Taistelun tuloksia

Marraskuun ensimmäisenä päivänä KBShimmer julkaisi kaksi uutta kokoelmaa: varsinaisen talvikokoelmansa sekä Blogger-kokoelman, jonka kaikki lakat on tehty yhteistyössä eri kynsibloggaajien kanssa. Tämä ei taida enää tässä vaiheessa olla uutinen kenellekään? Joka tapauksessa: julkaisu oli sen verran iso juttu, että etukäteen piti ihan verrytellä sormia, harjoitella nopein tapa napsia lakkoja ostoskoriin ja laskea minuutteja ja sekunteja julkaisuhetkeen. Se kannatti, sillä noin minuutissa olin napannut koriini kaikki viisi haluamaani lakkaa ja suoriutunut kassan kautta PayPaliin maksamaan ostokseni.

Ensimmäisenä kynsille uusista KBShimmereistäni pääsi tummansininen Will Yule Marry Me, jonka tilasin vähän sillä oletuksella, että se on taatusti livenä kauniimpi kuin siihen mennessä näkemissäni swatcheissa. Olin oikeassa: tälle lakalle eivät ainakaan ensimmäiset swatch-kuvat tehneet lainkaan oikeutta, eikä kyllä juuri minunkaan kuvani tee. Kynsillä on yksi kerros Essien Mind Your Mittensiä ja sen päällä yksi kerros Will Yule Marry Me:ta, ja lopputulos oli kyllä todella mieluisa.

KBShimmer Will Yule Marry Me (layered over Essie Mind Your Mittens)

 • Aluslakka: Orly Nailtrition
 • Värilakka: Essie Mind Your Mittens (x1)
 • Glitterlakka: KBShimmer Will Yule Marry Me (x1)
 • Päällyslakka: Seche Vite

Näitä kynsiä katselin tyytyväisenä viisi vuorokautta, kunnes kärkikulumat alkoivat ärsyttää ja vaihdoin lakkaukset. Yhtään lohkeamaa ei ollut siinä ajassa tullut, mutta parista sormesta oli muutama glitter lähtenyt livohkaan. Se on ilmiö, johon en ole minkään muun merkin lakkojen kanssa törmännyt! Vaikka pinta on alun perin sileä ja siinä on tukeva päällyslakkakerros, saattaa silti muutama glitterhippu onnistua kaivautumaan päivien kuluessa kynsiltä irti ja karata vapauteen. Niiden paosta kertoo ainoastaan hento glitterinmuotoinen painauma kynnen pinnassa. Omituista.

Karanneita glitterhippuja tai ei, Will Yule Marry Me = ♥ ♥ ♥

Tappelitteko te muut uusista KBShimmer-lakoista siinä samassa julkaisuryysiksessä? :D

Mainokset

8 thoughts on “Taistelun tuloksia

 1. Huokaillen aina ihastelen tummia lakkauksia, ne on aina ne mun heikkous ja ne eniten mun juttu, ne kauneimmat. Ei siitä vaan pääse mihinkinkään :)

  • Tummalla lakkauksella kynnet on kyllä helposti näyttävät, se on totta :) Tummat lakat tuo jotenkin vähän dramatiikkaa kehiin :D Kiva jos tykkäsit!

 2. Tuo glittereiden pako on kyllä ihan kummallinen juttu, mä en ole huomannut samaa KBShimmereissä enkä missään muissakaan lakoissa o.O

  • Oho, ehkä se on vain mun ongelmani sitten? Muistan että mulle kävi samalla tavalla myös Sugar Plum Faerien ja Oh Splatin kanssa. Pitäis ehkä laittaa tuhdimmin päällyslakkaa, tai sipaista sitä kynsille lisää parin päivän jälkeen.

  • Veikkaan että tilaisuus hankkia tämä tulee kyllä vielä vastaan, tokkopa se ensijulkaisu ainoaksi kerraksi jää kun tätä myyntiin tulee :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s