)

  • Joo sama täällä, talvella tosiaan vaihtuu lakkaukset harvemmin. Mutta kiva se kyllä talvellakin on kun villasukkien alta löytyy nätit varpaat :D

 3. Lakkaan varpaita ympäri vuoden. Kun on tottunut siihen tapaan, niin varpaat näyttää oudoille ilman lakkaa :)

  • Joo! Tosi oudoilta! Viimeksi kun vaihdoin lakkauksia, meni jostain syystä seuraavaan päivään, ennen kuin ehdin lakata uudestaan, ja varpaat näyttivät tosi kummalliselta koko sen paljaan päivän :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s