The punainen

Etsintä voi vihdoin päättyä. Olen löytänyt täydellisen punaisen lakkani. Monta väärää piti testata, ennen kuin Se Oikea löytyi, mutta nyt voin vihdoin ja viimein julistaa sen löytyneeksi.

Saanko esitellä: O.P.I. Color So Hot It Berns

O.P.I. Color So Hot It Berns

Color So Hot It Berns on upea, kirkas, rohkea punainen. Se ei ole sävyltään liian lämmin eikä liian kylmä, vaan täydellinen peruspunainen. Levittyvyys on parasta OPI-laatua, kuvan kynsillä on kaksi äärimmäisen helppoa ja vaivatonta kerrosta. Nämä tällaiset punaiset tuppaavat olemaan vähän crellymäisiä, joten kynsien kärjet saattavat kahden kerroksen jälkeen kuultaa aavistuksen lakan alta (kuten kuvassa), mutta tähän olen törmännyt jo niin monen punaisen kanssa, että se tuntuisi olevan enemmän sääntö kuin poikkeus ja liittyy varmaan jotenkin kirkkaanpunaisiin väriaineisiin. Livenä se kärkien kuultaminen ei haitannut ollenkaan, ja kun myös lakan poisto sujui tuskattomasti, varmistui Color So Hot It Bernsin asema Täydellisenä Punaisena.

Täydellistä ei edes kannata kauheasti koristeluilla peittää, joten laitoin vain parille kynnelle siirtokuvat ja niitit. Ah, miten upea sävy.

O.P.I. Color So Hot It Berns

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: O.P.I. Color So Hot It Berns (x2)
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat
Mainokset

8 thoughts on “The punainen

  1. On tosi hyvän sävyinen. Voisin melkein harkita itsellekin hankkivani, en taida nimittäin omistaa kunnollista ihan peruspunaista :O

    • Jos ihan rehellistä punaista kaipaa, niin tätä kyllä voin suositella :) Poistamista ei tietenkään saa tehdä hinkkaamalla vaan laittamalla pumpulitupot ensin kynsille ja sitten liu’uttamalla ne pois, mutta se pätee kaikkiin voimakkaisiin punaisiin, ei vain tähän :)

    • Ihan ehdottomasti ♥ Tää on se sävy, jollainen (turhaan) toivoin Over & Over A-Gwenin olevan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s