Funky Dunkeyyyy

Koska musta laatikko (= lasipurkki) oli tyhjä (niin, oli… ei ole enää…), sain ihan rauhassa ja syyllisyyttä tuntematta valita ihan vapaasti millä lakkaisin kynteni. Valinta kohdistui O.P.I. Funky Dunkeyhin, jota olen tähän mennessä tainnut käyttää vain koristeluissa ja josta minulta siksi puuttui vielä niin sanotusti oikea lakkauskokemus.

Funky Dunkey kuuluu niihin lakkoihin, joista ei netistä tunnu löytyvän yhtä ainoaa oikeanväristä kuvaa: joko se on aivan liian sininen tai aivan liian kirkas violetti. Itsekin tuskailin pitkään kuvien värisävyjen kanssa, ennen kuin sain lakan sävyn edes jotakuinkin kohdalleen. Funky Dunkey on lähinnä ehkä tummahko, murrettu luumunvioletti. Ei sininen, ei kirkas violetti vaan murrettu. Ihana. Lakan koostumuskin on mukava ja se levittyy hyvin, mutta jos haluaa selvitä kahdella kerroksella, kannattaa laittaa suht paksut kerrokset, ettei mikään kohta kuulla läpi. Kaiken kaikkiaan tykästyin tähän lakkaan kovasti.

Koristeluissa käytin ensimmäistä kertaa yhden kuvan leimauslaattaa, josta siis sai itse valita, minkä kohdan haluaa kynsilleen leimata. Laatta on Dashicassa myytävien Infinity-laattojen numero 30. Infinity-sarja on Dashican omaa tuotantoa, eikä sitä tietääkseni myydä muualla. Tämä on ensimmäinen kerta kun käytin Infinity-laattaa, mutta laatu vakuutti minut kyllä välittömästi. Laatat toimivat ainakin minulla todella hyvin, ja näiden Funky Dunkey -kynsien leimaaminen oli ehkä vaivattomin leimauskertani ikinä. Täydellistä leimausjälkeni ei ole vieläkään, mutta en toisaalta ihan kauhean tarkkaan jaksanut siinä vaiheessa iltaa keskittyäkään :D

funkydunkey3

Ostin kokeeksi myös yhden Dashican leimauslakoista: tuon kuvassa näkyvän vaalean violetin. Se joutui heti melkoiseen tulikokeeseen, sillä kaikkihan me tiedämme, että tumman päälle leimaaminen on se, missä jyvät erottuvat akanoista. Ja toimiko tuo Dashican leimauslakka?

Kuvat kertokoon :)

O.P.I. Funky Dunkey

O.P.I. Funky Dunkey

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: O.P.I. Funky Dunkey (x2)
 • Leimauslakka: Dashica Stamping Polish Lilac
 • Leimauslaatta: Infinity 30
 • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

Jahka budjetti sallii, tämä tyttö ostaa lisää Dashican leimauslakkoja :)

Mainokset

15 thoughts on “Funky Dunkeyyyy

 1. On kyllä lakoissa hinta-laatusuhde kohdillaan jos kaikki muutkin lakat leimaa noin hyvin! Paljonko tuolta on postit?

  Ja nätit on kynnetkin :)

  • Kiitos! Postit vaihtelee tilauksen koon mukaan, mutta tuossa tilauksessa mulla oli yksi lakka, yksi stamper ja kaksi leimauslaattaa, ja postit oli 3,85e. Ne näkee kyllä sieltä ennen tilauksen vahvistamista :)

 2. No jopas!!! Ohhoh. *sanaton* Tarttee vissiin harkita vakavasti tilaavansa… Oh my.

  Viikonloppuja! =)

  • Kyllä :) Mullakin on suunnitelmissa tilata vähintään muutama leimauslakka lisää, ja jos ne ovat yhtä hyviä niin sitten ehkä VIELÄ muutama… :D

   Kiitos samoin!

  • Nääääh. Tarkoittanet, että oikein kivat. Sitä nämä olivat, mutta kaukana täydellisistä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s