Täplä täplän perään

No nyt ne epäviralliset pääsiäiskynnet, jotka eivät tosin olleet erityisen pääsiäismäiset, mutta sentään pirtsakat! Kuten olen lukemattomia kertoja sanonut, en oikein tule toimeen pilkkutikun kanssa. Vaikka olen ollut kynsihörhö jo yli kolme ja puoli vuotta, on tasakokoisten ja siistien pilkkujen tekeminen edelleen minun näkökulmastani jonkinlaista salatiedettä. Toinen, mitä pilkuissa inhoan, on se, että ne tuntuvat aina ja iänkaikkisesti leviävän siinä vaiheessa, kun laitan päällyslakan. Huokaus.

Ilokseni voin kuitenkin todeta, että tällä kertaa pilkuista tuli suht siistejä – ei ehkä tasakokoisia mutta riittävän kaunita – eivätkä ne paria lukuunottamatta edes levinneet päällyslakkaa laitettaessa. Tämä on pitkälti (tai ehkä täysin?) HK Girl Top Coatin ansiota, ja lienee sanomattakin selvää, että se on nyt luottopäällyslakkani ainakin koristelujen kanssa.

Kynsillä on ihana Essien Cute As a Button, joka on hyvin lähellä O.P.I. Live.Love.Carnavalia, mutta minusta mukavampi koostumukseltaan. Kynsillä on kaksi helppoa kerrosta, mutta vähän crellymäisen koostumuksen vuoksi kärjet kuultavat ihan aavistuksen vielä lakan alta. Minua se ei kyllä haitannut. :) Punainen lakka on puolestaan Essien Fifth Avenue: täydellisen ihana tomaatinpunainen, joka ei sotkenut kynsinauhoja eikä ollut hankala poistovaiheessakaan. Rakkautta! Valkea on tietysti luottovalkeani, Gina Tricot White. Nämä kynnet olivat ihanan pirteät ja raikkaat ja iloiset. ♥

Essie Cute As a Button & Fifth Avenue

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Essie Cute As a Button (etu- ja pikkusormi, x2), Essie Fifth Avenue (keskisormi sekä nimettömän täplät, x2) ja Gina Tricot White (nimetön sekä keskisormen täplät, x2)
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat

Lopuksi vielä pikaisesti rinnakkain Essie Cute As a Button ja O.P.I. Live.Love.Carnaval. Yritin parhaani mukaan saada värit näyttämään mahdollisimman todenmukaisilta. Kuten kuvasta näkyy, lakkojen keskinäinen ero ei ole iso, mutta Live.Love.Carnaval on hiukan kirkkaampi ja Cute As a Button on sävyltään hieman viileämpi. Minun makuuni ne ovat niin lähellä toisiaan, että Live.Love.Carnaval saa muuttaa Emman luo. :)

Essie Cute As a Button vs. O.P.I. Live.Love.Carnaval

Mainokset

16 thoughts on “Täplä täplän perään

 1. Oi, ihanat kynnet! Itsellä samankaltaista ongelmaa pilkkujen kanssa, niistä ei vain tule samankokoisia ja näköisiä, saati että olisivat jotenkin sievässä järjestyksessä. :D

  • Kiitos! :) Joo toi pilkutus totisesti vaatii harjoitusta, harjoitusta ja lisää harjoitusta. Onneksi muut eivät yleensä katso niitä pilkkuja yhtä kriittisellä silmällä kuin tekijä :D

  • Joo, tuo kärpässieniväritys on kyllä hyvin Minni Hiiri -tyylinen :D Kiitos!

 2. Nää on tosi nätit, oon ihan hulluna kauniisti tehtyihin pilkkukynsiin :)

  • Voi kiitos! Minä tykkään itse myös kovasti pilkkukynsistä, ja siksi mulla onkin nyt vakaa aikomus harjoitella lisää pilkkujen tekemistä, että oppisin tekemään tasakokoisia :)

 3. Jostain syystä tykkään… ;) T.Pilkkupöpi
  Keskisormen kärpässieni-kynsi on hauska! Mitä oli peukussa?

  • Kiitos! :) Peukku oli samanlainen kuin etusormi ja pikkusormi, eli Cute As a Buttonia ja niitti :)

 4. Nää on tälläiset aikuisen naisen söpöt kynnet! Ei liian, mutta just sopivasti. Ja hyvin onnistuneet pilkuttelutkin, vaikka se tahtookin olla sellaista rakettitiedettä.

  • Kiitos :D Ihan mahtava määritelmä tuo ”aikuisen naisen söpöt kynnet” :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s