Papu testaa: Inni-kynsitarrat

Aina silloin tällöin myös Murmista ja minua lähestyvät kaupalliset tahot tiedustellen, kiinnostaisiko meitä testata jotakin tuotetta. Murmis on jotain jo lupautunutkin testaamaan, minä en tähän mennessä ole moiseen ryhtynyt. Tähän on oikeastaan kaksi syytä:

1) Minulla on tarkka maku (joo, sanokaa vain nipoksi, mutta säilytystilaa on rajallinen määrä ja elämäkin on lyhyt ;) ), enkä vain ilmaista kamaa saadakseni halua ruveta testailemaan ihan mitä tahansa juttuja. Tuotteen on siis ehdottomasti oltava minua selvästi kiinnostava.

2) Haluan pysyä tinkimättömänä. Olen saanut monta kertaa ihanaa palautetta, että muutkin ovat uskaltaneet ostaa tuotteen X koska minä olen sitä suositellut. Koska en mielelläni hauku tuotetta lyttyyn, olen myös melko arka ottamaan mitään arvioitavaksi, kun pelkään, etten ehkä pidäkään tuotteesta.

Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa tarjottiin testiin sellaista tuotetta, joka minua kiinnosti ja jonka kokeileminen ei olisi kauhean vaivalloista. Inni tekee koko kynnen kynsitarroja, jotka asiakas halutessaan suunnitella alusta loppuun itse. Kynsille voi siis saada periaatteessa ihan minkä tahansa kuvan tai kuvion. Tarra-arkin hinta on $8.90 eikä postikuluja ole ollenkaan. Sain kokeilla oman designin tekemistä Innin sivuilla ja minulle lähetettiin veloituksetta arkillinen tarroja tuosta suunnittelemastani kuviosta. En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään, eikä tästä diilistä ole minulle muutenkaan sen kummempaa hyötyä kuin tämä yksittäinen tarra-arkki. Arvio tuotteesta on rehellinen mielipiteeni, johon toivoin teidän luottavan ihan samoin kuin luottaisitte arviooni tuotteesta, jonka itse olen ostanut :)

Asiaan! Inni.com sivuilla on mahdollista selata muiden käyttäjien tekemiä kuvia, joista osa on hyvinkin hienoja, mutta jos haluaa tehdä omansa, siihen on sivuilla oma studio-osionsa. Studiossa on myös mahdollisuus vaihtaa ns. pro-työkaluihin, jolloin käytössä on jotakin, mikä minusta muistutti kovasti Adobe Photoshopin hieman yksinkertaistettua versiota. Kikkailin jonkin aikaa liukuvärien ja distort-suotimien kanssa ja tällainen on tulos:

Inni Nail Vinyls

Ei mikään luovuuden riemuvoitto, mutta en tähän hommaan jaksanut paneutua tuntikausiksi vaan tähtäsin ainoastaan siihen, että saan aikaan jotain väreiltään ja kuvioiltaan minua miellyttävää. :D Kuvan arkista puuttuu kaksi tarraa, sillä testasin noilla kapeilla (joiden arvelin olevan itselleni liian kapeita joka tapauksessa) etukäteen hieman sitä, miten tarrat käyttäytyvät. Tarroista kapeimmat ovat 5 mm ja leveimmät 17 mm, joten niistä luulisi löytyvän sopivat lähes kaikille – minullahan sen sijaan tunnetusti on lapion kokoiset peukalonkynnet, joten olisin itse asiassa tarvinnut peräti 18 mm:n tarran, mutta… :D

Inni-tarrojen käyttöohjeet ovat suurin piirtein samat kuin kaikkien tämänkaltaisten tuotteiden: puhdista kynnet, työnnä kynsinauhoja varovasti taaksepäin, valitse sopivankokoinen tarra (= sellainen, jossa kynteesi verrattuna molemmille sivuille jää ylimääräistä 1-1,5 mm kynnen kaarevuudesta riippuen) ja aseta se kynnelle. Tarra painellaan ja siloitellaan tasaisesti kiinni kynteen, ylimääräinen osa taivutetaan kynnen kärjestä alaspäin ja sitten viilataan kynsiviilalla pystysuoraan se ylimääräinen osa irti. Inni-tarrojen päälle ei tarvitse laittaa päällyslakkaa, sillä ne ovat kiiltävää vinyyliä, joka näyttää hyvältä ihan sellaisenaankin. Inni.com kertoo tarrojen kestävyydeksi jopa kaksi viikkoa, mutta sen suhteen olen itse hieman skeptinen kuten aina, kun kyse on tarroista.

Ennen kuin kerron käyttökokemuksistani, kertaan vielä millaisiksi olen kokenut aiemmat samankaltaiset tuotteet:

 • eBaysta ostetut koko kynnen siirtokuvat olivat minusta painajaismaiset: niitä oli vaikea saada tarttumaan kunnolla kynnelle, ne menivät helposti ryttyyn ja näyttivät muutenkin omituisilta
 • MagnoNailsilta ostetut koko kynnen siirtokuvat olivat kynsilleni liian kapeita, hankalat irrottaa taustastaan eivätkä kestäneet kovin hyvin
 • OMG Nail Strips -kynsilakkatarrat näyttivät hyvältä mutta vaativat harjoittelua, jotta ne saisi kynsille siististi. Jos ne laittaessa ryttääntyvät, niitä ei todennäköisesti saa enää oikaistua

Inni-tarrojen laittamisen koin heti ensimmäisestä tarrasta lähtien selvästi helpommaksi kuin aiempien kokeilemieni tarrojen. Vinyyliset tarrat ovat tarpeeksi paksuja ja kestäviä, että ne on mahdollista irrottaa kynneltä ja asetella uudestaan, mikäli ne ryttääntyvät. Ryppyjä ei sitä paitsi juuri edes tule, vaan tarrat saa siloiteltua kynnelle varsin vaivattomasti. Ainoastaan yhteen kynteen jäi ryppy, ja senkin olisin varmaan saanut korjattua, jos olisin bongannut sen ajoissa. Oikean koon valitseminenkin sujui helposti, joskin kahdessa kynnessä jäi kynnen reunaa näkyviin hieman enemmän kuin oli tarkoitus.

