Sable collar

Viimeinen pari uunis mustasta laatikosta ulos! The Lasipurkki on taas tyhjä, kun kaksi viimeistäkin vuoroaan odottanutta lakkaa pääsi vihdoin kynsille. Tällä kertaa vuorossa on yksinkertainen skittlette, jonka pääosaa näyttelee Essien talvikokoelman ihastuttava Sable Collar.

Skittletet ovat nyt tosiaan lyöneet itsensä läpi myös suomalaisten kynsibloggaajien keskuudessa, joten kerrataanpa täälläkin vielä se skittleten puolivirallinen määritelmä, jonka ChitChat Nails kehitteli: skittletessä on vähintään kaksi erilaista aksenttikynttä ja vähintään kaksi viidestä kynnestä pitää olla samanlaisia. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että yhden käden kynsillä on oltava vähintään kolmea mutta korkeintaan neljää eri designia. Väreinä esitettynä ne voisivat olla siis joko

kynsi 1kynsi 2kynsi 3kynsi 4kynsi 5    TAI

kynsi 1kynsi 2kynsi 3kynsi 4kynsi 5    TAI

kynsi 1kynsi 2kynsi 3kynsi 4kynsi 5.

Näistä omat tämänkertaiset kynteni ovat ensimmäisen kaavan mukaiset: kolme samanväristä kynttä ja kaksi erilaista aksenttikynttä. Kynnet olivat varsin onnistuneet ja kestivät menossa mukana melkein kuusi päivää :) Lakoista enemmän kuvan jälkeen!

Essie Sable Collar & KBShimmer Sand In My Stocking

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Sable Collar (x2)
 • Glitter: KBShimmer Sand In My Stocking (x1)
 • Leimauslakka: Barry M Gold Foil
 • Leimauslaatta: Bundle Monster 320
 • Päällyslakka: Essie Good To Go

Sable Collar on juuri niin ihana kuin Emma aiemmin antoi ymmärtää. Sävy on kaunis ja laatu on juuri sitä, mitä Essieltä olen tottunut odottamaan: lakka levittyi hienosti ja peitti kahdella helpolla kerroksella. Rakkautta! Aksenttikynnen glitterlakka sen sijaan… voi huokauksien huokaus!

KBShimmerin Sand In My Stocking olisi periaatteessa voinut olla ihana lakka, mutta käytännössä se on niin järjettömän tiheää ja tönkköpaksua, ettei siitä saa oikein mitenkään järkevää glitterkerrosta kynnelleen. Se ei näyttäisi hyvältä yksinään, mutta topperina se ei myöskään toimi, sillä ainakaan minusta topperin ei kuulu näyttä tältä. Ick. Ohensin sitä reippaalla kädellä, kaadoin vähän lakkaa pois ja lisäsin tilalle kirkasta lakkaa ja tällä tavalla sain siitä vähän toimivamman, mutta loppujen lopuksi annoin koko raivostuttavan lakan pois.

Joulu lähestyy, joten seuraavalla kerralla luvassa on jotain talvisempaa ja vähän juhlavampaakin, luultavasti. Olkaahan kilttejä; tontut vahtivat!

Mainokset

14 thoughts on “Sable collar

 1. Sable Collar on kyllä i-ha-na! :))
  Tuon Sand In My Stockingin ostamistakin harkitsin, mutta tällä kuvauksella taidan jättää kuitenkin väliin. Onhan noita parempiakin toppereita. :)

  • On! Ja olen samaa mieltä: parempia toppereita on pilvin pimein. Mun makuuni tuo Sand In My Stocking on aivan liian tiheä, enkä oikein millään saanut sitä levitettyä tarpeeksi ohuelti.

  • Kiitos! Essie-listalle kannattaa kyllä laittaa about koko talvikokoelma – siitä viininpunaisesta en niin innostunut, kun sen kaltaisia sävyjä mulla on ennestään, mutta kaikki muut oli ihania :)

 2. Tosi kaunis manikyyri! :) Ja kiitokset tuon määritelmän jatkamisesta, luen vähemmän noita ulkomaalaisia blogeja.

  • Kiitos! :) Joo, kaikki eivät kauheasti seuraa ulkomaisia blogeja, joten ihan hyvä noita ”uusia” juttuja on tuoda suomalaisissa blogeissa esiin :)

 3. tää on kyllä mahottoman nätti lakkaus :) mä _toivon_ että Sand toimisi sienellä töpöteltynä….

  • Kiitos! Ja onnea yritykseen :) Mulla ei oikein toiminut sienikään, kun sitten sitä glitteriä tuli JOKO liikaa TAI ei tarpeeksi. Hmph. Mutta sulla saattaa sujua paremmin!

  • Kiitos! Tuo lakka on kyllä todella kaunis ja hyvälaatuinen, joten se saa Papulta hyväksynnän hylkeen ™ :D

 4. Onpa kaunis tuo Sable Collar. Tosi hyvä muuten tuo määritelmä skittletelle. Paljon helpompi tuon avulla yrittää hahmottaa, mitä sitä kannattaisi kynsille laittaa, ettei olis liikaa. Olin sitä juuri tässä yksi päivä yrittänyt etsiä, mutta tätä kauttahan se lopulta löytyi :)

 5. Päivitysilmoitus: Uusi vuosi, uudet kujeet! | Kynsille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s