Man-gooo

Kun nyt keväiselle linjalle lähdettiin, niin julkaistaan nyt sitten perään toisetkin pirtsakat kynnet! OPI Where Did Suzi’s Man-go näytti niin houkuttelevalta kaikissa swatcheissa, että lopulta päädyin ostamaan sen, vaikka tiedossa on, ettei oranssi sovi minulle. Aiemmin kuvittelin sen johtuvan siitä, että ihoni on viileän sävyinen. Sittemmin olen tajunnut, että ihoni onkin itseasiassa hieman kellertävä, joten keltaiset ja oranssit lakat saavat sen näyttämään entistäkin keltaisemmalta.

Mutta Man-go. Se oli pakko saada, edes kokeeksi. Keräsin rohkeutta lakata sillä varmaan viikon, ennen kuin lopulta tartuin siihen ja pistin toimeksi. Koostumus Man-gossa on samanlainen kuin Live.Love.Carnavalissakin: paksuhko ja vähän tahmainen, ei ihan hirveän hyvin tasoittuva. Jotta lakka peittää kahdella kerroksella, on lakattava kieli keskellä suuta ja hyvin huolella. Ei Man-go silti missään nimessä hankala lakka sinänsä ole, mutta jos, JOS se jää kokoelmaani, lisään siihen hieman ohenninta ja lakkaan seuraavalla kerralla suosiolla kolme ohutta kerrosta enkä kahta paksua.

No, eihän se ihan kauhean hyvin minulle sopinut, mutta ei myöskään ollut ihan toivottoman väärän sävyinen. Kun vielä koristelin sen Live.Love.Carnavalilla käyttäen ihania kynsivinyylejä**, tuloksena oli iloiset ja pirteät kynnet, joista tykkäsin lopulta kovasti :)

OPI Where Did Suzi's Man-go & Live.Love.Carnaval

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: O.P.I. Where Did Suzi’s Man-go
  • Teippauksissa: O.P.I. Live.Love.Carnaval
  • Päällyslakka: Glisten & Glow HK Girl Top Coat

_____
** Noista kynsivinyyleistä vielä: toiset moittivat niitä kalliiksi, eivätkä siksi halua hankkia niitä, kun kerran teippi ajaa saman asian. Minusta noiden vinyylien tuoma hermojensäästö on niin merkittävä, että en pidä niitä edes kalliina. Mikrosekuntiakaan en ole katunut niiden ostamista!

5 thoughts on “Man-gooo

  1. Tykkään näistä, enkä vähiten värialuevaltauksen vuoksi:)
    Mitä tulee vinyyleihin, niin on ne teippeihin (jotka olen heittänyt roskiin) verrattuna paaaaljon helpompia, joten maksan mieluusti siitä pienen hinnan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s