Miami Beach

Hengissä ollaan yhä, uskokaa tai älkää. Kymmeneen päivään on kuitenkin mahtunut flunssaa, kahden päivän vesiripsa, lentomatkailua ja paljon muutakin, joten bloggaamiselle ei ole ollut aikaa tahi energiaa. Nyt kuitenkin esittelyyn jo ajat sitten tehty perus-Papu-skittlette kaavalla ”LA Girl -glitterlakka+ leimaus”.

Lakkasin kynnet Julie G:n Miami Beachilla, joka on kirkas korallinsävyinen creme. Värinä kaunis, mutta saatoin ehkä hieman jo tuskastua, kun lyhyen ajan sisään ostin kolme kertaa (tämä Miami Beach, O.P.I. Live.Love.Carnaval ja Kiko 360)  sävyn, joka minulla sitä paitsi oli jo ennestään (Essie Cute As A Button)… Ihan kaikki neljä eivät sentään olleet täydellisiä dupeja, mutta niin lähellä sävyt ovat toisiaan, että vain Essie sai jäädä hyllyyn.

Miami Beach on peittävyydeltään hyvä, mutta levittyvyys kärsii lakan paksuudesta, koska lakka on koostumukseltaan kuin lateksimaalia tai jotain vastaavaa. Kahdella kerroksella sain kuitenkin aikaan suht siistin lakkapinnan. Keskisormiin laitoin lisäksi LA Girlin Splat-glitterlakkaa ja nimettömät koristelin leimaamalla LilyAnna 09 -laatalta Dashican valkealla leimauslakalla kukkasia.

Julie G - Miami Beach

  • Aluslakka: Essie First Base
  • Värilakka: Julie G Miami Beach (x2)
  • Glitterlakka: LA Girl Splat
  • Leimauslakka: Dashica White Stamping Polish
  • Leimauslaatta: LilyAnna 09
  • Päällyslakka: G&G HK Girl Top Coat
Mainokset

One thought on “Miami Beach

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s