Kynsimasis

Hiljaisuuskin sen on varmaan kertonut: nyt ei nappaa. Ei jaksa, ei viitsi, masentaa, ärsyttää. Kynnet ovat huonossa kunnossa, lakkaukset kestävät surkeasti ja iltaisin nyppii ihan tosissaan, kun taaaaas pitäisi tehdä kaikki uusiksi alusta loppuun. Tekisi mieli nakata lakat ikkunasta kartanolle – paitsi ehkä eilen tulleet uudet KBShimmerin talvilakat, jotka saivat sydämen pompahtelemaan siihen malliin, että en ehkä kuitenkaan ihan kokonaan ole leipääntynyt tähän harrastukseen. ;)

Tällä kertaa tosi, tosi yksinkertaiset kynnet, joissa ei ole paljon esiteltävää. Useimmissa kynsissä Essie School Of Hard Rocks, aksenttikynsissä Essie Mind Your Mittens. Molemmat ovat todella hyviä cremejä, joilla oli ilo lakata. Jälkimmäisessä suututtaa vain ihan hirveästi tuo nimi, koska alun perin Essie antoi ymmärtää, että kokoelman vaalea sinertävänharmaa lakka on Mind Your Mittens ja tuo tosi tumma lakka on Parka Perfect, kuten nyt ihan selvästi järkevämpää onkin – ainakin minusta nimet sopivat lakoille niin huomattavasti paremmin. No, oma arvioni on tämä: alun perin nimien oli tarkoitus olla noin, mutta Essie mokasi pullojen etikettien kanssa, ja oli huomattavasti helpompaa hätäpäissään sanoa, että noin niiden oli tarkoituskin olla, hupsista, kuin yrittää fiksata tuhannet ja tuhannet väärät nimilaput pulloista.

Ja miksikö tämä minua niin suututtaa? No siksi, että koska useat lähteet antoivat ymmärtää, että vaalea on Mind Your Mittens ja tumma Parka Perfect, ja jopa Essien edustajat kertoivat näin bloggaajille, jotka kokoelmaa promosivat, vaihdoin nimilaput keskenään omista pulloistani. Ja toki vedin ne kiinni pikaliimalla. Nyt pulloissani on siis täältä ikuisuuteen väärät nimet, eivätkä viralliset nimet edes sovi niille lakoille. MUR! RÄYH! Opimmeko tästä jotain? Kyllä emme opi.

Lopuksi haluan todeta, että OPI Pirouette My Whistle on ehkä kaunein glitterlakka ikinä. Pidän mahdollisena, että olen sanonut saman asian täällä jo aiemminkin. Pidän mahdollisena myös sitä, että sanon saman vielä tulevaisuudessakin.

Essie School Of Hard Rocks / Mind Your Mittens

 • Aluslakka: Gina Tricot Base Coat
 • Värilakka: Essie School Of Hard Rocks (x2)
 • Aksenttikynsien värilakka: Essie Mind Your Mittens (PARKA PERFECT! Se on PARKA PERFECT!!!!) (x2)
 • Glitterlakka: O.P.I. Pirouette My Whistle
 • Päällyslakka: Seche Vite

10 thoughts on “Kynsimasis

 1. Yksinkertaisesta virsi kaunis. Sanoisin, että nää on yhdet kauneimmista lakkauksista, joita oot esitellyt. Pidän mahdollisena, että oon sanonut näin ennenkin ja olen varma, että tulen sanomaan jatkossakin ^_^. Pirouette on todellakin kaunein, kiitos, kun esittelyt sen mullekin :).

  Ja mitä tuohon masikseen tulee… Niitä tulee ja niitä menee. Terveiset vaan täältä yksiväristen kynsien näppäimistöltä. Tsemppiä! Pidä pieni huilitauko, kyllä me täällä odotetaan ihan taatusti :).

  • Kiitos, ihana! Kiva kuulla, että muillakin on yksivärisiä kynsiä ja tympäännystä tähän touhuun välillä… Kyllä tämä varmaan tästä taas iloksi muuttuu jahka vähän kynsien kunto taas kohenee :)

 2. Joskus yksinkertaisuus on parasta, nääkin on tosi nätit ja Pirouette on kyllä ehkä kaunein glitterlakka, jotenki niin hienostunut! Voimia kynsimasikseen, kyllä se vielä helpottaa.

  • Kiitos! Pirouette My Whistle on kyllä niin ihastuttava, että se pelastaa melkein minkä tahansa lakkauksen :)

  • Ei niin, mutta jotenkin se aina tuntuu niin nololta esitellä täällä tosi yksinkertaisia juttuja samaan aikaan kun muut tekee yhdeksän värin vesimarmorointeja toinen käsi sidottuna selän taakse, you know ;D

 3. Miten ihmeessä saat lakan reunat noin siisteiksi? Siis tuolta ihon vierestä? Kun kaikissa kynsissä on vielä just oikea pyöreys ja saman verran (eli tosi vähän) lakkaamatonta kaistaletta. Ja lakkaus on minunkin mielestäni yksi kauneimmista.

  • Kiitos! Mitä siisteihin reunoihin tulee, Essien leveä suti auttaa jo aika pitkälle, lopun hoitaa ohut ja siro sivellin asetonin kera :)

 4. Kauniit ovat!
  Täällä toinen kynsimasistelija.. ei oo yhtään huvittanut lakkailla saati bloggailla ja kynnetkin on pitkästä aikaa lohkeilevaiset =( Ehkä se tästä vielä iloks muuttuu!

  • Kiitos! Ja toivotaan! Mullakin lohkeilee ja liuskottuu, nyyh. Ei auta kuin tehohoitaa ja toivoa, että kohta kynnet ovat taas paremmassa kunnossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s