Vahinko-Sissit

Teinpä sitten vahingossa Sissit. Leimauskuviota myöten. Lakat toki olivat erilaiset, onneksi, joten kynnet eivät ole identtiset, mutta kyllä silmät pyöristyivät, kun näin yhtäläisyydet.

Kaikki lähti jo jonkin aikaa vuoroaan odottaneesta Muppets World Tourista. Koska se on tosiaan selvästi rouheampi pinnaltaan kuin olin kuvitellut, en halunnut sitä moneen kynteen. ”Teen skittleten ja käytän sitä vain nimettömässä Gina Tricot’n valkean päällä!” päätti Papu. Mutta mitä muuta käyttäisin? Hmm, tuossa ois aika mehevä Julie G:n marjapinkki ja kiva vaalea Kiko…

Peukalon, etusormen ja nimettömän lakkasin Julie G Rio De Janeirolla ja koristelin kahdella niitillä. Ensikosketukseni Julie G -lakkoihin oli HYVIN positiivinen: ohuesta siveltimestä huolimatta lakka oli todella helppo levittää siististi ja sen peittävyys on loistava. Kikon 376 (Candy Pink) levittyi myös ongelmitta, mutta se on koostumukseltaan vähän ohuempaa, ja kahden kerroksen jälkeen kynsillä kuulsi alta tummepia kohtia siellä täällä. En kuitenkaan laittanut kolmatta, koska tiesin leimaavani päälle jotain.

Hullua, että onnistuin leimaamaan kynsilleni jopa saman kuvion kuin Sissi. Ai miksikö? Siksi, että minulla ei edes ole Sissin käyttämää laattaa (Lily Anna 05)! Oman kuvioni leimasin MoYoun laatasta Suki Collection 05 ja käytin leimauksessa samaa Julie G:n lakkaa, millä olin myös lakannut muut kynnet. Kuten huomaatte, lakan peittävyys mahdollistaa myös kauniit leimat :) Lopputulos oli tosi mieluisa, eikä siinä oikeastaan ollut mitään muuta vikaa kuin se, että se oli vahinkokopio kaverin kynsistä :D

Julie G Rio De Janeiro & O.P.I. Muppets World Tour

 • Aluslakka: Essie First Base
 • Värilakat: Julie G Rio De Janeiro (etu- ja pikkusormi, x2), Kiko 376 (keskisormi, x2), Gina Tricot White (nimetön, x2)
 • Glitterlakka: O.P.I. Muppets World Tour
 • Leimauslakka: Julie G Rio De Janeiro
 • Leimauslaatta: MoYou Suki Collection 05
 • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat
Mainokset

12 thoughts on “Vahinko-Sissit

 1. En varmaan olis edes huomannut koko kopioasiaa, jos et olis siitä maininnut! Täydestä menee ko väärä raha :) Aivan superihanat värit ja kaikki. Ah. :)

  • No niistä Sissin kynsistä ehti jo kulua vähän aikaa, onneksi :D Mutta kiitos! Näistä tykkäilin kovin itsekin :)

 2. Great minds think alike!

  Hienoja molempien versiot, tässä sulla ihanan mehukkaan väriset nuo etusormen ja pikkurillin kynnet! :)

  • Näinhän ne väittävät :D Kiitokset! Tuo Julie G on kyllä ihanan sävyinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s