Cadillacquer Pinkman

Sissi kehui Cadillacquerin Pinkmania niin kovasti, että hankin sen itselleni. Lakka on sävyltään vaaleanhailakka malva, jossa on kullanhohtoista glassfleck-shimmeriä. Koostumukseltaan Pinkman oli paksuhkoa mutta levittyi hyvin ja peitti lyhyet kynnet kahdella kerrokstuksella. So far so good.

Halusin koristella Pinkmanin leimoilla, mutta sepä olikin helpommin sanottu kuin tehty. Tuntuu, että kaikki muut suitsuttavat ihan estoitta Pueen-leimauslaattojen erinomaisuutta, mutta itse kokeilin tällä kertaa neljää eri leimauslakkaa kolmella eri stamperilla, enkä yhdelläkään saanut kuviota nousemaan muuta kuin surkean reikäisenä. Lopulta tyydyin siihen mitä sain ja paikkailin reikiä sitten ohuella siveltimellä parhaani mukaan. Kiukku.

No, kynnet sentään olivat ihan sievät:

Cadillacquer Pinkman

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: Cadillacquer Pinkman (x2)
  • Leimauslakka: China Glaze Awaken
  • Leimauslaatta: PUEEN48
  • Päällyslakka: Seche Vite

Tätä lakkausta poistaessani muistin, miksi kokoelmassani on hyvin vähän Pinkmanin kaltaisia lakkoja. Se on kyllä mahdottoman nätti, mutta siinä on juuri sen kaltaista shimmeriä, joka ainakin minulla leviää lakkoja poistaessa pitkin sormia suunnilleen kyynärpäihin asti. Voi siis olla, että Pinkman kävi luonani vain kyläilemässä – saapa nähdä miten käy.

12 thoughts on “Cadillacquer Pinkman

    • ..ja joka hoitaa myös sotkemisen? :D No, ei se hippusten siivoaminen ehkä yhtä paha rasti ole kuin siivota lattioilta likaisia sukkia ja kalsareita jne. :D

  1. No iiihhana! Pinkman voi muuttaa meille, jos luovut. Näyttää vähän OPIn Pedal Faster Suzin lilertävältä serkulta, joten sulattaisi varmaan minun sydämeni <3.

  2. Tämä oli viimeinen niitti PayPalin saldolle ja pinkki mies kera avecin lähti tilaukseen.. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s