V-gap, toinen yritys

Koska pidin kovasti aiemmasta v-gap-yritelmästäni, halusin kokeilla uudestaan. Tällä kertaa otin avuksi kapean siveltimen toivoen saavani aikaan siistimmät kynnet. Tein päällimmäisellä lakalla ensin pienet kaaret käyttäen pikkuista sivellintä ja vasta sen jälkeen lakkasin kynsilakkapullon omalla siveltimellä. Ja kyllä, lopputuloksesta tuli kauniimpi. Näissä kynsissä viihdyin monta päivää ja ne saivat kehut myös mieheltäni.

Kynsillä on pohjalla O.P.I:n vaaleanpunainen Pink-ing Of You, joka on kyllä ihan sievän värinen lakka, mutta koostumukseltaan ihan hirveää kuraa. Lakka sai häädön heti näiden kynsien tekemisen jälkeen, ja voin vakuuttaa, että ei tule ikävä. Siedän kyllä sen, että tämmöiset vaaleat cremet raidoittuvat, mutta se on täysin kestämätöntä, että kolmellakaan kerroksella ei saa aikaiseksi tasaista lakkapintaa. Hyh!

Tummempi lakka on Essien syyskokoelman harmaa Cashmere Bathrobe, jota kohtaan minulla oli kovat odotukset swatchien perusteella. Mutta oi ja voi: lakka olikin todellisuudessa selvästi tummempi kuin mitä swatchien perusteella kuvittelin, enkä sitten oikeastaan kauheasti tykännytkään siitä. Onneksi Emma on jo ilmoittanut tarjoavansa lakkaparalle uuden kodin.

O.P.I. Pinking Of You & Essie Cashmere Bathrobe

 • Aluslakka: Trind Nail Repair
 • Lakka 1: O.P.I. Pink-ing Of You (x3)
 • Lakka 2: Essie Cashmere Bathrobe (x1)
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Mainokset

6 thoughts on “V-gap, toinen yritys

 1. Taitavasti tehty ja jälki on selvästi parempi, kuin viime kerralla (joskin se oli silloinkin jo hyvä).
  Itse en oo vielä lämmennyt tämän malliseen v-gapiin, kun siitä tulee mieleen joku koppis :D. Ehkä väreillä voisi vaikuttaa siihenkin mielikuvaan helposti.

  • Mua ei itse asiassa yhtään haittaa se koppis-look, se on ihan hauskaakin jopa. Pitäis ehkä tehdä tällaiset mustalla ja semmoisella koppakuoriaissävyllä eli jollain sinivihertävänhohtoisella :D Kiitos :)

 2. Taidokkaat <3 Minä tykästyin Cashmere Bathrobeen kovasti, se saa ainakin toistaiseksi jäädä meille asumaan:)

  • Kiitos :) Mulla on China Glazen Immortal, joka on vähän samankaltainen lakka mutta vaaleampi – pidän mieluummin sen, hämmentävää kyllä. Oisin toivonut että Cashmere Bathrobe ois ollut vaaleampi, snif.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s