DIY kynsilakkariipus

Tämän pikapostaus liittyy yhtä lailla työhön kuin harrastukseen. Minulta on kyselty aika paljon tekemistäni kynsilakkariipuksista, joten tein verkkokauppani sivuille ilmaiset sangen kattavat perusohjeet vesimarmoroidun kynsilakkariipuksen tekemiseen. Useimmille kynsiharrastajille se ei varmaan tarjoa ihan kauhean paljon uutta, koska jos osaa vesimarmoroida, osaa kyllä suurin piirtein tehdä vesimarmoroidun kynsilakkariipuksenkin, mutta ehkäpä siitä jollekulle löytyy jotain hyödyllistä infoa.

Omia riipuksiani en tee vesimarmoroimalla, koska minulla on ihan oma tekniikkani riipusten kuviointiin, enkä nykyään edes käytä laseja vaan hartsia riipuksissani, mutta mielestäni vesimarmoroinnilla saa tehtyä aika vähällä vaivalla tosi kauniita ja ainutlaatuisia riipuksia, joten jos kynsilakkakoruista on kiinnostunut, niin tätä kannattaa kyllä kokeilla :)
Nail polish pendant

(Häpeämättömänä ennakkomainoksena kerron myös, että kaupan valikoimaan tulee toivon mukaan jo muutaman viikon päästä valmiita tarvikepaketteja riipusten tekoon (pohja, lasi, ketju).)

Mainokset

9 thoughts on “DIY kynsilakkariipus

  1. Wau tosi kauniita kynsilakkakoruja! :) Ehottomasti kyllä kokeilen itsekkin, oli sen verran hyvät ohjeetkin jaksettu väkertää!

  2. Oi kun kiva ohje! Ei muuten haittaa jos muistutat tästä sit ku noita tarvikepaketteja on tarjolla, oon sen verran laiska ettimään evilbaystä kaikkea sälää erikseen.. :D

    • Kiitos! Pitää yrittää muistaa vinkata :D Vähän aikaa menee, kun tilaukset seikkailevat vielä maailmalla.

    • Kiitämme kauniisti! Me, Papu. Puhumme itsestämme tänään monikon ensimmäisessä persoonassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s