Roosa nauha -päivä

Perjantaina 4.10. vietetään Roosa nauha -päivää, ja koska vaatekaapistani ei juuri vaaleanpunaista löydy, piti minun tietysti pukea kynnet pinkkiin vartaloni sijasta. Rintasyöpä ei onneksi kosketa minua kovin henkilökohtaisesti, sillä sitä ei löydy ystäväpiiristäni tai suvustani suoraan, mutta tänään ajattelen ihan erityisellä lämmöllä niitä kolmea ystävääni, joiden äiti on kuollut rintasyöpään.

Mustasta laatikosta ei löytynyt mitään vaaleanpunaisen tapaistakaan, joten kynsillä on jo aiemminkin nähty Essien Cascade Cool, jonka kuorrutin O.P.I. Servin’ Up Sparklella. Nimettömiin maalasin siveltimellä nauhan(tapaisen) käyttäen O.P.I. Ate Berries In The Canariesia.

Breast cancer awareness day manicure

 • Aluslakka: Gina Tricot Base Coat
 • Värilakka: Essie – Cascade Cool (x2)
 • Glitterlakka: O.P.I. Servin’ Up Sparkle (x1)
 • Nauha: O.P.I. Ate Berries In The Canaries
 • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

12 thoughts on “Roosa nauha -päivä

 1. Kauniit kynnet ja vielä paljon kauniinpi ajatus. Itsellä ei löydy lähellekään mitään pinkkiä, Roosa-nauhan väristä omista lakoista, mutta itse Roosa-nauhoja löytyy. Asia koskettaa läheltä paristakin suunnasta, joten arvostan suuresti niitä kaikkia naisia jotka asiaa muistaavat, jokainen omalla tavallaan tietysti! Todella hieno lakkaus! =)

  • Kiitos! Mullakin on Roosa-nauha, mutta se on kiinni mun mustassa villakangastakissa, jota ei näillä keleillä vielä tule käytettyä :)

  • Kiitti! Murmis välitti mulle Virosta hyvän pienen koristelusiveltimen, sillä saa parempaa jälkeä kuin mun eBay-halpiksilla :)

 2. Yksinkertaisen nätit kynnet ja todella hyvin onnistunut nauha! Itselläni meinasi mennä hermot, kun maalasin käsin tota nauhaa! Ensi vuotta varten täytyy hankkia decaleita tai leima:o)

  • Kiitos! Mullakin kyllä oli kieli keskellä suuta maalatessa ja toivoin, että oisin omistanut joko decaleja tai sopivan leiman, mutta kun ei! OPI:n lakkapaketissa tuli kyllä nauhatarroja, mutta ne oli paksuja ja rumia – tikulle kokeilin ja totesin että joo ei, ei pääse kynsille moiset rumilukset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s