Illamasqua-rakkautta

Olen hengissä. Ja minulla on ollut jossain vaiheessa tällaiset kynnet:

Illamasqua Jo'mina & FingerPaints Twisted

  • Aluslakka: Butter London Nail Foundation
  • Värilakka: Illamasqua Jo’mina (x2)
  • Topper: Finger Paints Twisted (x1)
  • Päällyslakka: Seche Vite

Ensimmäinen Illamasquani ikinä, Jo’mina. Minä ymmärrän nyt, miksi Illamasquat ovat kalliita, koska ainakin Jo’mina oli niin järjettömän ihana koostumukseltaan, etten osaa kuvitella paremmin käyttäytyvää cremeä. Ainoa miinus on Illamasquan masentava korkki, josta ei saa hyvää otetta millään. Aivan mahtava lakkauskokemus: kaksi täydellisesti levittyvää kerrosta, upea värisävy. Päälle vain kerros Finger Paintsin ihanaa moniväristä lastulakkaa Twistediä, ja tuloksena oli todella sievät kynnet, joille kuva ei tee lainkaan oikeutta. Näiden kanssa elelin onnellisena monta päivää.

Mainokset

6 thoughts on “Illamasqua-rakkautta

  1. Huomasin Jo’minan saatuani, että mulla on sille dupe Picture Polishilta. Aika masentavaa, en ole vielä lakannut tällä joten en voi luopua kummastakaan. Jos laatu on yhtä hyvä, Illamasqua saa lähteä ärsyttävän korkkinsa vuoksi. Kauniit kynnet ja kiva täälläkin nähdä lilaa :)

    • Picture Polishin lakalla on kyllä kova haaste edessään, jos pitäisi pärjätä tämän laadulle. Tää on meinaan IHANA! :D Kiitos!

  2. Se neliökorkki on kieltämättä rasittava, mutta kun sen nyppää pois niin homma toimii paaaaljon paremmin. Nätit kynnet, pitääkin kaivaa omat hiutalelakat esille ja mätkäistä jonkun tumman päälle.

    • No musta se kapeakin korkki on aika ankea, mutta toki parempi kuin se neliömolkura :) Kiitos! Hiutalelakkoja tulee mullakin käytettyä harvoin, vaikka aina ne on ihanan näköiset kynsille päästessään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s