Ehkä hankalimmaksi koin ylimääräisen tarran irrottamisen viilaamalla, sillä vinyylisinä ja tukevina Inni-tarrat ovat suht sitkeää tekoa – niitä sai viilata aika hartaasti, että ylimääräinen osa irtosi siististi. Kaiken kaikkiaan minulla meni tarrojen kiinnittämiseen ja viilaukseen noin kolme varttia, mutta jutustelin samalla mieheni kanssa enkä mitenkään erityisesti pyrkinyt mahdollisimman nopeaan suoritukseen.

Vasen käsi on tehty Innin ohjeiden mukaan, eikä tarrojen päällä ole päällyslakkaa:

Inni Nail Vinyls

Kynnet ovat mielestäni varsin onnistuneet ja näyttävät kivoilta. Ainoa selkeä miinus on tarrojen valkoisena paistava kärki, joka vielä korostuu sen vuoksi, että tarra muuten on kärjestään niin tumma. Tähän samaan kiinnitti huomiota myös Saara Sarvas näitä kokeillessaan. Vaaleammassa tarrassa kärki ei erottuisi niin selkeästi.

Oikeaan käteen sipaisin kynsien kärkiin violettia lakkaa peittämään tuota valkoisuutta. Lisäksi laitoin kynsille päällyslakkaa (Essie Good To Go) nähdäkseni, vaikuttaako päällyslakka jotenkin tarrojen kestoon. Päällyslakka, jos sitä haluaa käyttää, on syytä levittää kevyellä kädellä ja vähillä vedoilla, sillä muutamassa kynnessä näin siveltimen jättämiä pieniä värin leviämisiä noissa tarroissa, vaikka tarrat muuten eivät mitenkään negatiivisesti päällyslakkaan reagoineet. Itse olen sitä mieltä, että nyt kun valkeat kärjet on eliminoitu kynsilakalla, lopputulos on tyylikäs ja huolitellun näköinen:

Inni Nail Vinyls

Tuoteideana nämä kynsitarrat ovat ihan loistava, koska niiden avulla voi saada kynsilleen ihan mitä haluaa. Tuote itse on mielestäni ainakin näin vuorokauden testaamisen jälkeen varsin toimiva: tarrojen laitto kynsille oli helppoa, ne sai kynsille ilman ryppyjä ja möykkyjä ja ne ovat kauniin kiiltävät.

Tällaisten tarrojen ja siirtokuvien kanssa kynsien kärjet ovat kuitenkin aina vähän ongelmalliset, sillä huolellisesta viilauksesta huolimatta ainakin minulla kärjet tuntuvat aina jäävän vähän rosoisen tuntuisiksi. En tiedä saisiko tuon ongelman poistumaan sillä, että hyvin tarkasti ja varovaisesti leikkaisi sen ylimääräisen osan pois viilaamisen sijasta? Enpä älynnyt kokeilla :)

Kaiken kaikkiaan olen tarroihin tyytyväinen, sillä omassa tuoteryhmässään ne ovat onnistuneet. Niiden kestosta kynsillä en vielä osaa sanoa mitään, mutta ainakaan vuorokaudessa niissä ei näy mitään kulumaa missään. $8.90 yhdestä manikyyristä voi joidenkin mielestä olla paljon, mutta olen nähnyt selvästi kalliimpiakin kynsitarroja, joten pidän tuota hintaa varsin kohtuullisena.

Aivan erityisen hyvin tällainen tarramanikyyri palvelisi varmasti erilaisissa tilaisuuksissa, joihin tarvitaan suht vähällä vaivalla tyylikkäät kynnet, joiden ei kuitenkaan ole välttämätöntä kestää päiväkausia. Esimerkiksi juhliin lähtiessä tarrat saa suht nopeasti laitettua, eikä niiden kuivumista tarvitse odotella, toisin kuin normaalin kynsilakan.

Mainokset

8 thoughts on “Papu testaa: Inni-kynsitarrat

 1. Kivan kuvion oot saanut aikaan. Olenkin unohtanut käydä firman sivuilla, näin heidät Slushissa ja otin nimen ylös. Pitää kyllä joskus noita kokeilla. Jään odottelemaan tuomiota kestävyydestä… ;)

  • Tuomio kestävyydestä: kotiäidin hommissa (sisältäen tällä kertaa mm. keittiön siivousta ja leipomisen) nuo tarrat kestivät puolitoista vuorokautta, jonka jälkeen kärjet repsottivat jo sen verran, että alkoivat ärsyttää. En usko, että kestäisivät yhtään kenenkään kynsissä kahta viikkoa, mutta kuten tuolla jo aiemmin totesin, nämä olisivat varsin mainiot johonkin tiettyyn tilaisuuteen. :)

 2. Kyllä, näyttää hyvältä ja kokemus rohkaisee, ainoastaan laiskuuteni on nyt tilaamisen esteenä:)

  • Minä voisin kans bileisiin tms. hankkia toistekin :) Ihan normikäyttöön nämä eivät ole tarpeeksi kestävät ainakaan pikkulasten äidille.

  • Jep, minä tykkäsin kans tuosta ideasta kovasti, se avaa melkoisesti mahdollisuuksia :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s