Kun O.P.I. jää toiseksi

Aina silloin tällöin tulee vahingossa ostettua lakka, jolle minulla on ennestään dupe tai lähes-dupe. Jos toinen osapuoli on O.P.I., kirppislaatikkoon siirtyy yleensä sitten se toinen, (ellei sitten kyseessä ole Essien lakka, sillä muuten tasaveroisisten lakkojen ollessa kyseessä Essien sivellin tuo Essielle ykköspaikan). Joskus harvoin kuitenkin tulee vastaan poikkeuksia, kuten tämänkertainen KBShimmerin Every Nook & Cranberry.

Heti kun lakkasin Every Nook & Cranberryn tikulle, totesin sen olevan päällyslakan kera lähes täydellinen dupe O.P.I. I’m All Earsille. Every Nook kuivuu mattapintaiseksi, joten siinä mielessä lakat toki ovat erilaisia, mutta päällyslakan kera niitä on vaikea erottaa toisistaan. I’m All Ears on ihan pikkiriikkisen kylmempi sävy, mutta muuten ne ovat kyllä lähes identtiset. No, tässä vaiheessa arvelin, että KBShimmer siirtyisi kirppislaatikkoon heti ensimmäisen lakkauskerran jälkeen, koska I’m All Earsin tiesin täydellisen hyvin levittyväksi.

Kun sitten lakkasin Every Nook & Cranberrylla, totesin yllätyksekseni että se ei ainoastaan levittynyt täydellisen moitteettomasti vaan oli myöskin siinä määrin peittävämpi kuin I’m All Ears, että O.P.I. kärsi tällä kertaa rökäletappion ja I’m All Ears joutui kirppislaatikkoon. Kolme kerrosta Every Nook & Cranberrykin vaatii, mutta sen jälkeen lakkaus on jo peittävä siinä missä I’m All Earsin kanssa edelleen kärjet kuulsivat läpi.

Koska en kerta kaikkiaan osaa jättää mitään lakkoja (tekstuurilakkoja lukuunottamatta) ilman päällyslakkaa (eiväthän ne edes kuivuisi ikinä ilman pikakuivattajaa!), enkä erityisemmin edes ole mattapinnan ystävä, Every Nook sai ylleen päällyslakkaa. Sen jälkeen tein lakan kauneutta kohtaan lähes anteeksiantamatonta väkivaltaa ja ”koristelin” kynnet tekemällä niihin ”siron” mustan ristikon Nubarin Nail Art -lakalla. Ristikon viivojen väleihin sipaisin vielä Nubarin hopeaglitteriä, ja lopputulosta katsellessani muistin taas kerran, miksi niin harvoin käytän koristelulakkoja.

everynook

 • Aluslakka: O.P.I. Natural Nails Base Coat
 • Värilakka: KBShimmer Every Nook & Cranberry (x3)
 • ”Koristelu”: Nail Art by Nubar -linerit musta ja hopeinen glitter
 • Päällyslakka: Seche Vite

Lakkana Every Nook & Cranberry on todella upea ja laadukas, joten voin sitä koko sydämestäni suositella. Otin muutaman makrokuvan näyttääkseni lakan ihastuttavan kaunista glassfleck-shimmeriä:

everynook-makro2
everynook-makro

Jos joku vielä haluaa nähdä tämän kaunottaren alkuperäisessä asussaan eli ilman päällyslakkaa, kannattaa kurkata vaikkapa tänne. Mustassa laatikossa odottelee kynsille pääsyä vielä tämän lakan tummanharmaa isoveli Turbulence, iih!

Mainokset

8 thoughts on “Kun O.P.I. jää toiseksi

 1. Haa! Vaikka tykkäänkin hurjasti myös OPI:sta niin silti tuli vähän sellainen voitonriemu pintaan että KBShimmer pääsi päihittämään sen. :) Tuo on kyllä niin kaunis lakka!

 2. Tämäpä oli mahtava tieto!! Olen tuota KBShimmeriä ihaillut, mutta ko. Opi sai rakastavan kodin luotani. ;)

 3. Halusin vaan johonkin kommentoida, että olen ihan hullaantunut blogiinne! Bloginne on tosi ammattimainen ja kiinnostava ja olen saanut paljon hyviä vinkkejä täältä. Päätin heittää vanhentuneet H&M lakat mäkeen ja tilata Ebaysta muutaman aikuisemman OPI lakan syntymäpäivän ja vuoden vanhentumisen kunniaksi.

 4. Every Nook & Cranberry odottelee tuolla laatikossa vielä testausta, mutta pitänee heittää se kynsille pian, näyttää nimittäin kyllä aivan upealta tapaukselta! Ja mahtavaa kuulla että päihittää tuon OPIn, sitä oon vähän himiöinyt, mutta eipähän tarvii nyt sitten enää sitä hankkia. ;)

 5. Oih, tämä on vaan niin taivaallisen kaunis lakka!
  Postasin just pari päivää sitten tästä samaisesta lakasta, minäkin koristelin mustalla mutta vähän toisella tapaa – käyhän kuikkaamassa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s