Papun kaikki lakat hetkellä X

Lakkapullojen ja merkittäisten esittelyjen sijasta kuvasin teille muutama viikko sitten ihan hetken mielijohteesta kaikki tikkuni, koska näin voi nopeasti ja helposti näyttää koko kynsilakkakokoelmansa: miten se on jaoteltu, millaiset sävyt siellä painottuvat ja niin edelleen. Värit eivät ole kaikkien lakkojen osalta ihan kohdallaan, sillä varsinkin punaisia kuvatessani kamera lähinnä huokaisi epätoivoisesti, mutta parhaani yritin. Koska kuvat on otettu ehkä kolme viikkoa sitten, olen ehtinyt jo saada uusia lakkoja sen jälkeen, mutta kyllä näistä kuvista aika hyvän käsityksen saa.

collection08
Lastulakat ja glitterit

collection09
Loput glitterit

collection07
Kirkkaanpunaiset ja lämpimähköt pinkit

collection06
Kylmemmät pinkit, berryt ja viininpunaiset

collection05
Mustat, harmaat, valkeat ja ylipäänsä neutraalit

collection04
Violetit 1

collection03
Violetit 2 (oikea laita näyttää todellista ruskeammalta jostain syystä)

collection02
Nudet, ruskeat ja punaruskeat

collection01
Vihreät ja siniset

Olen tällä hetkellä varsin tyytyväinen kokoelmaani niin määrällisesti kuin värienkin suhteen. Tai no, toivoisin lakkamäärän kokonaisuudessaan olevan pienempi, mutta olen silti tyytyväinen siihen, että kokoelmasta löytyy värisävyjä kuta kuinkin joka lähtöön eikä joukossa ole yhtään huonolaatuista lakkaa eikä dupeja. Lähes-dupejakaan ei ole kuin kaksi paria (kuvista puuttuva O.P.I. Baguette Me Not ja Essie Your Hut Or Mine, joiden erona on lähinnä se, että toinen on creme ja toinen shimmer, sekä Essie The Girls Are Out ja O.P.I. Ate Berries In The Canaries, joissa on sama juttu).

Jos minulla olisi riittävästi mielenlujuutta, karsisin tästä määrästä n. 35 lakkaa että pääsisin alle sataan, mutta kun ei niin ei. Tarvitseehan nainen jonkun hulluuden, vai mitä?

Mainokset

21 thoughts on “Papun kaikki lakat hetkellä X

 1. Olen vaikuttunut. Tämä on se tilanne, johon en tule ikinä pääsemään mutta ehkä en yritäkään. Vähemmän mielenlujuutta, enemmän hulluutta;)

 2. Tässä asiassa oot aikalailla idoli, samaan pyrin itsekkin, kohtuullinen kokoelma, mutta värejä ja sävyjä laatua unohtamatta joka hetkeen.

  • Kiitos! Kyllä tää aika kovaa karsintaa tietää suht säännöllisesti, kun on tämmöinen ”iik-pakko-saada-tuo”-ostelija :D

 3. Kaunista :). Tosiaan, ei yhtään oranssiakaan. Keltaisten poissaolon arvasinkin :).
  Ihana kokoelma sulla.

  • Kiitos :) Mulla oli joskus yksi oranssihko OPI mutta kun ei se mulle yhtään sopinut niin totesin, että oransseille ei sitten oikein ole sijaa majatalossa.

 4. Mun kommentti olisi aika lailla samoilla linjoilla kuin Sissin yllä… Kaihoisasti katselen tätä sun hyvin hallittua lakkakokonaisuuttasi, joka näin ollen oli toki helppo esitellä ihan vain tikkuina äkkiseltään. Me likes! :) Omalla kohdalla en pyri lukumäärän rajoittamiseen (vaikka nykyinen määrä on kyllä jo ihan riittävä), mutta dupet pukkaavat kyllä vähän ärsyttämään – varsinkin kun niitä ilmestyy yhtäkkiä kuin puolivahingossa…

  • Mulla on tapana joka lakan ostamisen jälkeen vertailla tikkuja, että näen mahdolliset dupet. Jos löytyy liian lähellä oleva sävy, huonompi koostumukseltaan saa lähteä. :)

 5. Upeat kuvat. Varsinkin lastulakkojen kohdalla silmäni suorastana kiiluivat innosta. 8)
  Hienoa, että laitoit näkyviin myös kohdan, jossa näkyy mikä lakka on kyseessä. Voi itsekin katsoa tässä, että mikä miellyttää. :)

  • Kiitti! :) Kaikista lakoista ei näy nimi kunnolla, joten jos jokin jää vaivaamaan niin saapi kysyä :D

 6. Kyllä jokaisella täytyy ainakin yksi oranssi ja keltainen olla, vaikkei ne niin sovikkaan;) mäkin olen yrittänyt korjailla kyseistä tilannetta.
  Mutta ihania lakkoja sulla kyllä on ja juurikin nuo violetin ja pinkin erisävyt aijai <3

  • Eikä tartte ;) Mitä niitä säilömään tilaa viemässä, jos ne ei kuitenkaan pääse koskaan kynsille :P

   Violetit ja pinkit ovat tosiaan mun heikkouteni…. ♥

 7. Iiiihan pakko kysyä, kun häiritsee, että mikä OPI tuolta kurkkaa (kolmas kuva), joka alkaa sanoilla ”You´re Such…” Ainoa OPI, jonka tiedän noin alkavan, on You´re Such A Budapest, mutta se on kyllä violetti, eikä tuollainen punainen…!? Kaisa on hämmentynyt.

  • Hyvä hämmentynyt Kaisa,
   kyseessä on lakka You’re Such A Kabuki Queen, joka julkaistiin O.P.I. Japanese Collectionissa talvella 2005 :) Näet sen kynsillä täällä.

   • Ooooo, nonni. Selvishän se. Koitinpa vielä googletella, mutta ei osunut kohdille. Hiiskatti, mitä tekevät noin hämääviä nimiä! En suostu ottamaan vikaa hämmennyksestä niskoilleni ;-)
    Sun kokoelma on kyllä oikein mainio!

 8. Kaunis kokoelma, huomaa, että oot onnistunu pitämään kokoelmasi juuri sellaisena, että kaikki tarpeellinen löytyy ja värit on just niin sinun tyyliä. :)

  • Kiitos! :) Kyllä tuo vaatiikin sitten säännöllistä tarkistelua ja kyttäämistä, ettei tule dupeja jne :D Mutta mulla ei ole ihmeemmin säilytystiloja lakoille, joten kaapin rajallinen vetokyky motivoi pitämään kokoelman koon aisoissa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s