Bliss Kiss Pure Nail Oil

Aika harvassa taitavat olla kynsiharrastajat, jotka eivät vielä ole kuulleet Bliss Kissin hurjan suositusta ja kehutusta Pure Nail Oilista. Se kerää ylistäviä arvioita joka puolelta ja esimerkiksi Instagramissa näkyy säännöllisesti ennen ja jälkeen -kuvia, jotka esittelevät öljyn vaikutuksia.

”Yksi lammas vettä huusi…” -periaatteen mukaisesti tilasin Pure Nail Oilia sitten itselleni kokeeksi heti kun kuulin Emmankin uskaltautuneen tilaamaan. Tosi ystävä tekee näin, koska jos tuote onkin p*ska, Emmaa lohduttaa se, että joku muukin hassasi rahojaan – ja jos tuote taas on niin erinomainen, minäkin pääsen siitä osalliseksi eikä ainoastaan Emma. Win-win! ;)

Kesti noin viikon, että sain öljyni. Otin aloituspakkauksen, joka sisältää pienen öljypullon sekä öljykynän. Kynä on identtinen joidenkin eBaysta ostamieni kynsinauhaöljykynien kanssa, toki etikettiä lukuunottamatta. Öljyn tuoksuksi valitsin ’crisp’ kuvitellen, että se olisi mukavan sitruksinen ja vähän kirpeä, mutta totuus oli jotain aivan muuta. Tuoksu ei kuitenkaan ole onneksi millään tavoin epämiellyttävä – se ei vain ole yhtään sitä mitä odottaisin sanalta crisp.

Bliss Kiss Pure Nail Oil

Pullon ja kynän lisäksi pakkauksessa tulee kaksi mustaa läpyskää, joita aluksi ihmettelin kovasti. Näiden ”grip padien” avulla kynästä saa tiukemman otteen, kun se pitää avata täyttämistä varten. Varoituksen sanana totean, että ainakaan minun voimillani tuollaista kynää ei saa purettua osiinsa, mutta onneksi öljyn käyttäminen on helppoa tuosta pullostakin.

Pullon kyljestä voi lukea öljyn ainesosat:

Bliss Kiss Pure Nail Oil

Pure Nail Oilin käyttö suositellaan aloittamaan erityisellä kolmen päivän kosteutushoidolla, mikä käytännössä tarkoittaa kolmea päivää nakukynsillä, joita öljytään usein. Poistin siis minäkin lakkaukset ja valmistauduin olemaan kolme vuorokautta näillä rumilla nakukynsillä:

Pure Nail Oil - 3-day hydration treatment (before)

Kuten kuvasta näkyy, kynnet vaikuttivat surkean kuivilta ja etusormessa oli peräti kaksi liuskottumaa. Kynsinauhat sentään eivät olleet mitenkään erityisen kurjassa kunnossa. Ohjeissa käskettiin lisäämään öljyä aina, kun kaikki öljyisyys kynsistä oli kadonnut, ja todettiin tämän voivan tarkoittaa jopa viittätoista öljyämistä ensimmäisenä päivänä.

Luulen, että öljysin kynteni ensimmäisenä päivänä noin 30 kertaa. Useamminkin olisin voinut jos vain olisin jaksanut. Pure Nail Oil on koostumukseltaan ohutta eikä jätä sormia tahmeiksi, mistä iso plussa, koska muuten olisin ollut tahmatassu kolme vuorokautta. Vielä kolmantenakin päivänä kaikki öljyisyys katosi kynsiltäni aika nopeasti, joten en ole varma siitä, oliko tämä kolmen päivän kuuri kynsilleni tarpeeksi. Pure Nail Oil -ohjeiden mukaan kolmantena päivänä kun pitäisi kulua jo nelisen tuntia siihen, että öljyisyys on poissa, enkä kyllä siihen tulokseen itse päässyt.

Mutta kolmen päivän hoitamisen jälkeen kynnet tuntuivat kyllä paremmilta ja joustavammilta eivätkä enää kuivilta ja kovilta. Tältä ne näyttivät:

Pure Nail Oil - 3-day hydration treatment (after)

Liuskottumat viilasin itse pois, koska muuten ne olisivat vain edenneet pidemmälle enkä olisi päässyt niistä eroon ikinä. Viilasin kynsiä myös hieman lyhyemmiksi tuon kolmen vuorokauden aikana, mutta muuten niille ei ole tehty mitään.

