Pink & Berry

Essencen uusimmista lakoista ei tuntunut löytyvän swatcheja mistään, kun niitä Kosmetik4Lessin sivuilla kuolasin tässä joitakin viikkoja sitten. Siispä tilasin possun pussissa eli sian säkissä, ja kotiin saapui kymmenkunta Essenceä, joista aika moni oli ihan uusi sävy. Tänään näette niistä kaksi kynsillä: kirkkaan peruspinkin nimeltä Happy End (joka on juuri sopivasti hieman vähemmän räikeä ja vähän viileämpisävyinen kuin OPI Kiss Me I’m Brazilian!) ja syvän marjasävyn Be Berry Now.

Molemmilla lakoilla oli koostumuksen puolesta ilo lakata, sillä ne levittyvät ja peittävät hyvin. Essencen siveltimissä sen sijaan on välillä vähän laatuvaihtelua, joten niillä on toisinaan vaikea saada lakattua kovin siististi. Tälläkin kertaa piti Be Berry Now:n sudin jäljiltä siistiä kynsinauhoilta jonkun verran sotkuja, mutta hei – lakka maksoi 1,55e ja se on koostumukseltaan kiva, joten en valita. Kokeilin myös Be Berry Now:lla leimaamista, ja tulos on varsin hyvä, kuten voitte nimettömän kynnestä nähdä. Käytin Pueenin uutta ihanaa tekstilaattaa (PUEEN50).

Keskisormiin lakkasin kerroksen OPI:n hologlitterlakkaa Snowflakes In The Air, jonka ostin Servin’ Up Sparklen korvaajaksi. Servin’ Up Sparkle oli aina vähän liian täynnä glitteriä minun makuuni, joten ajattelin Snowflakes In The Airin olevan enemmän mieleeni. Se onkin vähemmän tiheä glitter ja levittyy hyvin, mutta se ei silti ole ihan sellainen kuin olisin toivonut – enkä edes osaa sanoa miksi. Ehkä olisin kaivannut siihen vähän myös ihan hienoa glitteriä joukkoon? Yhtä kaikki, näissä kynsissä viihdyin mainiosti  :)

Essence Be Berry Now & Essence Happy End

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka 1 & Leimauslakka: Essence Be Berry Now (x2)
  • Värilakka 2: Essence Happy End (x2)
  • Glitterlakka: O.P.I. Snowflakes In The Air
  • Leimauslaatta: PUEEN50
  • Päällyslakka: Seche Vite
Mainokset

6 thoughts on “Pink & Berry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s