Essence Paper Print Manicure

Pitkästä aikaa luvassa on videohöpötystä! Tein videon Essencen uusista Paper Print Manicure -tuotteista, koska niistä ei ihan kauheasti ole vielä tietoa netissä ja moni tuntuisi olevan niistä kiinnostunut. Puhe on ehkä vähän hiljaista, koska kuvasin videon saatuani lapset nukkumaan, enkä uskaltanut ihan kauhean kovaa kailottaa. Kyllä videosta pitäisi silti ihan hyvin saada selvää :)

Mainokset

11 thoughts on “Essence Paper Print Manicure

 1. Mitenhän tuo mahtaisi toimia sen Septidinin kanssa? Kun itse tein sanomalehtikynsiä niin pikakuivattajan päälle ei jäänyt kuvio kiinni ollenkaan, käytin Seche Viteä.

  • Itse asiassa mullakaan ei tuon videon kuvaamisen jälkeen tarttunut pikakuivattajan päälle ollenkaan kuvio! En tajua mikä taika siinä kuvaamisessa oli, kun juuri sillä kertaa onnistui edes jotenkuten :) Pitää kokeilla Septidinilläkin tässä jahka ehdin, kyllä sitäkin talosta löytyy.

 2. Hmm, tämä olisi voinut olla todella mielenkiintoinen uutuus, jos se olisi toiminut. Mutta ei väkisin, video kuitenkin oli tosi miellyttävää katseltavaa :)

  • Kiitos! Ja sanopas muuta – ois ollut NIIN siistiä jos nuo värilliset kuviot olisivat ihan oikeasti siirtyneet kynnellekin… mutta kun ei niin ei. Möks. Jos jaksaa tuhertaa niin mustavalkoisilla kuvioilla saisi kyllä varmaan itselleen kynnet tehtyä.

 3. Kiitos kivasta videosta! :) Olin jo aiemmin googletellut noiden toimivuudesta, ja ihan samaan tulokseen oli siinä tultu, eli aika p***a tuote. Ihmeellistä jotenkin, että ne värit ei tarttuneet yhtään. Ja harmi, että oli noin huono tarttuvuus muutenkin, olisin muuten kyllä halunnut noita käyttää, mutta jää nyt ostamatta.

  • Joo, sanoisin tosiaan, että ei noita kannata hankkia. Mustavalkoiset kuviot toimii jotenkuten, joten jos välttämättä niiden takia haluaa hankkia niin sitten ehkä, mutta minusta tuote on.. no, susi. :P

 4. Kiitos tästä!

  Ja ps.sulla on tosi miellyttävä ääni! Joskus jotain tutoa ei vaan voi katsella, kun karsea ääni vie kaiken huomion. :D

 5. Kokeilin tämän postauksesi innoittamana sanomalehdestä värillisiä kuvioita kynteen, NeoAmiseptin voimalla, ja kyllä ne värit ainakin näistä peruslehdistä siirtyivät. Painamisajalla on merkitystä värillisten kuvien kanssa. 15 sekuntia ei riittänyt alkuunkaan värillisille kuvioille, vaan tulos jäi hyvin haileaksi, 30-40 sekuntia tuotti jo värikkään tuloksen. Auttaskohan tuo ajan lisäys
  noissa ostetuissa värikuvioissa? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s