Harmaata ja valkeaa

Hankin OPI:n harmaan jellyn, My Pointe Exactlyn, ihan vain siksi, kun näin Scrangien swatcheissa nämä kynnet. Näin sieluni silmin vastaavan lakkauksen omilla kynsilläni: ihanan herkkä yhdistelmä harmaata ja hempeää glitteriä.

Tuhinoissani sitten lakkasin My Pointe Exactlylla todeten, että ensimmäinen kerros ei juuri edes kynsiltä erottunut, seuraava toi kynsille aavistuksen harmaata sävyä ja kolmas vähän enemmän. Neljännenkin olisi tarvinnut, mutta en enää jaksanut laittaa enempää. Ajattelin, että glitter pelastaa kaiken, ja onneksi se aika paljon tilannetta paransikin:

OPI My Pointe Exactly & Pirouette My Whistle

Mutta tykkäsinkö tästä yhdistelmästä omilla kynsilläni niin paljon kuin Scrangien kynsillä? No en. Siksipä päätin koristella kynsiä vielä leimauksilla – varsinkin kun olin juuri saanut käsiini Born Pretty Storesta tilatun BK Matte White -lakan. Ja oi miten hienosti se leimasi! Vihdoinkin omistan kunnollisen valkean leimauslakan! Kynsistä tuli leimojen kera ihanat, vaikka niiden herkkyys ei kuvasta kauhean hyvin välitykään. Siippa kommentoi niiden muistuttavan mummon pitsiverhoja, mutta kiireesti selitti sen olevan hyvä asia, koska ne verhot kuulemma olivat tosi kauniit. Hmmm..? Nämä kynnet olivat minulle todella mieluisat ja kestivät kauniina huikeat kuusi vuorokautta.

OPI My Pointe Exactly & Pirouette My Whistle

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: O.P.I. My Pointe Exactly (x3)
  • Glitterlakka: O.P.I. Pirouette My Whistle
  • Leimauslakka: BK Matte White
  • Leimauslaatta: MoYou Pro Collection 14
  • Päällyslakka: Essence BTGN Top Coat
Mainokset

10 thoughts on “Harmaata ja valkeaa

  1. Herkkikset ja kauniit pitsiverhot <3 Pitääkö tässä oikeasti hankkia tuo lakka leimaukseen? Mulla on vain konadin oma mutta en ole niin pitkään aikaan leimaillut valkoisella, että en muista onko se hyvä.

    • Kiitos! En osaa verrata Konadin valkeaan, koska kuten kerroin, se Konadin valkea ei koskaan suostunut tarttumaan mun xl-stamperiini joten heitin sillä kuikkaa. Tai myin pois, jompsiskumpsis ;D

  2. Mä tykkäsin jo tuosta ekastakin versiosta, mutta kyllä kauniit leimat vaan ovat kauniit. Erittäin onnistunut; hienostunut jotenkin, mutta kuitenkin sitä x-factoriakin mukana. Me likey.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s