Yritys hyvä, toteutus.. ei niin hyvä

Piti saada tehdä moniväriset raitakynnet. Teipin avulla. Luulen, että tämä mieliteko lähti liikkeelle siitä, kun heinäkuussa näin nämä kynnet. Valkea pohja, teippiä, päälle kahta muuta väriä – miten vaikeaa se muka voisi olla?

Tarpeeksi vaikeaa.

Ensin pari sanaa valkeasta: Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Seppälästä ostettua Nails Snow White -lakkaa, jota moni on jo ehtinyt kehua parhaaksi kokeilemakseen valkoiseksi cremeksi. Oma arvioni: erittäin pigmenttinen lakka, levittyy hyvin ja peittää erinomaisesti, mutta on tönkköpaksua, minkä vuoksi ei tasoitu kauhean hyvin itsestään, ja lisäksi pulloissa on lähes poikkeuksetta todella surkeat siveltimet. Lakassa on paljon potentiaalia, mutta omat ongelmansa myös. Luulen, että vielä paremman valkean saa aikaiseksi siten, että sekoittaa suunnilleen 2/3 Essien Blancia ja 1/3 Snow Whitea ja tekee tämän Essien pulloon, jolloin pääsee levittämään lakan Essien loistavalla siveltimellä. Olen tehnyt tällaisen sekoituksen itselleni, mutta en ole vielä testannut sitä kynsille. Will let you know :)

Joka tapauksessa: kynsillä on siis kaksi kerrosta Snow Whitea, johon olin lisännyt jonkin verran ohenninta ja johon olin varsin tyytyväinen viallista sutia lukuunottamatta. Laitoin jokaiselle kynnelle kaksi teippisuikaletta ja sen jälkeen lakkasin raidat Essencen That’s What I Mintillä ja Ballerina’s Charmilla. Ja siinä vaiheessa mentiin sitten komeasti metsään. Kumpikaan noista valituista lakoista ei soveltunut alkuunkaan tällaiseen käyttöön, sillä ne eivät olleet riittävän peittäviä yhdellä kerroksella. Valkea jäi kuultamaan todella tökerösti toisen värin alta, mitä yritin sitten korjata laittamalla paksummasti sitä lakkaa. Sen jälkeen tietysti kynsinauhat tulvivat ja tiedossa oli sotkua. Teippejäkään en saanut kauhean siististi irrotettua.

En pitänyt lopputuloksesta yhtään ja muistaakseni tämä lakkaus sai häädön alle 24 tunnissa. Hauskaa tässä kaikessa on se, että kynnet näyttävät kuvassa merkittävästi todellista paremmilta, eikä värilakkojen huono peittävyys juurikaan näy kuvassa (selvimmin se erottuu ehkä etusormen ylimmässä raidassa), vaikka se livenä näkyi tosi karusti :D

Ensi kerralla valitsen järkevämmin nuo valkean päälle tulevat lakat!

Striped nails

 • Aluslakka: Trind Nail Repair
 • Valkea pohja: Nails Snow White (x2)
 • Raidat: Essence That’s What I Mint! ja Essence Ballerina’s Charm
 • Päällyslakka: Seche Vite

 

Mainokset

14 thoughts on “Yritys hyvä, toteutus.. ei niin hyvä

  • Kiitos! Noi kaksi väriä sattuivat hyllyllä nököttämään vierekkäin ja se yhdistelmä alkoi houkutella :D

 1. Tosi hieno lakkaus – mainio idea, erinomainen väriyhdistelmä ja taidokas toteutuskin vielä. Lakkaus näyttää kuvassa virheettömältä ja en usko, että lakkauksesta löytyisi mitään sanottavaa, vaikka tietokoneen ruutua tihrustaisi suurennuslasin läpi :).

  • Kiitos :) Joo toi kuva on harvinaisen armollinen noille kynsille, livenä katsoessa harmitti ihan älyttömästi se miten rumasti valkea kuulsi värilakan alta. Grrr!

 2. Ihana väriyhdistelmä!
  Tykkääntykkääntykkään ja kuvissa näyttää oikein mainiolta.
  Mä apinoin tän kyllä!

  • Kiitos! :D Kerran näinkin päin: yleensähän sitä valittelee, että kuva ei tee lainkaan oikeutta kynsille, tällä kertaa se tekee sitten liikaakin :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s