No, mitäs nyt sitten?

Julkaisemattomia kynsiä on jonossa odottamassa blogiin pääsyä melkein kymmenet, mutta nämä kynnet saavat nyt etuilla häikäilemättömästi, koska vihdoin, VIHDOIN saatoin valita ihan minkä tahansa lakan. Toki olisin voinut aiemminkin lakata ihan millä tahansa lakalla, mutta silloin käyttämättömät lakat olisivat tuijottaneet minua syyttävästi. Mutta nyt käyttämättömiä lakkoja EI OLE, joten sain valita vapaasti. (Ollakseni täysin rehellinen sain eilen kaksi uutta lakkaa, mutta nämä kynnet teinkin toissapäivänä – hahaa!)

No, mitä se valitsee, kun se vihdoin saa hyvällä omallatunnolla valita ihan minkä tahansa lakan? Se valitsee Essien Tour de Financen, koska Tour de Finance on ehkä upein pinkki-magenta shimmerlakka ikinä. Se oikein hehkuu. Aina kynsilakkakaapilla käydessäni olen kaihoisasti vilkuillut Tour de Financea, joka on kärsivällisesti odottanut hyllyssä vuoroaan. Oikeasti sen vuoro ei olisi vielä pitkään aikaan, koska sitä olen käyttänyt jo kaksi vai kolme kertaa ja useimpia muita lakkojani vain kerran, mutta… MUSTA LAATIKKO NOLLA, MINÄ PÄÄTÄN! XD

Leimat Essien Licoricella, vähän vinoon joissain sormissa mutta watch me care! Koristeeksi vielä kirkkaita strasseja ja huokailukynnet ovat valmiit.

Essie Tour De Finance
Essie Tour De Finance

 • Aluslakka: Trind Nail Repair
 • Värilakka: Essie Tour de Finance (x2)
 • Leimauslaatta: MagnoNails A45
 • Leimauslakka: Essie Licorice
 • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

11 thoughts on “No, mitäs nyt sitten?

 1. Ooämgee! Voi pyhäjyssäys, kun on kauniit. Minäkin ihan hehkun, kun noita katson :D (tai se saattaa kyllä johtua punkustakin ;D). Todella, todella upeat ja nuo leimat! Tuo laatta on saatava <3.

  • Punkku tai mun kynnet, hehku kun hehku :D Kiitos kaunis! Itsekin tykkäsin näistä hirmusti, neljä päivää niitä katselin ja tänä iltana poistin.

 2. Hienosti onnistunut leimaus! Mä omistan myös samaisen laatan, mutta karttanut sitä juuri tuon kohdistamisen vaikeuden vuoksi. :D

  • Kiitos! Joo, toi oli vähän hankala leima. Tai ei se asemointi sinänsä ollut hankalaa, kunhan oli tosi huolellinen – enemmän mua kiusasi se, että kuvio jäi Licoricella kauhean reikäiseksi vaikka mitä tein. Ei se onneksi sitten livenä niin näkynyt :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s