OMG Nail Strips

Tällä kertaa jotain vähän erilaista: OMG Nail Strips -merkkisiä koko kynnen peittäviä.. öö, tarroja. Paitsi että nämä eivät oikeastaan ole tarroja, koska jos olen ymmärtänyt oikein, nämä on tehty kynsilakasta.

Törmäsin tuotteeseen joskus aikoinaan The Nailasaurus -blogissa ja tilasin kokeeksi neljä settiä. Ennen kuin joku ehtii kysyä, että miksi kukaan tilaisi täysin outoa tuotetta kerralla neljä settiä, pitää kertoa, että siinä missä yhden setin hinta on $6.89, saa neljä settiä $20:lla, mikä oli mielestäni ihan hyvä diili.

Tilasin nämä jo loppukesästä, mutta minulta kesti näin kauan kerätä tarpeeksi rohkeutta testaamiseen, kun olin varma, että onnistun tupeksimaan ihan kuninkaallisesti. Viime viikolla sitten lopulta kämmenet hioten tartuin toimeen vain todetakseni, että kyllä, kyllä minä tupeksin juuri kuten arvelinkin ;)

Periaatteessa näiden tarrojen kiinnittäminen on yksinkertaista: kynnet puhdistetaan huolella, kynsinauhat työnnellään taaksepäin ja sitten sopivankokoinen tarra asetellaan varovasti kynnelle, venytetään kevyesti ja samalla silotellaan kaikki mahdolliset rypyt sun muut kuprut pois. Kynnen kärjen yli tuleva osa venytetään kynnen kärjen päälle alaspäin ja viilataan pysysuuntaisella liikkeellä ylimääräinen osa pois. Tämän jälkeen pyyhitään asetoniin tai kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla pumpulitupolla tms. kynnen pinta kevyin vedoin niin, että tarra liimautuu paremmin kynnen pintaan, ja lopuksi laitetaan päällyslakka päälle.

Käytännössä homma on hankalampaa, koska tarra ottaa aika napakasti kynteen kiinni jo heti ensimilleistä ja on vaikea arvioida, milloin se on taatusti suorassa niin, että kynnen molemmat reunat varmasti peittyvät kunnolla. Ryppyjä tulee suht helposti aluksi, kun materiaaliin ei ole tottunut, mutta parin ensimmäisen kynnen jälkeen alkaa sujua paremmin. Itse koin hankalimmaksi a) arvioida, mikä leveys on millekin kynnelle sopiva ja b) saada tarran suoraan niin, että kynnen toiselle puolelle ei jäisi liikaa paljasta kynttä näkyviin. Kynnen kärjen kanssa pitää olla erityisen tarkka, jotta tarra varmasti liimaantuu huolellisesti kiinni kärkeen eikä lähde nopeasti kulumaan / repsottamaan.

Ensimmäinen käsi ei onnistunut erityisen hyvin, mutta se paremmin onnistunut näytti tältä:

OMG Nail Strips

Periaatteessa kynnet olivat kauniit. Kärkien kanssa oli kuitenkin sen verran ongelmia, että poistin nämä jo seuraavana päivänä. Sanoisin silti, että ongelmat johtuivat enemmän käyttäjästä kuin tuotteesta, joten luulisin, että seuraavalla kerralla onnistun jo selvästi paremmin, eikä tämä ensimmäinen kokeilu lannistanut minua. Voisi olla hyödyllistä lakata kynnen kärki tarran sävyisellä kynsilakalla, jolloin kynnen kärjet eivät ala niin nopeasti pilkottaa tarran alta.

Virallinen Papun tuotearvio on, että OMG Nail Strips -tarrat ovat kyllä kokeilemisen arvoisia ja aivan ehdottomasti parempia kuin esimerkiksi koko kynnen siirtokuvat, mutta jo etukäteen on syytä varautua siihen, että ensimmäiset kynnet eivät tule näyttämään ihan kauhean mahtavilta, koska näiden asettelu vaatii vähän harjoitusta.

Summary: I tried OMG Nail Strips for the first time. They’re beautiful and a lot better than for example full nail water decals, but applying them takes some practice, so don’t expect a perfect end result on your first time. I’ll happily try again.

8 thoughts on “OMG Nail Strips

    • No ei se hermorakenne niinkään mutta pitäis osata asennoitua niin että eka kokeilu menee ihan persiilleen ja vasta sen jälkeen onnistuu. Eli $5 pelastusarmeijalle, kun eka setin turmelee :D

  1. Mulla odottaa laatikossa Kikon vastaavat, joita vanhemmat toi tuliaisiksi jo iäisyys takaperin. En oo jaksanut alkaa tuuskata niiden kanssa koska ennakoin vaikeuksia..nämä sinun ”tarrat” näyttä kyllä hienoilta :)

    • Siksihän minäkin lykkäsin ja lykkäsin kun olin varma että sählään. Kuten sähläsinkin. Mutta osa meni kyllä ihan oman typeryyden piikkiin (”Hei, jospa en viilaakaan pois tuota ylimääräistä vaan taitan sen kynnen alle ja sitten siveltimella ja asetonilla poistan sen sieltä…” So. Much. Fail.). Ensi kerralla sitten toivottavasti moitteeton lopputulos :D

    • Kyllä nuo minusta ihan kokeilemisen arvoisia ovat, ja netistä lukemieni arvostelujen perusteella varsin toimivia – joku oli saanut ne kestämään melkein viikon ja sen jälkeen oli poistanut ne kynsiltään siksi että kyllästyi kuvioon eikä siksi että kynnet olisivat olleet niin nuhruiset :D

  2. Päivitysilmoitus: Papu testaa: Inni-kynsitarrat | Jos edes kynnet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s