Ero ei ole kuvien perusteella mitenkään huikean suuri, mutta siihen varmasti vaikutti osaltaan suhteellisen hyvä lähtötilanne – kynnet ja kynsinauhat kun eivät olleet mitenkään katastrofaalisessa kunnossa. Parannusta on kyllä silti nähtävissä ja itse koin tosiaan kynnet paremman ja vahvemman tuntuisiksi tuon kuurin jälkeen. Pure Nail Oil on siis siinä mielessä varsin toimiva tuote ja sen käyttö on varsin miellyttävää.

Pakko on kuitenkin todeta, että kolme päivää jatkuvaa kynsien öljyämistä on aika työlästä, enkä ainakaan tällä haavaa voi olla mitenkään varma siitä, oliko tämä hyvä lopputulos nimenomaan Pure Nail Oilin ansiota vai olisiko samaan tulokseen päässyt jollakin muulla kynsinauhaöljyllä ihan yhtä lailla. Onhan se nyt jokaiselle selvää, että kynnet ja kynsinauhat arvostavat jatkuvaa öljyämistä :) Koostumukseltaan Pure Nail Oil on kyllä tähän mennessä kokeilemistani öljyistä parasta juuri nopean imeytyvyytensä ja tavanomaista vähäisemmän sotkevuutensa ansiosta.

Kannattaako kokeilla? Kyllä, jos lompakko sallii. Tälle aloituspakkaukselle tuli hintaa luottokorttilaskuni perusteella reilut 19 euroa.

Mainokset

10 thoughts on “Bliss Kiss Pure Nail Oil

 1. Oon kanssa tätä harkinnut, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tosin nyt kun oon onnistunut viimeisenkin kynsiöljyni johonkin hävittämään, voisi olla korkea aika. Olen vissiinkin viime aikoina vaihtanut lakkoja sen verran usein, että se alkaa ihossa näkymään. Ei sitä niin livenä huomaa, mutta kuvissa kylläkin, niin vissiinkin pitäisi jaksaa alkaa noita näppejään jotenkin hoitamaan..

  • Jos budjetti sen kestää niin tuo Pure Nail Oil on kyllä kiva öljy :) Se kerää koko ajan niin ylistäviä arvosteluja, että aika moni taitaa olla samaa mieltä.

  • No jos sulla on ennestään tarpeeksi öljyjä, niin ei tämä varmaan mitään sellaisia ihmeitä tee, mihin ei pystyis ne muutkin öljyt :)

 2. Pitäisi melkeimpä tehdä tää sama testi toisella öljymerkillä, niin uskallampa epäillä että tulos olisi sama. Niin kuin itsekkin mainitsit tuossa, niin öljy ku öljy ajais ehkä saman asian. Mä olen joutunut oleen nyt kaksi viikkoa lakkaamatta kynsiä sattuneista syistä, ja olen ollut tahmatassuna useampina päivinä kun olen rasvannut kynsiä ja käsiä shea butterilla useita kertoja päivässä ja luulen että kynteni voivat hieman paremmin kun ovat saaneet tämän rasvakuurin :o)

  • Jep, kun vaan kestäisi olla kolme ylimääräistä päivää nakukynsillä niin testaisin. Tosin ainakin toi mun CND:n Solar Oil on niin öljyistä, että en vain PYSTYISI olemaan kolmea päivää sormet öljystä kiiltäen… hrrrr.

 3. Eihän tuo Inci ole sen kummempi kuin millään muullakaan hoitotuotteella, joten uskon kyllä minäkin enempi siihen hoitokertojen tehoon kuin siihen että juuri tuo purkki olisi se autuaaksi tekevä..

  Enemmän järkyttää kyllä se miten olet saanut tuon mittaiset kynnet säilymään ehjinä ilman lakkaa! nim. mun kynnet hajoaa käsiin -> ei blogia :(

  • Voi sua :( Mulla jostain syystä kesti kynnet ihan hyvin tuon kolmen päivän nakuilun, vaikka normaalisti hirvittää ajatuskin ilman lakkoja kotihommien tekemisestä :O

 4. Mä en tiedä pääsenkö koskaan esittelemään mun tuloksia, kun ei tällä lakkausruuhkalla pysty olemaan kolmea päivää ilman lakkaa :D Ainesosista sen verran, että muistaakseni jojobaöljy on tässä se THE juttu, jota kai muissa kynsiöljyissä ei yleensä ole.

  • Ehkä joskus sitten ensi vuonna? ;) Tosin sun nykyisellä swatchausmenestyksellä sun jonosi on ensi vuonna tuplasti sen mitä se on nyt :DDD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s