Tuhma susi

Jos jotakin opin tämänkertaisista kynsistä niin sen, että jos aikoo käyttää useampaa lakkaa, ne kannattaa valita päivänvalossa tai vaihtoehtoisesti päivänvalolampun alla. Vessan valaistuksessa poimitut kaksi lakkaa eivät sitten päivänvalossa enää sopineetkaan yhteen niin hyvin kuin olin kuvitellut, kun toisen sävy olikin odotettua viileämpi. Hups.

Essien Cocktails & Coconutsiin ihastuin heti, kun näin siitä swatchit, mutta en uskaltanut heti tilata, kun pelkäsin, ettei se sovi minulle. Lopulta kuitenkin taivuin – onneksi, sillä lakka on aivan ihana! Suomesta Essien kevään Resort-kokoelmaa ei taida saada, joten leveäsutista Cocktails & Coconutsia ei saa muuta kuin kikkailemalla. Leveällä siveltimella Cocktails & Coconuts peittää kahdella vaivattomalla kerroksella.

Aksenttikynnet lakkasin Pahlishin Bad Wolf -lakalla, joka osoittautui aivan ihanaksi tuttavuudeksi (ja sitä paitsi: se on Dr Who -lakka, ja mikään, mikä liittyy Tohtoriin, ei ole huono asia!). Se on haalea mutasävy, jossa on vaaleanpunaista ja kultaista shimmeriä ja hitusia. Bad Wolf levittyy ongelmitta ja peittää ainakin lyhyehköt kynnet kahdella kerroksella. Tältä se näyttää makrokuvassa:

Pahlish Bad Wolf

Koristelin kynnet leimaamalla niihin kukkasia O.P.I. My Private Jetillä. Kynsistä tuli sinänsä ihan kauniit, mutta hieman nuo lakkojen sävyt riitelivät päivänvalossa.. :D

Essie Cocktails & Coconuts + Pahlish Bad Wolf

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakka: Essie Cocktails & Coconuts (x2), Pahlish Bad Wolf (nimetön, x2)
 • Leimauslakka: O.P.I. My Private Jet
 • Leimauslaatta: PUEEN72
 • Päällyslakka: Seche Vite

Olen kyllä tykännyt kovasti noista Pueenin uusista Stamping buffet -leimauslaatoista, sillä niiden käyttömahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Moitin ainoastaan sitä, että en tahdo saada kuvioita nousemaan ilman reikiä. Mikähän siinä on? Olen kokeillut eri lakoilla ja eri leimasimilla, mutta enimmäkseen niitä reikiä tuntuu jäävän. Ilmeisesti syynä ovat auringonpilkut..?

Toimivatko nuo Pueenin laatat muilla virheettömästi?

Mainokset

20 thoughts on “Tuhma susi

 1. Ihanan herkät! Jotenkin suhteellisen erilainen värimaailma kynsissä kuin mitä yleensä näkee, todella kivaa vaihtelua (:

 2. Jopas on kauniit! Ja whaat en tiennytkään että Private Jet leimaa noin nätisti, mahtavaa! Menee kokeilulistalle heti :) Mulla jää aina leimoihin reikiä, ihan sama mikä laatta on kyseessä :D

  • Kiitos! Lohdullista, että muutkin taistelee noiden reikien kanssa :) Oon leimannut MPJ:llä useammatkin kynnet, koska mulla ei ole mitään muuta ruskehtavaa leimauslakkaa ja joskus totesin, että se leimaa hyvin. Kannattaa kokeilla :)

 3. Mun mittapuulla nappiin leimattu ja kauniit muutenkin:) Itellä jää kans aina reikiä mutta en välitä niistä:D

  • Kiitos! :) Kiva etten ole ainoa! Eihän ne paljain silmin niin edes näy, harmittaa vain kun makrokuvissa ne reiät näyttää aina niin tökeröiltä :)

 4. Itse en oo vielä päässy oikein sinuiks niiden buffet-laattojen kanssa, jotenkin oon tosi huono hahmottamaan tollasia kokonaisia kuvia, pitäis varmaan kokeilla sitä sabluuna-tekniikkaa jos se auttais.

  Ja sitten herää kysymys, miks en oo ostanu kumpaakaan noista lakoista… I H A N I A.
  Kauniit on kynnetkin, simppelit muttei tylsät :)

  • Kiitos! :) Sitä sabluunatekniikkaa kannattaa tosiaan kokeilla, jos ei meinaa muuten hahmottaa niitä kuvioita noilta isoilta laatoilta. Sillä voi sitten hyvin sommitella mieleisensä leimaukset.

 5. Ha! Olenko jotenkin outo, kun arvasin tuon Doctor Who -yhteyden heti otsikostasi :) Pitänee heti lähteä katsomaan noita lakkoja….

  Niin ja tosi nätit kynnet!

  • Et ole OUTO vaan päinvastoin kaikin puolin fiksu ja erinomainen, kun hoksasit! :D Kiitos!

  • Kiitos! :) MPJ:llä kun leimaa niin ne leimaukset sitten vielä vähän kimaltelee, mikä on kiva bonus :)

 6. Höpö höpö nää mitään riitele! :D
  Toki aksentti näyttää melko tummalta, mutta mun silmään tää on hyvä kokonaisuus. :)

 7. Ei kannata myöskään tehdä liukuvärjäystä muualla kuin kirkkaassa valaistuksessa. Tuli töissä vähän yllärinä, kun edellisenä iltana tehty liukuvärjäys ei ollutkaan ihan niin sulava, kuin miltä se pöytälampun kehnossa valossa näytti… :D

  • Heheh, joo hyvä valaistus on kyllä aika lailla must näissä kynsipuuhissa :D Sekin pitää vain oppia kantapään kautta ilmeisesti :)

  • Kiitos! :) Tuo Pahlishin lakka ON ihana, ja se on vielä hyvälaatuinenkin ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s